למה שולחים את בן אסא ולא את שוכטוביץ? שלחו את התותחים הכבדים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:באמת למה לא שוחוטוביץ?
greenguy אמר:צריך להוריד את סכנין המחבלים ליגה
על זריקת הפירו ליציע של ת"א במשחק עם הנשים וילדים לצפוני (שהם התחילו ליתר דיוק, לא בקטע מצטדק או מאשים, בקטע שגם להם היה מגיע להיענש על זה באותה מידה)ירוק זה אני אמר:אני מנסה להבין- אם לפי התקנון הקודם לא הייתה אפשרות להעניש בהפחתת נקודות, אז איך קיבלנו 2 על תנאי?
מכבי תל אביב והפועל תל אביב עיקבו כל משחק דרבי ל10 דקות פלוס, וקיבלו רק סגירות יציעים לפי התקנון הישן.
הורדת נקודות נכנסו רק בתקנון החדש, ובקריטריונים שלו, אין סיבה להוריד לנו נקודות.
מה אני מפספס?
ציפיתי לתשובה הזאת. ועדיין, גם הפועל תל אביב סוחבת על תנאי מהעונה שעברה, ולא זכור לי שהם זרקו על יציע אחר.MH13 TILL I DIE אמר:על זריקת הפירו ליציע של ת"א במשחק עם הנשים וילדים לצפוני (שהם התחילו ליתר דיוק, לא בקטע מצטדק או מאשים, בקטע שגם להם היה מגיע להיענש על זה באותה מידה)ירוק זה אני אמר:אני מנסה להבין- אם לפי התקנון הקודם לא הייתה אפשרות להעניש בהפחתת נקודות, אז איך קיבלנו 2 על תנאי?
מכבי תל אביב והפועל תל אביב עיקבו כל משחק דרבי ל10 דקות פלוס, וקיבלו רק סגירות יציעים לפי התקנון הישן.
הורדת נקודות נכנסו רק בתקנון החדש, ובקריטריונים שלו, אין סיבה להוריד לנו נקודות.
מה אני מפספס?
בדיוק מה שהתכוונתי, איפה העונש על תנאי שלהם על הזיקוקים לדרומי שהתחילו את כל הבלאגן?ירוק זה אני אמר:ציפיתי לתשובה הזאת. ועדיין, גם הפועל תל אביב סוחבת על תנאי מהעונה שעברה, ולא זכור לי שהם זרקו על יציע אחר.MH13 TILL I DIE אמר:על זריקת הפירו ליציע של ת"א במשחק עם הנשים וילדים לצפוני (שהם התחילו ליתר דיוק, לא בקטע מצטדק או מאשים, בקטע שגם להם היה מגיע להיענש על זה באותה מידה)ירוק זה אני אמר:אני מנסה להבין- אם לפי התקנון הקודם לא הייתה אפשרות להעניש בהפחתת נקודות, אז איך קיבלנו 2 על תנאי?
מה אני מפספס?
חוץ מזה, האם בתקנון הקודם היה קיים עונש של הפחתת נקודות בעבירה של זריקת אבוקות בין יציעים או שמישהו ביקש אותן על סמך כלום? שואל באמת, לא מכיר את התקנון לעומק.
בנוסף, למכבי תל אביב יש הורדה על תנאי בגין פריצה המונית, ורק אם יפרצו שוב, הנקודות יורדו.
למה התנאי שלנו מופעל על כל עמידה לדין בנסיבות מחמירות, ולא רק כאשר זורקים שוב אבוקות על יציע אחר?
ומי החליט בכלל שהתנאי הוא 2 נקודות ולא נקודה? הרי לפי התקנון החדש, עבירה כזאת משמעותה הפחתת נקודה בלבד.
יותר מדי דברים שמריחים לא טוב בכלל.
בירקי אמר:בושה גדולה. העיקר השופטים של יענקלה הם מספרים
רק מכבי אמר:הכתובת הייתה על הקיר, ואני אסביר:
ברגע שתוך די הדיון, הדיין הציע ללכת לפשרה של ביטול הורדת הנקודה, והמרה בעונש על תנאי. היה ברור לאן זה הולך.
הייתה התנגדות כמובן, ובפועל גם ביטלו את הורדת הנקודה, וגם לא הטילו עונש על תנאי.
אגב, אתם יכולים לצעוק ולכעוס על כל העולם.
בסוף יש קבוצה אחת בשם מכבי חיפה שאחרי הורדת הנקודה הראשונה העונה החליטה שהיא ''מקבלת'' את החלטת בית הדין, ולא מערערת.
ומנגד, מכבי ת''א מפעילה כל מכבש לחץ ונלחמת בהורדת הנקודה.
מחכה ליום שהמועדון הזה יפסיק להיות ''ממלכתי'' ולהתנשאות בכך שהוא מורם מעם, ויתחיל להילחם בכל הדרכים האפשריות.