• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
מה יש חדש בכתבה?
עוד לא ברור כי היא תשודר רק מחר ובחמישי. לפי הפרומו נראה שיש להם את ההתכתבויות שלהם עם הנערות שכנראה הודלפו מתמלולים של המשטרה לאלמוג בוקר בין אם זה דרך המשטרה עצמה או דרך הפרקליטים. לי זה נראה כמו מבוא לתביעה אזרחית של ההורים של אחת מהנערות שגם נראה שמופיעים בכתבה עצמה.

יאללה היה נגמר
כוכבי אצלנו הגרמנים והגמלים ינסו להפיל בכל הכוח. לא יעבוד
לא לתת לזה יד

הפורום של הצהבת קורע. מצד אחד טוענים שאצילי פושע ואנחנו לא מוסריים מצד שני ״כואב להם על דור״. בדיחה לא מצחיקה

lemmacantor אמר:
מה יש חדש בכתבה?

רק חושפים התכתבויות ואת הצד של ההורים של הבנות שבטח הולכים על תביעה אזרחית, אין פה משהו חדש, לא מבין את הזעזוע כאילו מה חשבתם שקרה שם? שאצילי ומיכה הזמינו אותם לדייט במסעדה? ברור שהם חיפשו טרף קל, ברור שהם היו פותחות את הרגליים לכל שחקן כדורגל בכיר, ברור שגם היום וגם בעוד 20 שנה דברים כאלו יקרו
דרך אגב שמעתי מאוהדי גרמניה שמיכה חזק עם אבקות כבר לפני כמה שנים, יש עוד שחקן באדום שגם היה כאן קפטן (בושה) שחזק בתחום, אין בדיקות סמים בליגה? איך תפסו את לאלה בזמנו

מקווה שזה לא יוריד את אצילי יותר מדי ושהמועדון יתן לו גב. בסוף הבן אדם יצא זכאי מחוסר אשמה, לא חמת הספק אפילו. הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה התרסקות מנטלית שלו עכשיו

משהו לא הגיוני בהתכתבויות האלה. אם היו מעורבים שם סמים ואצילי לכאורה אמר "זה מפחיד הן ילדות",
התיק לא היה נסגר מחוסר אשמה. אני לא בטוח שההתכתבויות האלה אמיתיות.

hezildo אמר:
משהו לא הגיוני בהתכתבויות האלה. אם היו מעורבים שם סמים ואצילי לכאורה אמר "זה מפחיד הן ילדות",
התיק לא היה נסגר מחוסר אשמה. אני לא בטוח שההתכתבויות האלה אמיתיות.

יש אנשים שקוראים לבנות 18 ילדות

וואלה לא יודע כמה זה אמיתי או לא אבל אם זה כן וזה באמת היה הדיבור שם כולל עניין הסמים.. זה דבר שהוא קשה לעיכול. זה כן יצבע את שניהם באור אחר בעיניי ואני מאמין שגם בעיני אחרים ( לא שלפני חשבתי עליהם דברים חיוביים מידי) לי יהיה קשה שזה הכוכב שלנו. יש גבול כמה אפשר לעכל בשם הצלחות על המגרש. אבל קודם בוא נראה מה זה וכמה זה אמיתי

Apoc אמר:
לא חושב שכתבה בערוץ 13 שוות ערך לפסטיבל. אם על אייל גולן שזה פיגורה פי 100 יותר מרעישה מאצילי ומיכה לא עשו פסטיבל אחרי שפורסמו עוד כתבות שנים אחרי הפרשה שנסגרה, אז מי זה אצילי שיעשו עליו פסטיבל תקשורתי עכשיו.

לאצילי יש יותר שונאים

Shocking4U אמר:
לא ממליץ לו לתבוע כי גם אם הוא ינצח (עובדתית הוא לא אנס) בחקירה הנגדית הוא כנראה יובך מאוד
מקפיץ את ההודעה הזאת. לדעתכם זה מקרי שהחומרים האלה יוצאים כמה ימים אחרי שאצילי החזיר את זה לכותרות עם ההודעה על תביעה של לוינסון? כי לדעתי זה רחוק מלהיות מקרי

בקיצור.. הוא גם ככה מתאושש מפציעה.. אין סיבה שיפתח מחר
התיק כבר נסגר מחוסר אשמה ולתקשורת גם ככה אין רייטינג, בטח לערוץ 10

יאללה ליגת אלופות זה לא לגרמנים

די נו , אין פה שומדבר חדש. לא צריך להיות סמל. שחקן מקצועי מעולה

RakMaccabi31 אמר:

הוא לא היה פותח גם ככה אבל השאלה היא איך זה ישפיע עליו מנטלית ומקצועית בהמשך כולל אם יעלה כמחליף מחר.

RakMaccabi31 אמר:

כל פעם שאני שומע את השורה הזאת בשיר אני חווה קצת קרינג׳. משפט מאוד מטופש

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:

הוא לא היה פותח גם ככה אבל השאלה היא איך זה ישפיע עליו מנטלית ומקצועית בהמשך כולל אם יעלה כמחליף מחר.

זהו מאמין שבתור מחליף אין שאלה, יכנס לטירוף ולדקות של המשחק בתור אסקפיזם נהדר, צלש או טרש

מעבר לזה. עדיף לדון בזה אחרי המשחק. ולהתרכז רק באולימפיאקוס

מי שמשדר כתבה כזו לפני המשחק הגורלי הזה האינטרס שלו אנטי מכבי מובהק

חזיזוש אמר:
כל פעם שאני שומע את השורה הזאת בשיר אני חווה קצת קרינג׳. משפט מאוד מטופש

לגמרי, סתם רציתי לחשוף את הראש הבוער ולחזור לדבר על תאכלס

נראה לי שדי ברור שאצילי גמור למשחק הזה. נקווה שזה לא ישפיע גם על החברים שלו.
אין סיכוי שהראש שלו יהיה במשחק בערב של כתבה ענקית בפריים טיים של כל המדינה על זה שהוא מסתמס על קוק וקטינות, צאו מהסרט

חזיזוש אמר:
נראה לי שדי ברור שאצילי גמור למשחק הזה. נקווה שזה לא ישפיע גם על החברים שלו.
אין סיכוי שהראש שלו יהיה במשחק בערב של כתבה ענקית בפריים טיים של כל המדינה על זה שהוא מסתמס על קוק וקטינות, צאו מהסרט
מסכים. בטח כשהכתבה משודרת שעתיים לפני המשחק. עד המשחק כל הפלאפונים של כולם פושים עם ציטוטים מהכתבה. אל תהיו מופתעים אם הקרסול של אצילי חוזר לכאוב בין היום למשחק מחר והוא לא בסגל כי הוא לא כשיר

הם עברו דברים הרבה יותא גרועים כשהפרשה התפוצצה ומאז.
הכתבה הזו לא הולכת להוריד אף אחד. אם כבר זה יכול להיות מאותם מצבים ש"כולם מאחדים שורות בשביל אצילי".

הבן אדם עבר חקירה משטרתית, בלחץ שאולי ימצאו איזה דרך לקבוע שהוא ידע שהן קטינות. לעומת הסטרס הזה, נראה לכם שכתבתי שגורמת לו לקבל PR גרוע בפומבי זה מה שישבור אותו?

ואגב, בקטע של מוטיבציה. מזכיר לכם את המהפך מול הצהבת שנה שעברה - שאחרי שהחברים ביציע שלהם שרו לו מזיין קטינות, הוא היה בשיא המוטיבציה לזיין את הצהבת. שני בישולים, אחרי השני חגג שם בטירוף

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה