ר רק מכבי חבר בבורד 15/9/25 #21 נהואל מאוד מהוסס. מפחד לטעות. מניח שזה גם חוסר ביטחון, וגם אולי זכר לפציעה. בכל מקרה, בתפקיד הזה באמצע אתה חייב להיות חד, ולנסות לקחת סיכונים. האמניות וההססניות הזאת קריטית.
נהואל מאוד מהוסס. מפחד לטעות. מניח שזה גם חוסר ביטחון, וגם אולי זכר לפציעה. בכל מקרה, בתפקיד הזה באמצע אתה חייב להיות חד, ולנסות לקחת סיכונים. האמניות וההססניות הזאת קריטית.
ר רק מכבי חבר בבורד 15/9/25 #25 בנוהל - סק עם טעות של גול כל משחק. כל כך שטותי. הם לא היו בכלל בכיוון.
N NOSFERATU ZODD מכונת תארים 15/9/25 #26 הגול על סק וסוף. אבל אנחנו כמעט לא יודעים לשחק שהכדור לא אצלנו. חסר מישהו משמעותי באמצע.
D Daniel123 חבר בבורד 15/9/25 #27 סטיוארט חלוץ עם עוצמות, אני אוהב אותו. סוף ונהואל זה 9 שחקנים. תרומה אפסית. סק ידוע מה אני חושב עליו.
סטיוארט חלוץ עם עוצמות, אני אוהב אותו. סוף ונהואל זה 9 שחקנים. תרומה אפסית. סק ידוע מה אני חושב עליו.
D Daniel123 חבר בבורד 15/9/25 #29 אם במקום נהואל וסוף היו לנו שחקנים ברמה, כל ההתקפה שלנו היתה נראת אחרת, אין לנו איכות.
D Daniel123 חבר בבורד 15/9/25 #31 Smile אמר: כדור גאוני של נהואל הוא יודע להכניס כדורים לעומק לחץ להרחבה... אני מצפה ליותר מזר
ר רק מכבי חבר בבורד 15/9/25 #32 חשוב מאוד. גם לקבוצה וגם לנהואל. בישול טוב של נהואל. מקווה שזה ייתן לו ביטחון.
G greenguy אהוב הקהל 15/9/25 #38 הוא לא יכול להיות שרי הוא אפילו לא קרוב, אבל נקווה שזה יתן לו ביטחון והוא יקח יותר על עצמו