ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MH13 TILL I DIE אמר:לראיה עד עכשיו כל קבוצה שסיימה את הליגה הסדירה עם הכי הרבה נקודות סיימה את העונה עם הכי הרבה נקודות*gargy אמר:בלי קשר להחלטה הביזיונית, למה בעצם סדר המשחקים קריטי?
למען האמת ב 3 שנים האחרונות כשסיימנו ראשונים, בכל פעם שאלתי את עצמי אם אנחנו מקבלים איזשהו יתרון מסדר המשחקים הזה.
מצד אחד מארחים בפתיחה שני משחקי בית, כולל משחק העונה.
מצד שני, יש את הרצף המזעזע הזה של שלושה משחקי חוץ רצופים, וגם משחק העונה השני, ממש רגע לפני סיום העונה, הוא בבית של הקבוצה שסיימה מקום 2.
בסופו של שבר אני לא רואה איזה הבדל קריטי מבחינת סדר המשחקים בין מקום 1 למקום 2.
מה עשה הפעם?Daniel123 אמר:ערן זהבי זה חתיכת זין!
בע"ה צולבת במשחק הקרוב.
GKagelmacher אמר:לגבי אלה שאמרו שלא אכפת לשחקנים מפירו וזה לא מדרבן אותם במשחק, רפאלוב בסטורי:
הגיע הזמן לומר בקול כל מה שכולנו השחקנים מרגישים
אני באופן אישי חזרתי לישראל אחרי 12 שנים בבלגיה לבית שלי לסגור מעגל ולזכות באליפות
בהמון משחקים במהלך השנים פירוטכניקה ביציעים היו חלק בלתי נפרד מהחוויה שלי שם
אוהדים שהיו בעד או נגד הקבוצה והשליכו אבוקות לכר הדשא נענשו בחומרה בקנס מאוד גבוה ובהרחקה לצמיתות מהמגרשים לעולם לא נתקלתי בעונש קולקטיבי שפוגע בספורטיביות של המשחק שכולנו כל כך אוהבים
לנו כשחקנים לנו כמועדון שעובד סופר קשה להגיע למצוינות ולהשגת המטרות שלנו מרגיש שהורסים לנו את המשחק אברך כל קבוצה שתזכה בתואר על כר הדשא
מקווה שמקבלי ההחלטות לא יהרסו את
המאבק הספורטיבי המאוד מעניין שיש העונה בכדורגל שלנו .
Daniel123 אמר:ערן זהבי זה חתיכת זין!
בע"ה צולבת במשחק הקרוב.
Apoc אמר:אגב בית הדין השאיר את התנאי של נקודה נוספת בתוך שנה מהיום בהתפרעות נוספת בנסיבות מחמירות
כלומר החלאות אדם לא מסתפקים בלהוריד לנו 2 נקודות ולהיפטר כבר מהתנאי המחורבן הזה שאין למכבי ת"א, הם רוצים להוריד לנו עוד ועוד ועוד.
איפה ואיפה עד הסוף... בושהApoc אמר:אגב בית הדין השאיר את התנאי של נקודה נוספת בתוך שנה מהיום בהתפרעות נוספת בנסיבות מחמירות
כלומר החלאות אדם לא מסתפקים בלהוריד לנו 2 נקודות ולהיפטר כבר מהתנאי המחורבן הזה שאין למכבי ת"א, הם רוצים להוריד לנו עוד ועוד ועוד.
כובע קש אמר:Daniel123 אמר:ערן זהבי זה חתיכת זין!
בע"ה צולבת במשחק הקרוב.
הוא אשכרה חוגג מקום "ראשון" אחרי הורדת נקודה בצורה הכי לא ספורטיבית שיש.
איזה ספורטאי קטן ועלוב
החזרת כל הנקודות לכל הקבוצות או שאפשר לסגור פה את הכדורגלToniKroos אמר:ערן זהבי סתם מוצץ אוכל בתחת, גם החברה מפורום הזונה שמעודדים את הנושא של הפחתת הנקודות. לדעתי לדרוש החזרת הנקודה או לאיים בפרישה מהליגה
MH13 TILL I DIE אמר:החזרת כל הנקודות לכל הקבוצות או שאפשר לסגור פה את הכדורגלToniKroos אמר:ערן זהבי סתם מוצץ אוכל בתחת, גם החברה מפורום הזונה שמעודדים את הנושא של הפחתת הנקודות. לדעתי לדרוש החזרת הנקודה או לאיים בפרישה מהליגה
שהם יופיעו כרגיל, שיורידו את כל הליגה ליגה והם ישחקו עונה הבאה עם עצמם... נראה את בית הד(ז)ין מקבל החלטה כזאתgargy אמר:MH13 TILL I DIE אמר:החזרת כל הנקודות לכל הקבוצות או שאפשר לסגור פה את הכדורגלToniKroos אמר:ערן זהבי סתם מוצץ אוכל בתחת, גם החברה מפורום הזונה שמעודדים את הנושא של הפחתת הנקודות. לדעתי לדרוש החזרת הנקודה או לאיים בפרישה מהליגה
בדיוק. זה צריך להיות האינטרס של כל הקבוצות.
אבל הגרמנים לא יצטרפו לזה, הם רק מרוויחים מזה ועוד חוגגים את החוסר ספורטיביות הזה.
אה, ויש גם את העניין ששחר ג׳נטלמן וצריך להגיד תודה אם בכלל הוא יגיש ערעור.