ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברור שלא אבל אתמול היה צד שני לאירוע וכמו שכתבתי פה, אם הוא לא היה קיים ההתנהלות שלהם היתה בעייתית.adoram אמר:בקיצור, כל מה שהאירגונים אומרים ועושים צריך לסגוד להם ולהשתחוות:
הם עומדים על המעקי בטיחות בנתניה ומסכנים את חייהם של אוהדים אחרים - אמן.
ואם בא להם לחסום בגופם אוהדים שרחמנא ליצלן רוצים לצאת מהיציע הביתה - גם אמן.
Liberman אמר:adoram אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אני לא בדיוק יודע מה היה ואיך היה... מניח שהיו 2 צדדים למטבע. לא נראה לי שכל הסיפור היה בגלל כאלה שיצאו ברגיל בלי להגיד/להגיב
אני סך הכל נתתי את נקודות המבט מהצד שלי
ולגבי אוהדים/צופים, לדעתי הכל תלוי בגישה שבה באים ליציע. יש כאלה אוהדים יותר, יש כאלה אוהדים פחות (וזה לגיטימי לחלוטין, כל אחד וסדרי העדיפויות שלו) אבל לדעתי מי שבא בשביל לראות שואו הוא לא אוהד. כל העניין האקטיבי באהדה הוא לתת תמיכה, גב כשצריך, בלי זה אני לא רואה הבדל בין לראות במציאות או לראות בטלוויזיה. אדרבה, מי שמצפה שהדבר היחיד שצריך להיות מחוייב זה הקבוצה בשבילו ולא ההפך, לדעתי עדיף שיפנה את המקום שלו לכאלה שכן רוצים להיות שם 100% בשבילה
אבל הנה, אתה בעצמך אמרת שלא תמיד האירגונים מחוייבים ב-100 אחוז כלפי הקבוצה כשהם מחרימים. עדיין לא הבנתי למה כשהם מחרימים בגלל הצד המקצועי זה מתקבל יותר בסלחנות לעומת אוהדים שיוצאים לפני הסיום והם כפויי טובה.
שמעלים להם ב2 שקל מחירי כרטיסים הם פתאום לא לויאלים לקבוצה אתה מבין?
ובגרין עונה שעברה מה היה הסיפור? הרי היו כרטיסים למנויי חוץ מאחורי השער ב - 70 כבר מהתחלהLiberman אמר:לא קונה את זה
הם קודם כל מחרימים בשביל הכיס שלהם
נחמד לייחצן את זה ״כטובת הקהל״
Liberman אמר:לא קונה את זה
הם קודם כל מחרימים בשביל הכיס שלהם
נחמד לייחצן את זה ״כטובת הקהל״
Liberman אמר:אין מושג על מה מדובר ?
בדיוק. למנויי החוץ היה מחיר עוד איכשהו נורמלי למשחק חוץ. כל המחאה היתה שם בגלל היציע בצד המגרשadoram אמר:Liberman אמר:אין מושג על מה מדובר ?
הוא מתכוון לחרם שהיה במשחק בנוף הגליל בעונה שעברה.
DelPiero אמר:צריך להגיד את זה שוב -
הקהל עבר השנה שדרוג אדיר - התפאורות, העידוד, השירים.
אתמול בחלקים גדולים מהמשחק, כולל במחצית הראשונה שמעתי את הקהל שלנו הרסה יותר חזק יותר מהקהל של ת"א
גם אני אוהב מאוד שהטיימינג של השירים מותאם למה שקורה על הדשא והעובדה שהעידוד גם מגוון וגם לא מפסיק לאורך כל המשחק.
ביקרו פה בעבר את הארגונים לא פעם ומגיע להם מילה טובה
DelPiero אמר:צריך להגיד את זה שוב -
הקהל עבר השנה שדרוג אדיר - התפאורות, העידוד, השירים.
אתמול בחלקים גדולים מהמשחק, כולל במחצית הראשונה שמעתי את הקהל שלנו הרסה יותר חזק יותר מהקהל של ת"א
גם אני אוהב מאוד שהטיימינג של השירים מותאם למה שקורה על הדשא והעובדה שהעידוד גם מגוון וגם לא מפסיק לאורך כל המשחק.
ביקרו פה בעבר את הארגונים לא פעם ומגיע להם מילה טובה
Shocking4U אמר:שנה שנייה ברצף שלא יהיה צפוני מול הצהבת. עוד הפסד ביתי בדרך
DelPiero אמר:די עם התבוסתנות, אנחנו יותר טובים מהם! עם צפוני או דרומי - אנחנו לא אמורים להפסיד להם
כל עוד הם ישחקו כמו המחצית השניה ולא הראשונה בבלומפילד, יהיה טוב
שנה שעברה החוסר של הצפוני מאוד השפיע. לדעתי זה בערך 50 אחוז מהסיבה שהפסדנו להם בפלייאוף במשחק ההוא.Apoc אמר:אם נפסיד כי הצפוני סגור המצב שלנו גרוע
לא רואה אותנו מפסידים להם בבית