אל תתפלאו אם מאירי גם יבקש לשלול לנו כוכב בסמל ולהעביר להם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:אין פה בכלל ספק שיתנו לנו טכני והורדת נקודות.
זה שהוא ילד טמבל בלי שכל שמנסה להתריס עוד יותר יש להם קייס שמלא שחקנים עושים את זה.
רק אנחנו נענש תזכרו
Shocking4U אמר:מניח שיענקל׳ה יודיע שאם הקופים לא עוזבים את מכבי חיפה הוא שם את המועדון על המדף ומפסיק להשקיע
Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:מניח שיענקל׳ה יודיע שאם הקופים לא עוזבים את מכבי חיפה הוא שם את המועדון על המדף ומפסיק להשקיע
מה תעדיף בסיטואציה כזאת?
Shocking4U אמר:אני בעיקר רוצה שהקופים יפורקו ויתחיל משהו טוב יותר כי המצב הנוכחי לא יכול להימשך
Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:מניח שיענקל׳ה יודיע שאם הקופים לא עוזבים את מכבי חיפה הוא שם את המועדון על המדף ומפסיק להשקיע
מה תעדיף בסיטואציה כזאת?
אחרי שחזיזה ניסה להרגיע את העניינים (ונראה שבשעתו הצליח), ההסלמה התחילה מהפרובוקציה של תורג'מן... גם בדרבי פואד ההסלמה שהובילה לעצירת המשחק התחילה מפרובוקציה של זהבי וזה נגמר כתיקו בלי נקודותKandaurov אמר:מה שהסלים את האירועים זה ברק בכר והתגובה שלו לפרובוקציה של תורג'מן.
זרקו עליו קצת שטויות, השחקנים של שתי הקבוצות התחילו בינהם את כל ההצגה הרגילה, השחקנים של תל אביב כבר העיפו את תורג'מן מהאזור ואז בכר נזכר שהוא היה פעם מגן סופה והחליט להוציא עצבים על תורג'מן, ברגע הזה - כל האצטדיון יצא מאיזון.
מי שאשם בשיט שואו אתמול זה קודם כל הילדי כאפות היעני אולטראס, ואחרי זה בכר ויאללה גם תורג'מן. אבל מתורג'מן אני לא מצפה להבין את הסיטואציה כי המוח שלו בביצים, מברק בכר כן.
Daniel123 אמר:האשמה הישירה היא על תורג'מן.
שורה תחתונה - המשחק פוצץ בגלל הפרובקציה של השרמוטה הזה.
זאת עובדה.
אני בטוח שאם לא ההתגרות שלו בקהל שלנו, המשחק היה ממשיך כסדרו לאור הבקשה של חזיזה.
שילכו לעזעזאל כל התקשורת.
ותורג'מן, הלוואי יקבל את מכות חייו.
dyarok אמר:Daniel123 אמר:האשמה הישירה היא על תורג'מן.
זאת עובדה.
אני בטוח שאם לא ההתגרות שלו בקהל שלנו, המשחק היה ממשיך כסדרו לאור הבקשה של חזיזה.
המשחק "לא היה ממשיך כסדרו".
חלאס עם גלגול העיניים.
המשחק נעצר 4! פעמים בגלל האבוקות.
האזהרה שפעם נוספת תוביל לעצירת המשחק לא מוסיפה ולא מורידה.
פעם אחת אבוקות הפריעו לדור פרץ, פעם זה פגע בכיוף..
כל ה"אבל תורג'מן" היא ניסיון לנרמל את הטרלול.
ומה נראה לך שהיה קורה במחצית השנייה כשהשוער של הצהבת היה מטר מהקופים?Daniel123 אמר:dyarok אמר:Daniel123 אמר:האשמה הישירה היא על תורג'מן.
זאת עובדה.
המשחק "לא היה ממשיך כסדרו".
חלאס עם גלגול העיניים.
המשחק נעצר 4! פעמים בגלל האבוקות.
האזהרה שפעם נוספת תוביל לעצירת המשחק לא מוסיפה ולא מורידה.
פעם אחת אבוקות הפריעו לדור פרץ, פעם זה פגע בכיוף..
כל ה"אבל תורג'מן" היא ניסיון לנרמל את הטרלול.
אני האחרון שינרמל את הארגון ההרסני הזה.
אבל לא היו עוד הפרעות עד הפרובקציה של תורג׳מן.
אמרו במפורש שעצירה נוספת תגרום לפיצוץ של המשחק והם הפסיקו לבקשתו של דולב.