ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:אני חושב שבכר לא רלוונטי כי הוא בעצמו לא ירצה לחזור
חזיזוש אמר:כובע קש אמר:אני חושב שבכר לא רלוונטי כי הוא בעצמו לא ירצה לחזור
למה שלא ירצה?
איזה סיבה בעולם יש לו ללכת למכבי תל אביב ולא לחזור לפה אם נרצה אותו?כובע קש אמר:חזיזוש אמר:כובע קש אמר:אני חושב שבכר לא רלוונטי כי הוא בעצמו לא ירצה לחזור
למה שלא ירצה?
היה פה שלוש שנים ומיצה
יעדיף לנסות שוב אירופה/מכבי תל אביב
שכר גבוה יותר בלי שאלה בכלל.KevinDurant אמר:איזה סיבה בעולם יש לו ללכת למכבי תל אביב ולא לחזור לפה אם נרצה אותו?כובע קש אמר:
בכר הרוויח פה כמעט 500. מיליון לזר ומיליון לישראלי זה סכומים אחרים בגלל ענייני מסGreenGlory אמר:שכר גבוה יותר בלי שאלה בכלל.KevinDurant אמר:איזה סיבה בעולם יש לו ללכת למכבי תל אביב ולא לחזור לפה אם נרצה אותו?כובע קש אמר:היה פה שלוש שנים ומיצה
מתחם אימונים קרוב מאוד לבית במרחק של עשר דקות נסיעה גג, הוא גר בחולון וקריית שלום ממש ליד צומת חולון זה כלום נסיעה (בתור חולוני שיודע על מה הוא מדבר).
אתה חושב שבכר אהב את הנסיעות צפונה כל פעם? דיבר על זה כמה פעמים, זה מתיש בשעות הבוקר המוקדמות בפקקים.
הוא גם יעבוד קרוב למשפחה לבית, אין סיבה שלא ירצה ללכת אליהם על פנינו חוץ מעניין הקהל בעצם.
רק השכר לבדו ששם הוא יקבל הרבה יותר (להזכירך לאיביץ הם שילמו מיליון יורו, אצלינו 500 לא יתנו בחיים למאמן), הוא יכול להרוויח שם פי 2
KevinDurant אמר:איזה סיבה בעולם יש לו ללכת למכבי תל אביב ולא לחזור לפה אם נרצה אותו?כובע קש אמר:
אני חושב שאם הוא יחליט שהוא מוכן לחזור לארץ ונרצה אותו, הוא יהיה פה ב100%כובע קש אמר:KevinDurant אמר:איזה סיבה בעולם יש לו ללכת למכבי תל אביב ולא לחזור לפה אם נרצה אותו?כובע קש אמר:היה פה שלוש שנים ומיצה
זאת רק הדעה שלי כן? יכול להיות שאני טועה פה לגמרי והוא מת לחזור
אבל מרגיש לי שהוא מיצה פה אחרי השלוש שנים שלו והוא יעדיף אתגרים אחרים
אני בכלל חושב שגם למכבי תל אביב הוא לא יגיע ודודו ימצא לו איזו קבוצת שקר בבליגה או משהו כזה, אבל לא אפול מהכיסא אם הוא יגיע לקריית שלום
Liberman אמר:צריך לנתח את המצב של בכר כמו שהוא
חזר אחרי כישלון גדול בסרביה
שמלכתחילה הלך למקום שלא היה צריך ללכת אליו
באם היה עושה קמפיין מרשים באלופות השנה אזי היה מתקדם
משלא קרה, אני בספק אם יהיו הצעות מחול
לכן אופציות רלוונטיות או אנחנו או צהבת
ואלברמן עשה עבודה מדהימה בבניית הקבוצה השנה?eidoil32 אמר:עם כל הרצון, בכר לא יהיה פה כי אז מכבי חיפה תצא לא גנטלמנית, לא מאמין שיש לשחר את הרצון לעשות שינוי כזה.
אני אישית לא דואג מבניית הקבוצה כי אלברמן הוא זה שבונה. ובכר מאמן גדול את זה כולם יודעים
Shocking4U אמר:ואלברמן עשה עבודה מדהימה בבניית הקבוצה השנה?eidoil32 אמר:עם כל הרצון, בכר לא יהיה פה כי אז מכבי חיפה תצא לא גנטלמנית, לא מאמין שיש לשחר את הרצון לעשות שינוי כזה.
אני אישית לא דואג מבניית הקבוצה כי אלברמן הוא זה שבונה. ובכר מאמן גדול את זה כולם יודעים