Apoc אמר:חחחח מה זה למרות סעיף שחרור הוא לא משחרר
לא נראה לי שהבנת איך זה עובד, לאיתן טיבי בק"ש היה סעיף שחרור למשל ומכבי ת"א החתימו אותו ושלחו לאיזי צ'ק בדואר
אז למה אצילי עוד כאן בעצם?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:חחחח מה זה למרות סעיף שחרור הוא לא משחרר
לא נראה לי שהבנת איך זה עובד, לאיתן טיבי בק"ש היה סעיף שחרור למשל ומכבי ת"א החתימו אותו ושלחו לאיזי צ'ק בדואר
Daniel123 אמר:Apoc אמר:חחחח מה זה למרות סעיף שחרור הוא לא משחרר
אז למה אצילי עוד כאן בעצם?
זה מפתיע אותך? שכחת שלא טרחו להוציא לפלאניץ את הסעיף? מדובר בחבורה של אישים חסרי אחריותJerry אמר:חוסר אחריות מטורף אם הסעיף שחרור הזה עדיין קיים או לא רק תקף לקיץ, בטח אחרי ההופעות שלו בצ'מפיונס ואחרי העונה שהוא נתן
בן דור עדכן שהם ישלמו את סעיף השחרור, בעיה גדולה מאוד, ככה הם יכולים לנפח לו את המשכורת עוד קצת, וכן אין ספק שהסוכן דוחף אותו לצאת הוא יקבל עמלה מטורפת מעסקה כזאת, העסקה עם זהבי והסינים סידרה את קצב לכל החייםNOSFERATU ZODD אמר:לא בטוח שהסעיף שיחרור תופס לינואר.
בואו אנחנו לא באמת יודעים מה רשום לו בחוזה.
Jerry אמר:בן דור עדכן שהם ישלמו את סעיף השחרור, בעיה גדולה מאוד, ככה הם יכולים לנפח לו את המשכורת עוד קצת, וכן אין ספק שהסוכן דוחף אותו לצאת הוא יקבל עמלה מטורפת מעסקה כזאת, העסקה עם זהבי והסינים סידרה את קצב לכל החייםNOSFERATU ZODD אמר:לא בטוח שהסעיף שיחרור תופס לינואר.
בואו אנחנו לא באמת יודעים מה רשום לו בחוזה.
Shocking4U אמר:יענקל’ה ועוזי מור צריכים לתפוס יפה את האחים קצב ולהסביר להם שאם הם ממשיכים לתדרך כתבים כל בוקר על עזיבות של שחקנים שהובהר להם שלא נמצאים על המדף ולנסות לייצר בלאגן וכאוס סביב מכבי חיפה אז אף שחקן של טופספורט לא יחתום יותר במכבי חיפה.
אלכס נשמה, אתה לא אוהב את ההודעות שלי? אל תקרא ואל תגיב. עד עכשיו הייתי נחמד איתך למרות שאתה יורד לפסים אישיים אבל מעכשיו על כל תגובה בסגנון אתה מקבל אזהרה. חלאס.lemmacantor אמר:SHOCKING4U ברכות על כניסה לנודניקים שלי.
אלכס היקר והאהוב, אני מנהל ביחד עם ליברמן וsmile את הפורום ואני גם הבעלים של הדומיין של האתר שאתה גולש בו ברגעים אלו ממש. אם לא מתאים לך אתה לא חייב להיות כאן. כמו שאמרתי לך כבר מספר פעמים, לי אין שום בעיה איתך אבל אתה מתעקש פעם אחר פעם לרדת לפסים אישיים. לא אוהב את הדעות שלי? זכותך, תתעלם. אני פה כדי להישאר ואני מקווה שגם אתה, לא חייב להתייחס לתגובות שלי אם הם כל כך מעיקות עלייך.lemmacantor אמר:עכשיו מסתבר שאי אפשר להכניס מנהל לנודניקים. ליברמן תסיר ממנו ניהול. אי אפשר ככה.