• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ויטאל אנסימבה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
היה נפלא אז כמובן שנפצע

שמע זאת התגובה הכי הפועל ת"א שראיתי בפורום הזה מאז ומעולם על כל גילגוליו חחח
לא בקטע רע

אני חולק על הדיעה הרווחת הן בקהל והן בתקשורת. חושב שנחלשנו משמעותית מקורנו. זה שזה קרה עקב הנסיבות זה משהו אחר. אבל בתאכלס, במשחק השוטף זה פער שמיים וארץ.

בירקי אמר:
אני חולק על הדיעה הרווחת הן בקהל והן בתקשורת. חושב שנחלשנו משמעותית מקורנו. זה שזה קרה עקב הנסיבות זה משהו אחר. אבל בתאכלס, במשחק השוטף זה פער שמיים וארץ.
צריך לשים לב שבשנה החולפת שיחקנו המון בקו 3-5-2 ובלי שחקן קו אמיתי על קו שמאל ואז קורנו היה הרבה יותר משמעותי והורגש הרבה יותר במשחק.

השערים שנסימבה היה מעורב בהם היו מהלכים כדורגל יפים של שיתוף פעולה בין נסימבה, ג'אבר וחזיזה וזה דברים שלא ראינו מקורנו בשנה שעברה (כי פשוט לא היה).

רוצה להגיד, מכבי חיפה של היום לא "מתבססת" על עמדת המגן השמאלי מבחינה התקפית כמו שמכבי חיפה התבססה על קורנו בשנה האחרונה כי פשוט היא נראית כרגע קבוצה יותר מאוזנת עם יותר תבניות התקפה ויותר אפשרויות.

לא נכנס לכותרות של "השכיח" את קורנו ויותר טוב או פחות טוב, אבל הוא נראה טוב עד כה.

מעבר לזה צריך לזכור שהוא הגיע בסוף אוגוסט בלי מחנה אימונים למדינה חדשה בסיטואציה לא פשוטה ועל הנייר השתלב בצורה די חלקה ואתמול היה המשחק הרביעי שלו בלבד (והפעם הראשונה שהוא סיים 90 דק')

איך לא נתנו לו את הגול נשגב מבינתי
למי בעולם זה היה מפריע אם היו רושמים לו את השער, זה שער שלו

הוא נראה טוב וזה מפתיע, חשבתי שזה ייקח לו יותר זמן להתאקלם.

חלש מאוד מאוד מאוד. הפער בינו לבין קורנו… זה בערך הפער בין סק לשי מימון.

אכזב אותי מאוד אתמול. הגנתית והתקפית.

הוא שחקן עם ניסיון שכבר היה במעמדים, ציפיתי ממנו להרבה יותר במשחק כזה.

מקווה שזה עניין של חוסר תיאום מספיק במערך הזה עם השחקנים הללו.

אני לא אוהב את הפסטיבל שעושים לי בתקשורת, היה עד כה מצוין. אתמול זרקו אותו על כל הקו במשחק העונה. הוא לא אשם בהפסד אתמול.

יאמר לזכותו שאכן זרקו אותו לבד על הקו
תודה ברק

חור בהגנה.
יותר מדי פעמים לא במקום, יותר מדי פעמים נתפס בריצה עם הפנים לכיוון השער שלנו.

לא רלוונטי. אפשר לשחרר אתמול ולמשוך עד ינואר עם קני/ שון/ חגג.

זה די מוזר מה שקורה איתו…
נגד סכנין היה מצטיין עם שער ובישול, אחר כך בשני ההפסדים היה חלש, ומאז שני משחקים אפילו לא רואה דקה.
בכר מאשים את אהרונוביץ׳, אבל נראה שהוא עושה בדיוק אותו דבר… אלא אם כן יש משהו באימונים שאנחנו לא יודעים.

benrey אמר:
זה די מוזר מה שקורה איתו…
נגד סכנין היה מצטיין עם שער ובישול, אחר כך בשני ההפסדים היה חלש, ומאז שני משחקים אפילו לא רואה דקה.
בכר מאשים את אהרונוביץ׳, אבל נראה שהוא עושה בדיוק אותו דבר… אלא אם כן יש משהו באימונים שאנחנו לא יודעים.

לדעתי מעבר ליכולת שלו, זה קשור פשוט לתפקוד שבכר מחפש כרגע משחקן בעמדה הזו.
הוא צריך שחקן שיכול להיות לבד על כל קו שמאל, ולתרום הרבה בהתקפה.
מה עוד, שהרצון לשלב את נהואל וכן להמשיך לתת קרדיט לאלו שמגיע להח, פשוט אוטומטית גורר את זה שהוא יהיה בספסל.

לא חושב שמישהו מאמין שהוא יהיה פה שנה הבאה. שחקן מאוד מאוד חלש.

בירקי אמר:
לא חושב שמישהו מאמין שהוא יהיה פה שנה הבאה. שחקן מאוד מאוד חלש.

שוב, תגובות מאוד מוגזמות בנובמבר על שחקן שבקושי שיחק ועוד עשה גם 2-3 משחקים טובים בהתחלה.

חכו עם זה, הקבוצה עוד לא מחוברת, כל הזרים עוד לא התחברו (אולי למעט פדראו).

אל תשכח גם שהוא בא בלי הכנה לעונה וישר נזרק פה להרכב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה