KevinDurant
נשיא המועדון
דווקא במקרים האלה המועדון הראה יצירתיות לא מעט (בחוזים עם אצילי, חלאיילי, סבע).Judokan אמר:Shocking4U אמר:סין לא סגור הם הרגע הוציאו לשם את פאקינג גורפינקל אל תתפלא אם גם לאיוס יגיע לשם וגם אצילי יכול בקלות להעביר שם שנה. קפריסין/יוון וכו׳ זה עם השלמות שכר מהאמירויות.Apoc אמר:סין סגור
ולקפריסין הוא לא יילך
אם נשמע על ארה"ב או יפן בחודש שיש לחלון שלהם אני אופתע אבל הכל יכול להיות
אם הוא מקבל השלמת שכר מהאמירתיים, אז הוא כבר יקבל את אותה השלמה פה וירוויח יותר.
רף השכר בארץ הוא פי 2 על קפריסין וגם על לא מעט קבוצות רלבנטיות ביוון.
אם המועדון היה מוכן לחשוב יצירתית ולעבוד בכל מיני דרכים כמו לתת לאצילי מענקים נדחים שיפצו אותו על המס שישלם, הייתי מהמר שהוא יחזור. נראה לי שהוא מיצה את חווית חו"ל ולא יחפש עכשיו לשרוף שנה איפשהו במקום לחזור ולהיות מלך פה.
מצד שני, אני לא סומך על המועדון שלנו להפעיל חשיבה יצירתית - ככה שההימור שלי הוא שאצילי יידחף ללכת למקום אחר כי הפער הכלכלי פשוט יהיה משמעותי מדי
ביוון ב4-5 קבוצות המובילות אין לו מקום והשאר לא מגרדות את הסכומים שאנחנו משלמים. בקפריסין למעט אפועל ניקוסיה אף קבוצה לא מגרדת את הסכומים שלנו ואפועל לא יגעו בו שוב.
יש הרבה דיסאינפורמציה בנוגע למס (בעיקר ברדיו חיפה מטעם ניסן) שמדבר על זה שהשנה הוא הולך לשלם 50% מס (לא נכון) וכאילו בעונה הבאה המס אפסי ואפשר להתעלם ממנו ויש הפרש משמעותי (גם זה לא נכון)
למיטב ידיעתי, יש פער אומנם בין המיסוי אבל לא פער משמעותי.
הסיפור המרכזי פה שהוא יצטרך לשלם מס גדול מתי שהוא יחזור ככה או ככה (אלא אם הוא מתכנן להישאר בחו''ל עד סוף הקריירה בערך).
לדעתי הסיפור פה והניסיון זה למקסם מהערבים ולמקסם מאתנו חוזה סטייל סבע