• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

עילי פיינגולד - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש לו אופי של שחקן שיגיע רחוק
לא היה גדול הגנתית וניצלו חורים שלו לא מעט ולקחו אותו לסיבוב פעם או פעמיים אבל הוא שחקן איכותי מאוד לדעתי
עונה הבאה אני מקווה שהוא כבר יהיה פה שחקן הרכב קבוע, כמו שאמרתי קשה לי לראות אותו מקבל דקות בהמשך למעט אירופה וגביע אלא אם כן יהיו פציעות נוספות.
מאוד מבסוט על זה שהצליחו להשאיר אותו פה, זה שחקן שיעזוב רק תמורת כמה מיליונים.

הוא שחקן כל כך מרשים מבחינת אופי וקור רוח. משחק עם בגרות של מישהו שיש לו 10 שנות ניסיון, ולא בערך 15 משחקי בוגרים בקריירה.
חכם בהגנה וגם יש לו יכולת לצאת קדימה כשצריך (למרות שצריך לעבוד על הצד הזה במשחק שלו).

מקווה שימשיך לשחק, כמה שיותר. אני הרבה יותר בטוח כשהוא בחוליית ההגנה לעומת סונדגרן. והסבת התפקיד לסונדגרן נותנת הרבה פתח לדקות בהרכב של פיינגולד (ובצדק).

ילד גבר.
שיחק היום בהתחלה בתפקיד שהוא פחות מכיר, הקיצוני ימין במערך 3 בלמים, והיה לא רע. אחרי זה ירד לעמדת הבלם ונתן עבודה.
ילד צעיר עם המון אחריות ובגרות.

הסתדר יפה מאוד עם המגן השמאלי שלהם שמבחינה פיזית ואתלטית לא פראייר בכלל

מבחינתי הוא באנקר בהגנה הרבה לפני סונדגרן. בין אם כבלם שלישי ובין אם כמגן ימני.
יותר יציב, יותר אמין, יותר קר רוח.

אני כל כך אוהב אותו.
כל עוד הוא כשיר סונדגרן צריך להיות על הספסל.
הוא יותר טוב ממנו.

חייב להשתפר התקפית איכשהו
לא יכול להיות שסט היכולות שלו בהתקפה זה רק לחפש את התנועה של חלאילי, מגנים מודרנים חייבים לעשות יותר
אבל הוא מעולה

המשחק בשלושה בלמים נראה אחרת לגמרי איתו, יותר טוב מסק ודניאל כבלם צד ימין. דינמי, לוחם, מצטרף המון וככה מושך אש מחלאילי. קבלת החלטות ובגרות באמת בלתי נתפסת.
צריך לשפר אספקטים התקפיים ואז בכלל יהיה מפלצת ורמה מעל הליגה

מתפתח לנו כאן מגן ברמה גבוהה. כיף גדול. אם הוא היה גם יותר טוב בהתקפה הוא לא היה כאן.

אם גם יעלה מסת גוף אז גם יהיה ברמה אירופית גבוהה.

אני לא בטוח שבקו 4 הוא יתרום התקפית יותר מדי אבל בקו 3 שהבלמי צד הם חצי מגנים זה יושב עליו בול

חייב לעבוד על הקרוסים שלו. זו נקודת חולשה שיכולה לפגוע לו בהמשך התקדמות הקריירה. נושא טעון שיפור.
(וכן, אם הוא ישפר גם את האספקט הזה, מהר מאוד הוא לא יהיה כאן).

פחות אהבתי את המשחק שלו היום.
היו לו מספר חורים, איבד כמה כדורים במאבקי גובה, ולא עזר מספיק לפתח את משחק ההתקפה לכיוון צד ימין, מה שגרם לכך שרוב ההתקפות באו דרך צד שמאל.

אבל כמו תמיד נלחם ועושה הכל. ונתן כמה סגירות טובות.
אני מזהה אצלו בעיה מול שחקנים מהירים. היום מול מדמון, ראינו את זה גם מול תורג'מן בכמה הזדמנויות.

איכזב אותי קצת היום. נכנס לא טוב, ויש לו חקל בגול עם כדור שעובר לו בין הרגליים.
דווקא היה מצוין במשחקים באירופה עד עכשיו, אבל זה כבר לבל אחד למעלה.

רק מכבי אמר:
איכזב אותי קצת היום. נכנס לא טוב, ויש לו חקל בגול עם כדור שעובר לו בין הרגליים.
דווקא היה מצוין במשחקים באירופה עד עכשיו, אבל זה כבר לבל אחד למעלה.
צריך להגיד את האמת שכל המחליפים לא נכנסו טוב וברוב המשחקים שלנו באירופה המחליפים (בין אם הם טובים כמו אלה שנכנסו במשחק הראשון נגד גנט ובין אם הפחות טובים כמו היום) לא נכנסים טוב למשחקים.

בתור מה הוא נכנס? בלם? מגן? קשר אמצע? כל התשובות נכונות?
ככה זה גם נראה... השילוב של כרטיס אדום וחוסר עומק בסגל גרם לדגו לאלתר ולעשות חילופים מאוד מוזרים שיצרו איזה מערך מוזר שכל התפקיד שלו היה להלחם... וככה נראת הפועל חדרה לא מכבי חיפה

מכבי חיפה בליגה עם פיינגולד בהרכב:
12 משחקים, 10 נצחונות, תיקו, הפסד וסה''כ 3 ספיגות.

בהפסדים לריינה לא שותף, בתיקו בדרבי ומול הפועל פ''ת עלה כמחליף

מאז שסק חזר מהאליפות וסונדגרן חזר מפציעה הוא פתח פעמיים בהרכב (ניצחנו במשחקים האלה) ובמשחקים שלא: 8/18, ספגנו 5 שערים ב6 משחקים, הבקענו 7 שערים בלבד.

אז למה הוא יצא מההרכב בעצם? למה המאמן שמקדם צעירים ונותן להם מפתחות לא נותן לו לשחק?

KevinDurant אמר:
מכבי חיפה בליגה עם פיינגולד בהרכב:
12 משחקים, 10 נצחונות, תיקו, הפסד וסה''כ 3 ספיגות.

בהפסדים לריינה לא שותף, בתיקו בדרבי ומול הפועל פ''ת עלה כמחליף

מאז שסק חזר מהאליפות וסונדגרן חזר מפציעה הוא פתח פעמיים בהרכב (ניצחנו במשחקים האלה) ובמשחקים שלא: 8/18, ספגנו 5 שערים ב6 משחקים, הבקענו 7 שערים בלבד.

אז למה הוא יצא מההרכב בעצם? למה המאמן שמקדם צעירים ונותן להם מפתחות לא נותן לו לשחק?

מסכים לגבי פיינגולד, הנתונים שהבאת מדברים בעד עצמם.

אני חושב שבקשר לסונדגרן, הוא בכללי לא פוגע העונה, אולי חוץ ממשחק אחד או שניים באירופה. פיינגולד צריך להיות המגן הימני הבכיר.

אני חושב שהמשחק היום מראה שהנתונים לא רלוונטיים.
מפסידים עם ובלי פיינגולד. שלא היה היום בכלל משמעותי.
פיינגולד חייב אבל חייב לשפר את כל הנושא של המשחק ההתקפי. הוא לא עושה שם מספיק. ואם הוא רוצה להיות מגן בכדורגל המודרני, הוא חייב לתת על זה דגש.
יש לו את השכל שאין להרבה שחקנים, אבל מגן בכדורגל של היום חייב לדעת גם התקפה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה