אם הוא נשאר פה עוד 3 שנים וממשיך בקצב ההבקעה הנוכחי שלו הוא יכול להיות מלך השערים של המועדון בכל הזמנים לא?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אם הוא נשאר פה עוד 3 שנים וממשיך בקצב ההבקעה הנוכחי שלו הוא יכול להיות מלך השערים של המועדון בכל הזמנים לא?
Judokan אמר:Shocking4U אמר:אם הוא נשאר פה עוד 3 שנים וממשיך בקצב ההבקעה הנוכחי שלו הוא יכול להיות מלך השערים של המועדון בכל הזמנים לא?
לארמלי יש 90 שערי ליגה בחיפה. לאצילי 29. לא ריאלי בעליל שיעקוף אותו ב3.5 שנים.
Judokan אמר:האמת שאצילי הוא שחקן שאני לגמרי יכול לראות משחק ברמה גבוהה עד גיל מתקדם (בהנחה שיהיה לו דרייב לזה).
אם חושבים על זה, אין לו איזשהו יתרון פיזי מיוחד של מהירות או דריבל היסטרי (בגלל זה גם היה לו קושי לתרגם את היכולות שלו לאירופה עד ליובנטוס). הוא פשוט שחקן חכם ומאוד יעיל, עם ראיית משחק טובה. ואלה לא דברים שמאבדים לפתע עם הגיל.
כמו שרי שיכול בגיל 34 אפילו להשתבח במשחק שלו
תשמע לא התרשמתי שאצילי הוא איזה מקצוען גדול ככה שאני לא מאמין שהוא ישתבח עם השנים כמו שרשמו כאן. אצילי יותר בסקאלה של החבר'ה שרשמתי מאשר רפאלוב וחמדlemmacantor אמר:תלוי איך שחקנים שומרים על עצמם ותלוי במזל. עטר חובבן. זנדברג גם כן לא היה מקצוען גדול מדי.
כל היתר זה פציעות. טב"ח החלוץ לא חושב שהיה אי פעם כוכב. אוברייטד בעיקר.
Jerry אמר:תשמע לא התרשמתי שאצילי הוא איזה מקצוען גדול ככה שאני לא מאמין שהוא ישתבח עם השנים כמו שרשמו כאן. אצילי יותר בסקאלה של החבר'ה שרשמתי מאשר רפאלוב וחמדlemmacantor אמר:תלוי איך שחקנים שומרים על עצמם ותלוי במזל. עטר חובבן. זנדברג גם כן לא היה מקצוען גדול מדי.
כל היתר זה פציעות. טב"ח החלוץ לא חושב שהיה אי פעם כוכב. אוברייטד בעיקר.