הסכם השלום עם האמירויות היה טעות
ביבי תתפטר
ביבי תתפטר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:קשה לי להאמין שהוא יסחוב את המשפחה לאמירויות.
מצד שני, כל עוד אין הצעה רשמית, זה כנראה הודלף ע"י הסוכנים שלו, ואני לא רואה אינטרס מוסתר להדלפה הזאת, כי הוא חתם על חוזה משודרג לא מזמן.
הרב ישמח לבוא לבקר אותו באמירויות על חשבון עומר אל תדאג. רבנים אוהבים כסף לא פחות מאת אלוהיםonn אמר:אם תהיה הצעה הסיכוי היחיד שלו להשאר זה אם הרב שלו ייעץ לו להשאר
onn אמר:אם תהיה הצעה הסיכוי היחיד שלו להשאר זה אם הרב שלו ייעץ לו להשאר
מסכים באופן כללי, אבל במקרה ויוצע לו חוזה עתק באמיריות לא רואה איך זה מתורפד בגלל אישתו. למה שהיא תגיד 'לא' לכסף הגדול? לטעמי רק סיבה דתית כמו ייעוץ מהרב להשאר (שהוא מאוד מקורב אליו מאז הפרשה) יכול למנוע ממנו מעבר.Kaka אמר:היחידה שיכול למנוע את המעבר שלו לחו"ל זאת אשתו.
במקרה של נטע זאת האישה שדפקה אותנו בסוףKaka אמר:היחידה שיכול למנוע את המעבר שלו לחו"ל זאת אשתו.
מה המהלך פה בדיוק? אפילו הקצבים לא מספיק חיים בסרט כדי לחשוב שיענקלה מכל האנשים יפתח לו את החוזה איזה חודשיים אחרי שהוא חתם על חוזה חדש שהוא גם עיכב את החתימה עליו באיזה חצי שנה.Jerry אמר:איך אתם אוהבים לאכול סרטים ולהיכנס לפאניקה. כן אחי שנתיים הבן אדם עם סעיף שחרור של 300 אלף דולר וכלב לא יורק לכיוון שלו ועכשיו כשזה 2 מיליון יורו הולכים להציע לו הצעה מהסרטים. מספיק עם השטויות, בתקופה הזאת של השנה תמיד הסוכנים מנסים לבשל מהלכים, 90% מהפעמים זה לא עובד
ברור נו אין פה שום עניין של סעיף שחרור או משהו כזה.DelPiero אמר:הסכומים שהם יכולים להציע לו יהיו קשים לסירוב, לכל אחד.
NOSFERATU ZODD אמר:הדבר היחיד שיכול להציל אותנו בנושא שלו היא התנגדות של אנשים שם לשחקן יהודי.
אם יש הצעה אז הוא לא פה.
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הדבר היחיד שיכול להציל אותנו בנושא שלו היא התנגדות של אנשים שם לשחקן יהודי.
אם יש הצעה אז הוא לא פה.
למה שיתנגדו? הם לקחו את עומר אדם.
באיחוד האמירויות אין ציבור. כולם זה או עבדים או בשלטון והשלטון עשה הסכם נורמליזציה עם ישראל.
מה עומר אדם עושה שם? כל היום במלון?NOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הדבר היחיד שיכול להציל אותנו בנושא שלו היא התנגדות של אנשים שם לשחקן יהודי.
אם יש הצעה אז הוא לא פה.
למה שיתנגדו? הם לקחו את עומר אדם.
באיחוד האמירויות אין ציבור. כולם זה או עבדים או בשלטון והשלטון עשה הסכם נורמליזציה עם ישראל.
יש הבדל בין עומר אדם לשחקן כדורגל.
שקבוצות אחרות בעולם הערבי יצטרכו לשחק נגדם...
יהיה בלאגן.
KevinDurant אמר:מה עומר אדם עושה שם? כל היום במלון?NOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:למה שיתנגדו? הם לקחו את עומר אדם.
יש הבדל בין עומר אדם לשחקן כדורגל.
יהיה בלאגן.
ברור לי, עומר אדם נראה לי כל היום במלון אטלנטיס שםNOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:מה עומר אדם עושה שם? כל היום במלון?NOSFERATU ZODD אמר:יש הבדל בין עומר אדם לשחקן כדורגל.
יהיה בלאגן.
עומר אדם לא צריך לשחק נגד קבוצות מאיראן ועיראק.