• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
אני לא מאלה שחפרו על זה שהוא צריך לקבל שיר, אבל עכשיו אחרי שהוא איתנו עד 26, צריך לשים את זה מאחורינו אחת ולתמיד ולתת לו שיר. הוא ראוי לאהבה גם מהארגון שמכתיבים את הטון ביציע.

כאחד שמעורבב ויש לו חבר שתיים מהארגון. לא תראו שיר שלו בזמם הקרוב. יש סיבות שאני לא יכול לחשוף שלא קשורות לא למכבי חיפה חיזבאללה ובטח לא לפרשה שזה לא מזיז לאף אחד שם את הביצה. מסיבות שהן. יכול להגיד שגם את הלחן הגנרי ששרים עכשיו זה פשוט האיש גדר מתחיל אבל הארגון עצמו בגוש בצפוני לא שר בגלל הסיבות שבגללן אין לו שיר. בוא נגיד שיש 2 אנשים מהארגון שמורחקים בגללן מסיבות כאלו ואחרות. הלוואי שהכל היה מסתדר והיו דואגים לו לשיר אבל לי אמרו שזה לא על הפרק.

מלך השערים הבלעדי ומלך הבישולים הבלעדי של הליגה. מלך בכללי.

Hulk אמר:
הוא לא נורמלי
אם הוא לא מנסה בכוח לפרגן היום לרוקאביצה ולרז מאיר הוא מסיים היום עם רביעייה

כובע קש אמר:
איזה מספרים פסיכים יש לו העונה

אשכרה קצת יותר טוב ממה שהיה לו בשנה שעברה! מקווה רק שלא ייכנס לתקופת יובש כמו בחצי השני שנה שעברה

hezildo אמר:
העונה הוא יגיע לדאבל פיגורס מהר מאוד.

עונה שעברה היה צריך לשבור שיא מבחינת הדאבל דאבל הכי מהיר שהיה בליגה במשחק בטרנר, הביא כדור על מגש של זהב לדינדה והאחרון החמיץ ברשלנות. מאז לא הצליח לבשל אפילו פעם אחת עד המחזור האחרון.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
הוא לא נורמלי
אם הוא לא מנסה בכוח לפרגן היום לרוקאביצה ולרז מאיר הוא מסיים היום עם רביעייה

בול מה שאמרתי גם.

מתחילות לעלות השוואות בינו לבין רביבו וכל מיני שחקנים של פעם

אני חושב שתופעת המסי הזלאטן והרונאלדו מתחילים לחלחל גם לליגה שלנו.

עונה אחת של הבלחה לא מספיקה כדי להטביע לך חותם בעידן המודרני. שחקנים שומרים על המספרים שלהם במשך כמה עונות רצופות
ועם המספרים שלו ואם החוזה באמת ימומש הוא ישבור את זאהי ארמלי. זה רק עניין של זמן

מה עונה אחת?
זו העונה החמישית בקריירה של אצילי שבה הוא אחראי על מעל 15 שערי ליגה בעונה.
הבנאדם מכונה סופר עקבית, עונה אחרי עונה.

הוא דיי התמפלץ יותר ברגע שהגיע אלינו ביחס לשאר הקריירה, אבל הוא תמיד היה שחקן ואני זוכר שפינטזתי עליו עוד כשהיה בבית"ר ואחר כך שהיה בצהבת, שיהיה לנו שחקן כזה שיכול לתת בומבות מרגשות מרחוק וגם בישולים נקיים מהאגף

Apoc אמר:
הוא דיי התמפלץ יותר ברגע שהגיע אלינו ביחס לשאר הקריירה, אבל הוא תמיד היה שחקן ואני זוכר שפינטזתי עליו עוד כשהיה בבית"ר ואחר כך שהיה בצהבת, שיהיה לנו שחקן כזה שיכול לתת בומבות מרגשות מרחוק וגם בישולים נקיים מהאגף
כשהוא היה בביתר פינטזתי שיהיה אצלנו. כשחזר מגראנדה הוא נפגש עם אלונה, ג׳ורדי ועם יענקל’ה (היינו בעונה של גיא לוזון) ובסוף בחר בצהבת וכל כך רציתי שיגיע אלינו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה