• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בית הדין נגד מכבי חיפה 2023/24- נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
MH13 TILL I DIE אמר:
hezildo אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
אם יתחילו להוריד לנו על הדלקות ביציע ייאלצו להתחיל להוריד לכולם אז מאמין שזה יתקזז במידה כזו או אחרת. אם הייתי בצד שלוקח אליפות על הפחתות כאלה לא הייתי מסוגל לחגוג אותה בשום צורה ומבחינתי הסגנית שלי היתה האלופה האמיתית

כן בטח, אוהדי הצהבת או הגמלים ממש ירגישו רע אם יקחו אליפות על חשבוננו בצורה כזו, הם יהיו בדיכאון על סף התאבדות.
נראה לך באמת?
ראינו איך אוהדי הפועל חגגו עלינו בקיזוז. כבר דפקו אותנו פעם אחת, לא צריך לתת לזה לקרות שוב.
אליפות בגלל הפחתת נקודות לא ספורטיבית זה האמ-אמא של הכוכביות. לאוהד שמסוגל לחגוג אליפות שנלקחת ככה אין כבוד עצמי

אז הם יחגגו בלי כבוד עצמי, מה זה עוזר לנו?
אנחנו עדיין נפסיד אליפות.

חזי מה אתה מתווכח עם אנשים שיותר חשוב להם להדליק אש ולעשות עשן ולהתלהב כמו האדם הקדמון מאשר שהקבוצה שהם טוענים שהם אוהדים שלה תצליח

זה כמו הויכוחים שלך עם אלכס, יש לך נטייה להתווכח עם האנשים הכי עקשנים שיש

הויכוח הזה מטומטם כי הוא בכלל שלול מהיסוד והזוי ומטורף שמורידים נקודות לקבוצה על דברים כאלה.

במשחק של ליברפול בגביע הדליקו אבוקות ביציע, יורידו להם נקודות?

זה שההתאחדות עשו תקנון דרקוני והזוי לא אומר שצריך להאשים את עצמנו

KevinDurant אמר:
הויכוח הזה מטומטם כי הוא בכלל שלול מהיסוד והזוי ומטורף שמורידים נקודות לקבוצה על דברים כאלה.

אתה לא מאשים את עצמך שהתקנון קיים
אתה מאשים את עצמך שאתה מודע לזה שהתקנון קיים ואתה עושה הכל כדי שלך יורידו יותר נקודות מליריבות שלך

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

אתה מאשים את עצמך שאתה מודע לזה שהתקנון קיים ואתה עושה הכל כדי שלך יורידו יותר נקודות מליריבות שלך
למרות שזה לא התקנון הנוכחי, ברגע שנתנו לנו 2 נק' על תנאי על "נסיבות מחמירות" (שזה לא מחמיר כי זה הדבר הכי בסיסי) אין דרך להימנע מזה.

בדרבי הדליקו אבוקות ביציע ועדיין עמדנו לנסיבות מחמירות, זה כבר בדיחה.

זה כבר לא על לזרוק לדשא, זה על בכלל להדליק כי מבחינת התובע כל הדלקה וכל דבר ביציע זה נסיבות מחמירות כמו שאנחנו רואים אצל קבוצות אחרות, פשוט אותנו דפקו עם התנאי.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

למרות שזה לא התקנון הנוכחי, ברגע שנתנו לנו 2 נק' על תנאי על "נסיבות מחמירות" (שזה לא מחמיר כי זה הדבר הכי בסיסי) אין דרך להימנע מזה.

זה כבר לא על לזרוק לדשא, זה על בכלל להדליק כי מבחינת התובע כל הדלקה וכל דבר ביציע זה נסיבות מחמירות כמו שאנחנו רואים אצל קבוצות אחרות, פשוט אותנו דפקו עם התנאי.

לא חושב שהנסיבות המחמירות זה על זה שהודלקו האבוקות אלא גם על זה שזרקו חפצים על יוספי
ועל זה אולי נצליח לחמוק
הבעיה זה אותה אבוקה שזרקו לדשא נגד הגרמנים, שזה ידוע שאוטומטית נחשב לנסיבות מחמירות

MH13 TILL I DIE אמר:
hezildo אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
אם יתחילו להוריד לנו על הדלקות ביציע ייאלצו להתחיל להוריד לכולם אז מאמין שזה יתקזז במידה כזו או אחרת. אם הייתי בצד שלוקח אליפות על הפחתות כאלה לא הייתי מסוגל לחגוג אותה בשום צורה ומבחינתי הסגנית שלי היתה האלופה האמיתית

כן בטח, אוהדי הצהבת או הגמלים ממש ירגישו רע אם יקחו אליפות על חשבוננו בצורה כזו, הם יהיו בדיכאון על סף התאבדות.
נראה לך באמת?
ראינו איך אוהדי הפועל חגגו עלינו בקיזוז. כבר דפקו אותנו פעם אחת, לא צריך לתת לזה לקרות שוב.
אליפות בגלל הפחתת נקודות לא ספורטיבית זה האמ-אמא של הכוכביות. לאוהד שמסוגל לחגוג אליפות שנלקחת ככה אין כבוד עצמי

מי בכלל טען שיש להם כבוד עצמי?
מבחינתם אם השופט לא שורק לטובתם פנדל ואדום במשחק הוא מושחת

נמאס מהאוהדים שהורסים לנו ועוד יותר נמאס מההתאחדות
רוצים למנוע אבוקות ביציעים? תתחילו לתת ענישה רצינית לבן אדם שעושה את זה.
לגבי מקרה יוספי, אני כבר רואה איך שחקנים יתחילו לנצל את זה ולנסות לעצבן את הקהל שלנו שוב ושוב

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

לא חושב שהנסיבות המחמירות זה על זה שהודלקו האבוקות אלא גם על זה שזרקו חפצים על יוספי
ועל זה אולי נצליח לחמוק
הבעיה זה אותה אבוקה שזרקו לדשא נגד הגרמנים, שזה ידוע שאוטומטית נחשב לנסיבות מחמירות
אני לא חושב שזה נסיבות מחמירות (החלק של יוספי), גם לדעתי העונש תנאי שלנו הוא על פירוטכניקה (נראה לי קראתי את זה איפשהו בזמנו)

התובע דורש להוריד לנו נקודה וגם יש מצב שלא יתנו לקהל שלנו להגיע לבלומפילד או טרנר.
איזה כיף האבוקות האלה משהו משהו

hezildo אמר:
התובע דורש להוריד לנו נקודה וגם יש מצב שלא יתנו לקהל שלנו להגיע לבלומפילד או טרנר.

ההפחתת נקודות לא מחליפה את העונשים ללא קהל?
איך עכשיו זה הגיע למצב שגם מורידים נקודות וגם ללא קהל?

hezildo אמר:

🧨🧨🧨

ליגה מביכה.
כשיש תובע שבעברו עבד אצל מאירי (שהוא בעצמו סגן יו"ר ההתאחדות), למה אפשר לצפות?
עלק דרישה למשחק ללא קהל חוץ... בכל דרבי יש עשרות אבוקות, ביתר סכנין זה מתכון למלחמה ולא ראיתי דרישה כזו (המשטרה דרשה את זה במקרה שלהם, לא דרישה של התובע).
הפועל ב"ש עוד שנייה הדליקו יציע ולא קיבלו על זה שום דבר רציני.

שיודיעו מעכשיו שמכבי חיפה לא מוכרת יותר כרטיסים למשחקי חוץ, ולא מוכרת יותר גם לקהלים של יריבות בסמי עופר.
שתשרף כל הליגה הזאת

מישהו רואה תסריט כזה שמחזירים לת"א את הנקודה ולנו מורידים נקודה נוספת?

eidoil32 אמר:
קל זה קורה, נהיה בפער מינוס 2 בלי לשחק

במצב כזה שחר צריך לצאת בהצהרה חדה מאוד על המשך פעילותה של מכבי חיפה בליגת העל.

Daniel123 אמר:
מישהו רואה תסריט כזה שמחזירים לת"א את הנקודה ולנו מורידים נקודה נוספת?

כמו שאמרתי לפני כמה שבועות זה התסריט הריאלי

Daniel123 אמר:
eidoil32 אמר:
קל זה קורה, נהיה בפער מינוס 2 בלי לשחק

במצב כזה שחר צריך לצאת בהצהרה חדה מאוד על המשך פעילותה של מכבי חיפה בליגת העל.

ממש מפריע להם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה