• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

עונה הבאה - בכר או דגו?

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מה אומרים?

• בכר

הצבעות: 29 96.7%
  • דגו

הצבעות: 1 3.3%

• סך המצביעים
    30
  • הסקר נסגר .
Shocking4U אמר:
eidoil32 אמר:
עם כל הרצון, בכר לא יהיה פה כי אז מכבי חיפה תצא לא גנטלמנית, לא מאמין שיש לשחר את הרצון לעשות שינוי כזה.
אני אישית לא דואג מבניית הקבוצה כי אלברמן הוא זה שבונה. ובכר מאמן גדול את זה כולם יודעים
ואלברמן עשה עבודה מדהימה בבניית הקבוצה השנה?

בקיץ לא
בינואר כן
מה שגמר אותנו השנה זה הפציעות

אם בכר על המדף אין שום ספק שצריך להביא אותו.

אולי דגו פוטנציאל גדול ועוד כמה שנים יהיה מאמן טוב, אבל בדיוק כמו שהעדפנו ללכת ברגע האמת על ה"איכות" של ג'וש ולוותר על הפוטנציאל של גלזר, גם זה המקרה.

אם לא, אני לא רואה אותנו הולכים על זר ואין ישראלי אחר מעניין בשוק ולכן היינו נשאר עם דגו

Daniel123 אמר:
דעתי שבכר לא יצליח לשחזר את מה שעשה פה.
זה ממש לבנות קבוצה מאפס וזה לא הצד החזק אצלו.

הוא לא יבנה את הקבוצה לבד.

Shocking4U אמר:
eidoil32 אמר:
עם כל הרצון, בכר לא יהיה פה כי אז מכבי חיפה תצא לא גנטלמנית, לא מאמין שיש לשחר את הרצון לעשות שינוי כזה.
אני אישית לא דואג מבניית הקבוצה כי אלברמן הוא זה שבונה. ובכר מאמן גדול את זה כולם יודעים
ואלברמן עשה עבודה מדהימה בבניית הקבוצה השנה?

לא עבודה מדהימה, לא קרוב לזה אבל צריך עדין לזכור את הדברים הטובים, בסוף להביא את סק, דילן, קורנו, סונדגרן, פיירו זה זרים פגז, סבע ימח שמו, אצילי, סייף זה הצלחות
בוא ניתן לו את ההזדמנות כי מגיע לו.

חוזר לזה שבכר עדיף בכל קנה מידה,
למרות שכמעט 80% מהקבוצה השתנתה, עדיין הבסיס הוא סק, גולדנברג, קורנו שכנראה יעזבו וזה יהיה שינוי שיהיה קשה מאוד להתמודד איתו.

בסרביה התגעגעו? ברק בכר, מאמן הכוכב האדום בלגרד לשעבר, הגיע ביחד עם מכבי תל אביב למדינה לקראת המשחק שלה נגד וילרבאן הערב (שלישי) ביורוליג.

קניאס שחבר של בכר ודי שופר שלו אמר היום ברדיו שבכר היה רוצה לחזור למכבי חיפה אבל שבמועדון כרגע כל עוד אלברמן במערכת לא יקחו אותו

Shocking4U אמר:
קניאס שחבר של בכר ודי שופר שלו אמר היום ברדיו שבכר היה רוצה לחזור למכבי חיפה אבל שבמועדון כרגע כל עוד אלברמן במערכת לא יקחו אותו

ברור שהייתה מתיחות ביניהם
בכר אוהב סמכות, להתערב יותר בבחירת שחקנים, פחות לשלב צעירים.
שני זכרי אלפא זה תמיד ברדק.

אם בכר מגיע לצהבת אפשר לקפל את ה3 שנים הקרובות וזאת לא הגזמה.

DelPiero אמר:
בכר יהיה בנבחרת, זה די ברור לא ?
אני חושב שהוא יהיה צהוב. ימשוך זמן עם תשובה לנבחרת וימסמס והם ילכו בסוף על רב״ש.

אוי ואבוי לברק בכר אם יסכים לעבוד תחת יעקב שחר שוב... אין לו טיפה של כבוד עצמי אם הוא חוזר לפה כל עוד יענקל'ה ואור במערכת

השניים שהצביעו לדגו עדיין בעד או שהם אוהדי צהבת?

dyarok אמר:
השניים שהצביעו לדגו עדיין בעד או שהם אוהדי צהבת?
תתפלא יש גם אוהדים ירוקים שחושבים שמגיע למסאי להמשיך, אוהבים להרגיש פתיתי שלג מיוחדים.

חזרה
למעלה