• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עילי פיינגולד

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
העיקר כולם קטלו את רז מאיר. רז היה מגן טוב יותר.

נכון. אבל יש לנו שאיפות למגן ברמה גבוהה יותר.
ע"ע דניאל בעונתו הראשונה כאן.

הוא הרבה יותר טוב מרז, ולא סתם רז עזב לפני 3 שלוש שנים ומאז נודד בין ספסלים ( הוא בן 28 סך הכל כן? )
יש לו פה ושם טעויות של ילד שאין מה לעשות לגבי זה, זה נכון לכל שחקן צעיר, אבל כשהוא משחק עם ביטחון ומקבל ביטחון מהמאמן שלו, הוא לא נופל מסונדגרן

benrey אמר:
הוא הרבה יותר טוב מרז, ולא סתם רז עזב לפני 3 שלוש שנים ומאז נודד בין ספסלים ( הוא בן 28 סך הכל כן? )
יש לו פה ושם טעויות של ילד שאין מה לעשות לגבי זה, זה נכון לכל שחקן צעיר, אבל כשהוא משחק עם ביטחון ומקבל ביטחון מהמאמן שלו, הוא לא נופל מסונדגרן

הגזמת.
עונה שעברה הוא כן הראה שיש לו יכולת להיות תחליף (והעונה בינתיים קורה הפוך), אבל ליכולת של דניאל ברמה הטכנית על הכדור, ברמת ההנעת כדור והשליטה בכדור, הוא נופל ממנו מאוד וזה משפיע מאוד בהנעת כדור של הקבוצה

כל מי שהשווה אותו לסונדגרן לא מבין בכדורגל. סונדגרן ברמה הטכנית, ריווח משחק והנעת כדור לא רואה אותו ממטר.

Shocking4U אמר:
כל מי שהשווה אותו לסונדגרן לא מבין בכדורגל. סונדגרן ברמה הטכנית, ריווח משחק והנעת כדור לא רואה אותו ממטר.
כל מי שאומר שמי שלא חושב כמוהו לא מבין בכדורגל - לא מבין בכדורגל בעצמו סאח

סונדגרן הסריח את הדשא שנה שעברה ולא פעם אחת, הרצף הכי טוב שלנו שנה שעברה היה עם פיינגולד בהרכב

לסונדגרן יש פער של 15 שנות קריירה על פיינגולד, אז ברור שכל מה שקשור לאינטליגנציית משחק יש לו יתרון ( אגב אני כן חושב שלפיינגולד יש ראיית משחק טובה )

מספיק לשרוף שחקנים צעירים, בטח שהם שחקני בית

כבלם שלישי הוא נהדר
אין לו שום ייעוד אחר על המגרש אז זה דיי מגביל אותו

היה טוב, נתן קרוס מעולה לסבע גם.
סתם בכר העלים אותו צריך לרוץ קבוע בהרכב

עד שיצא לו קרוס טוב, סבע פגע במשקוף, יא אללה.
אחלה פיינגולד, להמשיך ולהתקדם!

בתור מגן הוא על הפנים.
כבלם ימין בשלישיית בלמים הוא בסדר, אבל זה לא מה שאנחנו צריכים.

Apoc אמר:
כבלם שלישי הוא נהדר
אין לו שום ייעוד אחר על המגרש אז זה דיי מגביל אותו
בול.

לדעתי הוא יתקשה להיות בלם בצמד וכמגן ברביעייה הוא לא מספיק התקפי בשביל קבוצה כמו מכבי חיפה.

כמו שאמרת, הבלם שלישי תפור עליו לגמרי.

חושב שהוא בסדר גמור בתור מגן שהטיקט שלו הגנתי.
סונדגרן בשנתיים נתן אולי קרוס וחצי נורמליים.

Hulk אמר:
להיות מגן זה לא רק לתת קרוסים. סונדגרן היה עושה עבודה אדירה בהנעת כדור ובשבירת קווי לחץ ופיינגולד עוד לא עושה את הדברים האלה כמגן.

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
להיות מגן זה לא רק לתת קרוסים. סונדגרן היה עושה עבודה אדירה בהנעת כדור ובשבירת קווי לחץ ופיינגולד עוד לא עושה את הדברים האלה כמגן.
הוא כן עושה את זה יפה כבלם שלישי. הוא יכול להיות מגן מצויין, הוא צריך לקבל קרדיט ושקט גם כמגן ימני ואני מאמין שהוא יוכל להתפתח לתואם סונדגרן. האידיאל היה שהוא היה מקבל קרדיט ושקט כשבצד השני היה מגן ברמה גבוהה, ואז לא היה כל כך הרבה זרקור על "כמה המגינים חלשים".
בלי קשר, הבלם הימני בשלושה בלמים הכי טוב בסגל. חייב לשחק אם זו השיטה

The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
הוא כן עושה את זה יפה כבלם שלישי. הוא יכול להיות מגן מצויין, הוא צריך לקבל קרדיט ושקט גם כמגן ימני ואני מאמין שהוא יוכל להתפתח לתואם סונדגרן. האידיאל היה שהוא היה מקבל קרדיט ושקט כשבצד השני היה מגן ברמה גבוהה, ואז לא היה כל כך הרבה זרקור על "כמה המגינים חלשים".
בלי קשר, הבלם הימני בשלושה בלמים הכי טוב בסגל. חייב לשחק אם זו השיטה
כן אני חושב שזה שילוב הרבה יותר מאוזן (לגבי מה שאמרת עם שלושה בלמים).

אני חושב שפדראו, סק ושון זה שלישייה לא מאוזנת מספיק לשיטה הזו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה