• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
סתם בלבולי מוח כל עניין החזרה להגנה, יש שני קשרים אחוריים + מגן ובלם על הצד הזה.
בלבל תמוח שדין דוד סגר את האגף הזה כל המחצית הראשונה, כשבכלל פיירו היה בצד הזה ודין דוד היה בצד שמאל רוב הזמן.
מקבלים גולים מקבוצה כמו בנפיקה, זה המצב, לבוא ולהאשים שחקן התקפה(שאולי קיבל הוראה להשאר למעלה כדי לצאת מהר להתקפה) זה בלבולי מוח.
אין ספק שקשה לו ברמות האלה, אבל עדיין ידע לתת כמה פסים טובים כולל פס לשרי שיכל בכיף להסתיים בגול.
אם היה פותח סיכוי סביר יותר שגם היינו מבקיעים, כי לפחות אז לא היינו ב 10 שחקנים.

מסכים לחלוטין.
לפני המשחק הרב מתלוננים למה הוא לא פותח, במהלך המחצית הראשונה 99% מסכימים שעם דין דוד שלא תורם כלום בשני צידי המגרש אנחנו עם שחקן פחות ומחכים שאצילי יכנס במקומו.
נכנס במחצית כשהוא האופציה לצאת להתקפת מעבר ואז מתלוננים שלא סוגר שחקן אגף שהכניס רוחב מעולה כשהיה עליו מגן, או שחקן ששולח בעיטה מצוינת מ 25 מ.
נכון שהטריקים שעובדים בליגה לא עובדים בד"כ באירופה, אבל כשהכדור אצלו ברגל אתה מקווה שיצא מזה משהו.
והלו, בעיטת העונשין שלו מול הכוכב הביאה אותנו למעמד הזה. (לא רק, ברור..)
כשהכדור ברגל של דין דוד אף אחד לא מצפה לכלום.

אל תשכחו שיש גם עניין של רוטציה, זה חלק מהסיבות שהוא לא פתח.

גם בלי קשר לגול שחטפנו אצילי לא עשה מספיק עבודת הגנה אבל יכול להיות שזאת הייתה הוראה של בכר.
בכל מקרה הוא נכנס לא טוב אבל השתפר ככל שהזמן יתקדם והיה השחקן הכי מסוכן שלנו בהתקפה

מה אתם מקשיבים לשגיא כהן, החליט להתנקש בעומר על פרשת הנערות. שיתקדם. מי ישמע מה דינדה עשה בחצי הראשון( ואני אחד מתומכיו של דינדה). הגיע הזמן לראות על מיוט. יאללה עומר

בירקי אמר:
מה אתם מקשיבים לשגיא כהן, החליט להתנקש בעומר על פרשת הנערות. שיתקדם. מי ישמע מה דינדה עשה בחצי הראשון( ואני אחד מתומכיו של דינדה). הגיע הזמן לראות על מיוט. יאללה עומר

!!! רדיו חיפה חייבים לעשות אופציה שהשידור שלהם יהיה באותו סנכרון של הטלוויזיה. זה יכול להיות אדיר!

בירקי אמר:

בדיוק. מיצו את פרשת הנערות ועכשיו מחכים לו בפינה על כל דבר, גם אם לא קשור.
תכף גם נשמע מפרימו איזה נאום כמה מכבי חיפה טובה יותר בלי אצילי ושאר שטויות.
לדפדף

הוא צריך לפתוח מול פסז. הוא יבוא עם אקסטרה מחויבות ורצון להוכיח במשחק הזה.

בירקי אמר:
האובססיה הייתה הזויה. לא הפסיק להגיד את זה במשך כל המחצית גם על דברים לא קשורים.
הכי מצחיק שבגול הראשון הוא לא הלסיק להגיד כמה דין דוד עזר לזגןר את נרס ובזכותו נרס לא שיחק. ואז בגול הדני הוא אמר טותו דבר על גרימאלדו. שיחליט את מי הוא סגר... הזיה ענקית.

Rmc אמר:
בירקי אמר:
האובססיה הייתה הזויה. לא הפסיק להגיד את זה במשך כל המחצית גם על דברים לא קשורים.
הכי מצחיק שבגול הראשון הוא לא הלסיק להגיד כמה דין דוד עזר לזגןר את נרס ובזכותו נרס לא שיחק. ואז בגול הדני הוא אמר טותו דבר על גרימאלדו. שיחליט את מי הוא סגר... הזיה ענקית.
דין דוד הוא עלי מוחמד של ההתקפה, הוא סגר לבד את כל בנפיקה לא ראית?
ליצן כזה לא ראיתי בחיים שלי, חבל שליגת האלופות עדיין של הערוץ השבור הזה במקום שהיינו שומעים פרשנים נורמלים של ספורט1

Shocking4U אמר:
הוא צריך לפתוח מול פסז. הוא יבוא עם אקסטרה מחויבות ורצון להוכיח במשחק הזה.

כאילו שזה יעזור לו במשהו מול קבוצה ברמה של פריז .

GKagelmacher אמר:
בירקי אמר:

!!! רדיו חיפה חייבים לעשות אופציה שהשידור שלהם יהיה באותו סנכרון של הטלוויזיה. זה יכול להיות אדיר!

אהרונוביץ מוביל את האג'נדה שאצילי לא מתאים לאירופה עוד לפני שהתחלנו את המשחקים באירופה וכמובן אחרי המשחק בליסבון. שגיא כהן לא רלוונטי

זה שטות כי מתייחסים לזה שלא הלך לו בדריבל והוא איבד כדורים במשחק הזה. אז עדיף דין דוד שבכלל לא מעורב במשחק ולא מנסה לגעת בכדור? ברור שאצילי יאבד יותר כי הוא הרבה יותר מעורב במשחק ומנסה לבצע פעולות של אחד על אחד מול שחקנים מה שפותח הרבה יותר אפשרויות לאיבוד כדור או מסירה לא מוצלחת. שלא תבינו אותי לא נכון הוא לא היה טוב מול בנפיקה כן? ולדעתי הוא גם זייף בהגנה אבל עדיין לדעתי הוא צריך לפתוח לפני דין שלא הגיע לעונה הזאת בכלל.

הוא גם חסר נסיון ברמות האלה בחייכם. כל שחקן צריך לספוג שכר לימוד

בכלל. כנראה גם קצת היה לחוץ מאחר והוא לא מקבל מקום קבוע בהרכב
אהבתי את הבעיטה הרעה שלו לחוץ כי היא עוזרת לו לצבור בטחון

זה סתם טרנד מגניב להגיד על השחקן הכי טוב בקבוצה שהוא לא מתאים לאירופה ודין דוד דווקא כן.
וימשיכו להגיד את זה בכל רגע קטנטן שהוא לא יצליח לעבור שחקן או לא ימסור מסירה בול.

הוראה של בכר מאז שהוא פה לרדת פחות להגנה ולתת לאחרים לעבוד
בגלל זה אצל בכר הוא עם פי 2 מספרים מכל הקריירה.

הוא לא משחק באירופה בגלל שבכר מחפש יותר שטח ומערך אחר ואצילי שחקן של כדור לרגל ובכנף ולא באמצע, זה הכל

אנשים מדברים כאילו שנה שעברה הוא לא היה גרוע באירופה.
עזבו קשה לו ברמות האלה וזהו.

הנה התחלנו יציע העיתונאות......
כל הכבוד לצביקה ואלי

הביקורות ימשיכו והוא כבר בינתיים עם 6 שערים
כוכב כדורגל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה