• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
שוב אין שום סיבה חוקית להעניש.
דווקא ממך מצפה להבין שעם יענקל’ה לא צריך סיבה חוקית אלא מספיק שהתקשורת תשים את הפרצוף שלו קצת בכתבות האלה והוא ימהר לנסות לעשות סיבוב ולהעניש את אצילי

לא משנה מי שחר. אין סיבה משפטית לעונש. אתה לא יכול סתם להטיל קנסות או להשעות. כל המידע היה ידוע לפני שנה וחצי למקבלי ההחלטות.
אם זה היה מפריע להם, אצילי לא היה חותם.

אלמוג בוקר הזה טיפוס דוחה, מציג את הקטינות כקורבנות כאילו הם לא היו בDM של כל כדורגלן מתל אביב באותה תקופה, כשפרסמו את הפרופילים שלהם ראיתי לפחות 30 שחקנים עוקבים אחריה וזה רק ממי שאני עקבתי אחריו. שלא נדבר על איך שהוא רוכב על הסיפור הזה כבר שנתיים ובזכותו קיבל קידום. יאללה שישחרר הגמל הזה. אף אחד לא חושב שאצילי זה צדיק, כבן אדם הוא חרא בעיקר כי הוא בגד באשתו, אבל גם מיכה חרא, גם הקטינות חרא וגם ההורים של הקטינות הם חארות של הורים אם ככה הילדה שלהם יצאה. חוץ מהעניין המוסרי אין פה סיפור, הלאה

מדהים אגב שכמעט כל הכתבה זה מיכה, מיכה יוצא פי מיליון יותר גרוע אבל רוב הכותרות באתרי הספורט זה אצילי. האינטרס ברור כמובן

greenguy אמר:
יאללה שתוק שתוק
לא היה כלום ואין כלום אפשר להמשיך הלאה. ההודעות האלו פייק

ברור שההודעות לא פייק.
מה שזה יעשה זה לשים את הזרקור על מיכה מעכשיו כי מסתבר שהוא ממש מנהיג של העניין ואצילי ילד טמבל נגרר

אם לאלונה יש שכל היא מוציאה הודעה שמיכה משוחרר. במילא הוא מסריח את הדשא כבר שנה ככה היא גם יוצאת טוב וגם מפעילה לחץ עצום על יענקל’ה לעשות משהו לאצילי כי אחרת הוא יוצא רע בזמן שהיא יוצאת ״מוסרית״

אחלה של ספין.

Shocking4U אמר:
אם לאלונה יש שכל היא מוציאה הודעה שמיכה משוחרר. במילא הוא מסריח את הדשא כבר שנה ככה היא גם יוצאת טוב וגם מפעילה לחץ עצום על יענקל’ה לעשות משהו לאצילי כי אחרת הוא יוצא רע בזמן שהיא יוצאת ״מוסרית״

אחלה של ספין.

אולי עלית פה על משהו
כי אלמוג בוקר זה אוהד ב"ש מושבע

מה זה משוחרר, אי אפשר לשחרר אותו על דבר כזה, בטח כשהיא ידעה מה היא מחתימה. גם גולדהאר שילם פיצויים יפים למיכה ואצילי על השחרור

Shocking4U אמר:

אחלה של ספין.

היא תצא טמבלית. גם במקרה הזה אין סיבה משפטית להעניש. בשביל לשחרר שחקן מאכזב לא צריך תירוצי כתבות בטלויזיה.

Daniel123 אמר:
אפשר לומר שזו כתבה בעיקר על דור מיכה .
אגב, אני כמעט בטוח שא.ש גם היה אמור להגיע .
מי זה א.ש.? לא קופץ לי לראש חחחח

חייב לציין שממה שיצא החוצה אצילי בקושי מעורב, זה הכל על מיכה.

הסיפור היחיד פה שרלוונטי זה עניין הסמים.

אני מאמין שהכל כבר ידוע למועדון לפני שהחתימו אותו כמו שרשמתי קודם.

עוד שבוע ישכחו מהכל, אפשר להתעלם

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

אחלה של ספין.

היא תצא טמבלית. גם במקרה הזה אין סיבה משפטית להעניש. בשביל לשחרר שחקן מאכזב לא צריך תירוצי כתבות בטלויזיה.
להיפך. גם לשחרר שחקן כושל וגם להרוויח על זה קרדיט ציבורי. זה win win

איזה קרדיט ציבורי היא תרוויח? היא תצא ליצנית. אין פה חומרים חדשים. פשוט פרסמו מה שאי אפשר היה לפרסם קודם.

lemmacantor אמר:
איזה קרדיט ציבורי היא תרוויח? היא תצא ליצנית. אין פה חומרים חדשים. פשוט פרסמו מה שאי אפשר היה לפרסם קודם.
פה אני מסכים אתך, אין שום דבר.

על זה נאמר כשר אבל מסריח. לא דברים שלא היו ידועים קודם.

אם הקבוצה החתימה אותם כנראה שהיא ידעה את כל הדברים האלה, לא היו מחתימים סתם

בקיצור אם המועדון בוחר להעניש את אצילי על בסיס הפרסומים הוא פשוט נופל למלכודת שחלקים בתקשורת ששונאים את מכבי חיפה ניסו לטמון להם. לא היה שום דבר חדש בכתבה הזאת, הכל מחזור של דברים שכבר ידענו.

ואנשים עוד גמרו פה לאצילי את הקריירה על סמך הטיזרים בחדשות 13. מראה מה שווים פרומואים.

כל התקשורת במאה ה21 זה קליק בייט אחד גדול

חחח משה פרימו מצייץ שאסור לאצילי לדרוך יותר על מגרש הכדורגל.
אני כל כך שונא את החסר מושג הזה הוא כזה מביך!

כשפרימו מצייץ אני רגוע. זה אומר שאף בן אדם שפוי לא רצה לכתוב את זה.
הוא המקבילה הספורטיבית של ח"כ מהרשימה המשותפת או מרצ שמפרסם תגובה

פרימו מושפע מהאוהדים הגרמנים, ומה שמצחיק זה שהם היו מתים שאצילי ישחק אצלהם וכדי להרגיש טוב עם עצמם הם משחקים אותה מוסריים

פרימו בטילט כי האוהדים הצהובים שהוא ניסה כל כך ללקק להם מתחרפנים עליו ביומיים האחרונים כי הוא תקף את איביץ בנושא גלוך

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה