Shocking4U אמר:צריך לראות איך זה משפיע על ההארכת חוזה שלו. לא בטוח ששחר ירצה עכשיו את הכותרות של אצילי האריך חוזה בתזמון הזה
שיגיעו איתו לסיכום ויהפכו את זה לרשמי שירגע כל הרעש.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:צריך לראות איך זה משפיע על ההארכת חוזה שלו. לא בטוח ששחר ירצה עכשיו את הכותרות של אצילי האריך חוזה בתזמון הזה
וואו כמה הוא איכזב אותי. לפני חודשיים הוצאת שיר אליפות למכבי חיפה שאצילי לקח חלק מרכזי בה אז מה השתנה פתאום? לא היה שום דבר בתחקיר שלא ידענו קודם ומה הקשר בין זה לדאבור? איך מכבי חיפה קשורה למה שקרה עם דאבור? מרגיש שהוא עשה עלינו סיבוב והשתמש באהדה שלו כדי לגרוף לייקים עכשיו עם הדעה ״הנכונה״netanel412 אמר:אבי גרנייק מביך
גם במקרה דאבור וגם עם אצילי......
Apoc אמר:בסדר גם אמרת את זה כשהוא חתם פה שהלך עליו עלינו ועל כל בית ישראל ואפשר לקפל.
ממש תסתיים לו הקריירה בגיל 29. יש לו חוזה פה לעוד שנתיים לפחות.
Rr10 אמר:אבל... בצורה הכי קלישאתית שיש, כשאני מחפש "האדם לפני השחקן", אני מוצא כתבות על מכבי חיפה (בלי קשר לאצילי), שזה המוטו שלה
hezildo אמר:אצילי ומיכה הוציאו התנצלות כשהפרשה התפוצצה, מה תתן עוד התנצלות מלבד לספק את היצר של העדר?
RakMaccabi31 אמר:ההצעה שלי
מאדם גדול יצא שחקן גדול
ככה זה הופך לתוואי דרך, ולא לבחירה של או או
Rr10 אמר:שחקן מטורף, בלעדיו אין שתי אליפויות, לא יודע אם יש בכלל אליפות אחת, ואולי היינו תקועים עמוק בבצורת
אבל... בצורה הכי קלישאתית שיש, כשאני מחפש "האדם לפני השחקן", אני מוצא כתבות על מכבי חיפה (בלי קשר לאצילי), שזה המוטו שלה
ופה, גבר בן 27, נשוי, עם ילד וילדה בדרך (או שרק נולדה באותו זמן), מדבר עם חבר שלו, בצורה שכולנו מדברים בה כנראה (ועדיין צוחקים על חוגג והרשת סחר בנשים שניהל, כאילו שההתכתבויות של אצילי ומיכה הן הרבה יותר טובות), אבל באופן מודע הולך למישהי שהוא יודע שיש ביניהם פער של 10 שנים במקרה הטוב!!! הוא יודע שאין לה 18!!! (וזה לא כמו פער של 10 שנים בין 70 ל60, למי שיקפוץ לכיוון הזה)
זה "האדם לפני השחקן"?
מישהו פה רואה את עצמו עושה את זה? פונה לאנשים בטווח הגילאים הזה
ועניין הסמים לכאורה, זה סתם פשוט מטריד, משער שזה תופעה רחבה יותר בכדורגל הישראלי, והם לא הראשונים, ובטח ובטח שלא האחרוניפ
חושב שחיפה צריכה לצאת גדולה (וזה קשה לצאת באירוע הזה גדולים), ולנסות למכור אותו לחו"ל...
Rr10 אמר:RakMaccabi31 אמר:ההצעה שלי
מאדם גדול יצא שחקן גדול
ככה זה הופך לתוואי דרך, ולא לבחירה של או או
וזו התנהלות של אדם גדול?
אגב לא חייבים להיות אנשים גדולים, לראייה ג'ון טרי, אבל אצילי ומיכה הם מקרה יותר קיצוני
ולגבי ההתנצלויות - הן שוות לתחת, מילים מכובסות במקרה הטוב
על דברים צריך לשלם, ואף אחד מהם לא משלם על זה בשום צורה (ולא, ירידה בהכנסות כי לא יקחו אותם להיות פרזנטורים לשום דבר כנראה, כשהם עדיין מסודרים להמשך חייהם, זה לא לשלם)
ראיתי. הזייה חחחApoc אמר:אגב דוד ציטטו אותך בוואלה ספורט :act