ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
החלק הכי בזיוני: אנחנו הועמדנו לדין על קריאות גזעניות נגד קונטה למרות שהדבר לא נרשם בדוח המשקיף כי הוא לא שמע את הקריאות.Ganjot אמר:והנה ממשיכים בנושא הבזיון הזה -
ביתר לא תועמד לדין על הקריאות בכריזה (כל הקופים למצוץ, אבו פאני מת) כי...... המשקיף לא שמע.
אז מה אם יש איזה 1000 תיעודים בכל חור.
מעניין אותי אם המשקיף ראה את הכדור שנזרק או שהם ראו בטלויזיה והחליטו להעמיד אותנו לדין.
Shocking4U אמר:החלק הכי בזיוני: אנחנו הועמדנו לדין על קריאות גזעניות נגד קונטה למרות שהדבר לא נרשם בדוח המשקיף כי הוא לא שמע את הקריאות.Ganjot אמר:והנה ממשיכים בנושא הבזיון הזה -
ביתר לא תועמד לדין על הקריאות בכריזה (כל הקופים למצוץ, אבו פאני מת) כי...... המשקיף לא שמע.
מעניין אותי אם המשקיף ראה את הכדור שנזרק או שהם ראו בטלויזיה והחליטו להעמיד אותנו לדין.
אין פה היגיון בכלום. המועדון הזה נותן שישתינו לו בפה ולא מתנגד בכלל.
מספיק לראות איך הצהובים מתייחסים ברצינות לנושא של ערעורים לבית הדין ושולחים לשם עורכת דין ממולחת שעושה חיים קשים לתובע ואנחנו שולחים את דודו בזק וגיל אופקlemmacantor אמר:Shocking4U אמר:החלק הכי בזיוני: אנחנו הועמדנו לדין על קריאות גזעניות נגד קונטה למרות שהדבר לא נרשם בדוח המשקיף כי הוא לא שמע את הקריאות.Ganjot אמר:והנה ממשיכים בנושא הבזיון הזה -
אין פה היגיון בכלום. המועדון הזה נותן שישתינו לו בפה ולא מתנגד בכלל.
שחר הוא חלק מהעסקונה הזו.
הדבר היחיד שרקוב זה החוקה שנותנת להם את האופציה לעונשים הדרקוניים והלא הגיוניים האלה. אתה יודע מי כותב את החוקה? הקבוצותאליאור אמר:לדעתי צריך לפרק הכל - את ההתאחדות ובתי הדין - ולהרכיב מחדש. הכל שם רקוב.
KevinDurant אמר:הדבר היחיד שרקוב זה החוקה שנותנת להם את האופציה לעונשים הדרקוניים והלא הגיוניים האלה. אתה יודע מי כותב את החוקה? הקבוצותאליאור אמר:לדעתי צריך לפרק הכל - את ההתאחדות ובתי הדין - ולהרכיב מחדש. הכל שם רקוב.