• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אורי דהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
הזיה בעיניי שהוא מוכן להיות שחקן ביציע ולא לעזוב בהשאלה לאנשהו לשחק.
כמה אנטי ספורטאי זה לעשות דבר כזה. מה עוד צריך לקרות בשביל לשכנע אותו? הוא אשכרה הבלם השישי בסגל
שווה לו את הסימון בקריירה שהוא היה חלק מסגל שהיה בשלב הבתים של ליגת האלופות

MHFC4EVER אמר:
Judokan אמר:
כמה אנטי ספורטאי זה לעשות דבר כזה. מה עוד צריך לקרות בשביל לשכנע אותו? הוא אשכרה הבלם השישי בסגל
בייחוד לאור העובדה שהוא שחקן צעיר ואין לו משפחה לפרנס.

ואז תגמר לו הקריירה ושתהיה לו משפחה הוא לא יוכל לפרנס אותה

SaTla אמר:
Judokan אמר:
שווה לו את הסימון בקריירה שהוא היה חלק מסגל שהיה בשלב הבתים של ליגת האלופות

הוא לא יהיה בסגל

דרך אגב. יש לו 23 הודעות בנושא. אולי יסגרו את הנושא עד שיהיו לו 23 הופעות? (או דקות העונה)

הבן אדם כנראה לא מעוניין לשחק כדורגל. אין לזה הסבר אחר

חתיכת לקרדה הוא התברר להיות. נקווה שזו תהיה החותמת הסופית לא לעשות עסקים עם קרית שמונה ולא לתת הערכה לשחקנים על זה שהם מצליחים בקרית שמונה.

עוד כמה עונות יש לו בחוזה? זכור לי שחתם במקור ל-4 שנים, מקווה שחלק היו לפי אופציה

זה פשוט הזיה.. מחכה לרגע שמישהו יפתח את הפה. כי זה מקרה די עצוב שאני בטוח שלא מגיע לו. למרות שקיבל הזדמנות ללכת לנסות את מקומו בקבוצה אחרת

אני שונא אותו, ילד אינסטרגם מסריח שמוכן להקריב את הקריירה בשביל לייקים וטייטל של שחקן מכבי חיפה.
אם היה אכפת לו מעצמו ומעתיק שלו היה מזמן יוצא להשאלה אותו כנל מאור לוי.

הוא חתיכת טמבל הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה. יאללה שתירקב לו הקריירה גם ככה לא נראה שאכפת לו

RakMaccabi31 אמר:
זה פשוט הזיה.. מחכה לרגע שמישהו יפתח את הפה. כי זה מקרה די עצוב שאני בטוח שלא מגיע לו. למרות שקיבל הזדמנות ללכת לנסות את מקומו בקבוצה אחרת

האמת? אני חושב שהרבה מהאנטגוניזם כלפיו נובע מזה שאנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים.
כתבתי פה בעבר, אבל במהלך התקופה שלו פה היו כל מיני שמועות למה הוא לא משותף והבלם האחרון בהיררכיה.
אם, נניח, שיש לו בעיה רפואית שלא מדווחת כלפי חוץ, אפשר להבין למה הוא מעדיף להישאר מתחת לרדאר ולא לצאת להשאלה עד שיהיה כשיר לחלוטין. זה עדיף לו מאשר לצאת להשאלה ולא לעבור בדיקות רפואיות או לצאת להשאלה באשדוד ובגלל הבעיה הרפואית לא לקבל גם שם דקה. אם לא יקבל פה דקה, אולי עוד יקבל הצעות בליגה. אם לא יקבל דקה בקריית שמונה, לא בטוח שיישאר בליגה כשיסיים שם.

אני באמת מתקשה להאמין שזה מקרה רגיל של שחקן שלא מקבל דקות מסיבות מקצועיות ועדיין רוצה להישאר בקבוצה.

Shocking4U אמר:

הסכים להוריד משמעותית מהשכר שלו כדי לעבור לבית"ר בהשאלה ולשחק כדורגל

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

הסכים להוריד משמעותית מהשכר שלו כדי לעבור לבית"ר בהשאלה ולשחק כדורגל

תודה רבה באמת

פתחתי את הנושא רק כדי להגיד כמה שהוא גרוע

חחחח מה זה הדבר הזה
את צ'יבוטה רוצים לתת לבית"ר בחינם עם השתתפות בשכר?
אז את דהן אנחנו צריכים למכור במינוס 2 מיליון יורו

מזכיר לי את ההתקפי לב של חבשי, לא מתאים לדעתי.

יש לו קטע ששולחים עליו כדור בגובה והוא לא מתמקם נכון או לא מבין בדיוק איפה הכדור צריך לנחות ועוזב אותו ברגע האחרון, משהו מוזר לגמרי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה