• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

עידוד ביציע, אוהדים, פירו ותפאורה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא RakMaccabi31
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מתחילת העונה רואים שאין תפאורה של דגלי פריסה. והטענה שאני שמעתי שהמשטרה עושה עם זה בעיות.. זה רק נגדנו?
ראיתי שתל אביב עשו תפאורה כזו נגד ניס. מה זה הדבר הזה?!

המשטרה משנה שעברה מקשה (סלקטיבית) על דגלי פריסה.
הטענה הרשמית היא שזה כחלק מהמאבק נגד אלימות, אבוקות ופירו (שכביכול מוסתרים מאחורי דגלי הפריסה).
בפועל זה כי מדובר באסופה של חדלי אישים שהחליטו לעשות כמיטב יכולתם להרוס לכל אוהדי הכדורגל את החוויה.

RakMaccabi31 אמר:
מתחילת העונה רואים שאין תפאורה של דגלי פריסה. והטענה שאני שמעתי שהמשטרה עושה עם זה בעיות.. זה רק נגדנו?

גם בעונה שעברה לא היה ולכן ראינו רק מופעי פלקטים (שלזכות הארגונים, היו מרשימים והשתדרגו עם הזמן).

RakMaccabi31 אמר:
נראה לי שזה גם נגדם... הדגל פריסה שהם עשו קטן יחסית וכנראה אושר ע"י שירותי הכבאות שלהם

בש נגד קראיובה פתחה מנואלה

אני כבר רואה מעכשיו תפאורה משוגעת של קטן נגד פאריז

אם ניתן חצי ממה שהיה במשחק של פאריז נגד יובנטוס

אמאלה

העידוד אתמול היה מטורף. כל המשחק שמעתי רק אותנו וזה היה בלי ציוד עידוד שלא אושר.

חייב פלקטים/דגלים כל האיצטדיון נגד פריז משהו מרשים.
שלא יהיה את הביזיון שהיה נגד הכוכב עם התפאורה המביכה .

Daniel123 אמר:
חייב פלקטים/דגלים כל האיצטדיון נגד פריז משהו מרשים.
שלא יהיה את הביזיון שהיה נגד הכוכב עם התפאורה המביכה .

שוקינג פה יאשר אותי שאת התפאורות המטורפות שומרים לאלוף האלופים.

GKagelmacher אמר:
העידוד אתמול היה מטורף. כל המשחק שמעתי רק אותנו וזה היה בלי ציוד עידוד שלא אושר.
האלתור עם המקלות והכיסא גאוני... העיר את היציע

הרבה משחקי בית הקופים מתחילים שירים כשיורדים להפסקת מים/מיד אחרי מצב שברור ששחקן של נס ציונה ישכב על הדשא ויבזבז זמן.

לדעתי קצת מאבד מהאפקט כי עד שחוזרים לשחק השיר כבר דועך.
מקווה שישימו לב

RakMaccabi31 אמר:
הרבה משחקי בית הקופים מתחילים שירים כשיורדים להפסקת מים/מיד אחרי מצב שברור ששחקן של נס ציונה ישכב על הדשא ויבזבז זמן.

לדעתי קצת מאבד מהאפקט כי עד שחוזרים לשחק השיר כבר דועך.
מקווה שישימו לב

לדעתי אין פתרון אחר. לא משנה מה יעשו ברגע שירדו להפסקת מים הקהל ירד באיכות העידוד וגם יקח לעצמו הפסקה רגע לשבת או להיות בטלפון ולא לעודד בכלל לא בא בחשבון.

ראיתי בסטורי של המועדון שתהיה תפאורה מיוחדת בצפוני לפי הכיסאות .
אבל מה עם כל האיצטדיון ? אם לא תהיה תפאורה על כל האיצטדיון במשחק כזה, רשמית זה הארגון הכי מעפן בארץ .

Daniel123 אמר:
אבל מה עם כל האיצטדיון ? אם לא תהיה תפאורה על כל האיצטדיון במשחק כזה, רשמית זה הארגון הכי מעפן בארץ .

דווקא במשחק כזה, שיהיו בו הרבה טרמפיסטים, קשה לעשות תפאורה על כל היציעים. במשחק האליפות מול נתניה שבו היה אצטדיון מלא באוהדים שלנו ישבתי לראשונה בדרומי והתפלאתי כמה אוהדים לא משתפים פעולה עם שאר הקהל בתפאורה ובעידוד.

תפאורה ופירו 10/10. עידוד הכי מטורף שהיה אי פעם בסמי. שאפו לכל העוסקים במלאכה.

איזה טאץ' מטורף בתפאורה שהצלחת מרובעת

מי שזוכר.. גם היתה להם בדיחה על המסך המופצל
http://www.youtube.com/watch?v=FcOxWR79zC0&t=7m58s

Daniel123 אמר:

תגובות שהתיישנו נהדר.
עאלק ארגון מעפן. נתנו בראש, תפאורה מהמיוחדות שהיו, בטח עם מופע הפירו

באמת מגיע שאפו ענק. חלק משמעותי בפאזל שהפך את המשחק הזה למה שהוא, גם על הדשא וגם כלפי חוץ.

חזרה
למעלה