• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אולכסנדר סירוטה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

KevinDurant

נשיא המועדון
אולכסנדר סירוטה

1_cd1c5e7c97.jpeg

תאריך לידה: 11.6.2000
מקום לידה: קייב, אוקראינה
אזרחות: אוקראינה
גובה: 194 ס"מ

גדל בדינמו קייב

קריירה:
2020 - 2024 דינמו קייב

תארים:
אליפות אוקראינה - 2020/21
גביע אוקראינה - 2020/21, 2019/20
סופר קאפ אוקראיני - 2020/21

נבחרת:
2 הופ', 0 שערים. זומן לראשונה ב - 2021. לא זומן ליורו האחרון

מ - 2024 שחקן מכבי חיפה

סרטון ביצועים:
https://www.youtube.com/watch?v=mlLKJhsGXAg&ab_channel=MeItay_

[smention u=113]Apoc[/smention]

פותחים רשמית את ההתערבות לגביו? הדיווחים על האופציה רשומים בכל מקום, לא נראה שזו חובת רכישה.
חתימה ותמונת פרופיל לשנה?

Judokan אמר:
@Apoc

פותחים רשמית את ההתערבות לגביו? הדיווחים על האופציה רשומים בכל מקום, לא נראה שזו חובת רכישה.
חתימה ותמונת פרופיל לשנה?

כן, פתח נושא

שיהיה לנירוסטה בהצלחה
רכש מאוד מרשים על הנייר

למשהו יש חוות דעת עליו? משהו צפה בו?

למה שחקן עם רקורד די מרשים מסכים להגיע אלינו?

Liberman אמר:
למשהו יש חוות דעת עליו? משהו צפה בו?

למה שחקן עם רקורד די מרשים מסכים להגיע אלינו?
בעונה האחרונה הוא קצת איבד ממעמדו וגם הליגה האוקראינית איבדה את מעמדה עם המלחמה וכל הסיפור שם.

בסוף הוא הגיע לפה מהסיבה שכל שחקן מגיע לפה, כסף.

על הנייר, רכש מאד מרשים גם מבחינת מתווה העסקה (השאלה+אופציה), גם הפרופיל (צעיר, חזק, עם ניסיון בקבוצה גדולה ובמסגרות אירופאיות) וגם עניין האזרחות. אפילו אם יהיה פחות טוב משימיץ׳, אפשר להחליט אם להשקיע בו כדי שיתפתח או להשתחרר ממנו בקלות בקיץ הבא.

לצד זאת, יש לי כמה הסתייגויות:
1. האופציה עליו גבוהה מאד והוא צריך להרשים באופן יוצא שופן כדי שהמועדון ישבור עליו את שיא התשלום על העברה, בפער גדול מהבא אחריו.
2. שחרור של שימיץ׳ יותיר אותנו עם שלושה בלמי שמאל ורק אחד ימני. השארה של שימיץ׳ תתקע אותנו בעמדה אחרת שנצטרך בה זר ותקשה על ניהול האגו של ארבעה שחקנים שראויים לדקות משחק משמעותיות.
3. הישארות שלו מעבר לעונה הקרובה תסתום את האפשרות של עיסאת ולנס להשתלב פה בשנים הקרובות ולנס הוא פוטנציאל שלפחות אני מאמין בו.

ברק.י אמר:
על הנייר, רכש מאד מרשים גם מבחינת מתווה העסקה (השאלה+אופציה), גם הפרופיל (צעיר, חזק, עם ניסיון בקבוצה גדולה ובמסגרות אירופאיות) וגם עניין האזרחות. אפילו אם יהיה פחות טוב משימיץ׳, אפשר להחליט אם להשקיע בו כדי שיתפתח או להשתחרר ממנו בקלות בקיץ הבא.

1. האופציה עליו גבוהה מאד והוא צריך להרשים באופן יוצא שופן כדי שהמועדון ישבור עליו את שיא התשלום על העברה, בפער גדול מהבא אחריו.
2. שחרור של שימיץ׳ יותיר אותנו עם שלושה בלמי שמאל ורק אחד ימני. השארה של שימיץ׳ תתקע אותנו בעמדה אחרת שנצטרך בה זר ותקשה על ניהול האגו של ארבעה שחקנים שראויים לדקות משחק משמעותיות.
3. הישארות שלו מעבר לעונה הקרובה תסתום את האפשרות של עיסאת ולנס להשתלב פה בשנים הקרובות ולנס הוא פוטנציאל שלפחות אני מאמין בו.
עיסאת לדעתי לא נשאר, אם לנס יכול לשחק בלם ימני אני משאיר אותו השנה.

לא רואה את גולדברג/סירוטה/גרשון משחקים את הבלם ימין בקו 4 והוא יוכל לקבל דק' בעמדה שם אם וכאשר.

אגב גם בעונה שעברה עם שימיץ' הייתה בעיה שהוא לא יכל לשחק עם סק (לא היה לו נוח כל כך בבלם השמאלי)

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

לא רואה את גולדברג/סירוטה/גרשון משחקים את הבלם ימין בקו 4 והוא יוכל לקבל דק' בעמדה שם אם וכאשר.

אגב גם בעונה שעברה עם שימיץ' הייתה בעיה שהוא לא יכל לשחק עם סק (לא היה לו נוח כל כך בבלם השמאלי)

לנס מגן/ בלם שמאל בשלישיה. לא רואה אותו משחק בימין.
בכל מקרה, הוא עוד בגיל נוער ואני מאמין שישתלב בבוגרים רק בעונה הבאה או זו שאחריה.
סביר שזה יקרה כשגרשון יפרוש.

הבלם הימני היחיד שיש לנו מעבר לסק ושימיץ' זה ליש שבדרך להפועל ירושלים עם סעיף רכישה.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

לנס מגן/ בלם שמאל בשלישיה. לא רואה אותו משחק בימין.
בכל מקרה, הוא עוד בגיל נוער ואני מאמין שישתלב בבוגרים רק בעונה הבאה או זו שאחריה.
סביר שזה יקרה כשגרשון יפרוש.

הבלם הימני היחיד שיש לנו מעבר לסק ושימיץ' זה ליש שבדרך להפועל ירושלים עם סעיף רכישה.
הבנתי.

האמת עם כל החיבה לגרשון, אני חושב שברגע שיש לנו 2 בלמים שמאליים עדיף שיהיה בלם נוסף ימני (נניח לייש).

הייתי בטוח הוא יותר מבוגר אבל הוא צעיר יחסית

לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא מה שכן אני לגמרי מבסוט על הפרופיל, גם יהודי גם אחלה רזומה. אם היה מגיע הבלם של הצהבת ההולנדי אנשים היו מתחרפנים פה, נראה עם פרופיל ורזומה נמוך מאוד.

על הנייר החתמה פצצה ומעבר למצופה

שיהיה בהצלחה!

בלמים בדרכ מתחילים פה רע מאוד כי לא רגילים לסגנון של הליגה (שימיץ, סק, פלאניץ') ולוקח זמן להתאקלם.

אני חושב שהוא היה היום יחסית פאסיבי הגנתי והיה די בינוני אבל זה טבעי בסך הכל.

לדעתי היה בסדר. היה שם כמה פעמים של חוסר תיאום עם קורנו. עם הכדור לא ראיתי ממנו משהו מיוחד אבל עוד נצטרך לחכות ולראות. מה שכן לכל מי שטענו שבכר מביא בלם מהיר כי הוא לא מחזיק משימיץ בגלל המהירות אז לא נראה שסירוטה משמעותית מהיר ממנו.

רמי גרשון האוקראיני, אנשים פה מיהרו לזרוק לספסל את הבלם הכי טוב בארץ בשביל הדבר הזה. למזלו הוא ישראלי אז אני משאיר באהבה, בטח בהשאלה. הסכום המצחיק על ההשאלה שלו? חחחחח.

צריך ללמוד כמו שמיץ בלחץ בקבוצה שלנו,עדיף להרחיק כדור ולא להסתבך,הוא עוד יכיר את הקבוצה הלחץ של המועדון ואוהדים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה