• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ינון פיינגזיכט

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי

benrey

מכונת תארים
ינון פיינגזיכט

תאריך לידה: 1.5.2007
אזרחות: ישראל
גובה: 1.80 מ'
תפקיד: מגן שמאלי
מספר חולצה: 29

גדל במכבי חיפה מגיל 8. עלה דרך כל קבוצות המחלקה, ובסוף נובמבר 2025 ערך הופעת בכורה בקבוצה הבוגרת. יומיים אחרי הבכורה חתם על חוזה חדש ארוך טווח במועדון.

קריירה:
מחלקת נוער – מכבי חיפה
29.11.2025 – הופעת בכורה: מכבי חיפה (בוגרים)
החל מעונת 2025/26 – משולב בסגל הבוגר (במקביל למסגרות המועדון)

חוזה:
1.12.2025 – חתם על חוזה חדש עד לסיום עונת 2028/29 (כלומר עד קיץ 2029)

1836819.webp

היה פנטסטי.
9 חילוצי כדור.
הקשה מאוד על קלייברט.

מקווה שנשאר לו כוח לטדי בשבת.

רק מכבי אמר:

רק חסר לנו שגם הוא ייפצע. לא הייתי מעמיס עליו יותר מדי, אפילו שקורנו מוצהב.

adoram אמר:
רק מכבי אמר:

אתה מעדיף לפתוח עם גולדברג מגן שמאלי?

Daniel123 אמר:
adoram אמר:
רק מכבי אמר:

אתה מעדיף לפתוח עם גולדברג מגן שמאלי?

יש פתרונות אחרים. אפשר לשחק עם 3 בלמים ואז חורה ישחק על כל קו שמאל.

טמטום היה לתת לו לשחק נגד ברסה. הוא יפתח גם בטדי וגם יפצע כמובן.

תחושה שהמועדון רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. גם לקחת גביע בבוגרים וגם להגיע רחוק בצ'מפיונס לנוער.
אם היה באמת מנהל מקצועי רציני שאחד מהתפקידים שלו זה להתוות אסטרטגיה ומדיניות, אז לא היה את כל היו-יו הזה של שחקנים מהנוער לבוגרים ובחזרה לנוער.
אמנם השמינית גמר נגד אתלטיקו לא תתנגש עם חצי גמר הגביע (שבוע לפני), אבל בטווח הארוך זה יכול להזיק לשחקנים. תנו להם להתפתח לאט. או מהר. אבל תחליטו.

adoram אמר:
תחושה שהמועדון רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. גם לקחת גביע בבוגרים וגם להגיע רחוק בצ'מפיונס לנוער.
אם היה באמת מנהל מקצועי רציני שאחד מהתפקידים שלו זה להתוות אסטרטגיה ומדיניות, אז לא היה את כל היו-יו הזה של שחקנים מהנוער לבוגרים ובחזרה לנוער.
אמנם השמינית גמר נגד אתלטיקו לא תתנגש עם חצי גמר הגביע (שבוע לפני), אבל בטווח הארוך זה יכול להזיק לשחקנים. תנו להם להתפתח לאט. או מהר. אבל תחליטו.

ברור. אם ברסה הייתה מתנהלת כמונו, אז היינו רואים את קוברסי וימאל ביום רביעי. בכללי אני חושב שהחבר'ה היותר מוכשרים משחקים שם כבר בברסה ב'.
בקיצור הניצחון יפה, אבל צריך להבין את הקונטקסט. מכבי חיפה שמה פה את כל הכשרונות הגדולים שלה שיכלה, פרט לרטנר ואמיר(שגם היה משחק אלמלא פציעה) וברסה לא.

lemmacantor אמר:
adoram אמר:

ברור. אם ברסה הייתה מתנהלת כמונו, אז היינו רואים את קוברסי וימאל ביום רביעי. בכללי אני חושב שהחבר'ה היותר מוכשרים משחקים שם כבר בברסה ב'.
בקיצור הניצחון יפה, אבל צריך להבין את הקונטקסט. מכבי חיפה שמה פה את כל הכשרונות הגדולים שלה שיכלה, פרט לרטנר ואמיר(שגם היה משחק אלמלא פציעה) וברסה לא.

אתה טועה פה.
הכישרונות הגדולים של בארסה ב׳ שיחקו נגדינו (קלייברט, גיסטאו החלוץ, גייה פרננדס וכו׳).
בשוטף הם אכן משחקים בבארסה ב׳ אבל במקרה הזה נשלחו לחזק את הנוער.
אלה שלא שיחקו הם לאמין וקוברסי (כוכבי על) וברנאל - שלושתם 2007.

כל עוד הוא יהיה מגן של צד אחד, הוא לא יוכל להתקדם בקריירה.

לא חושב שעשה פעולה התקפית איכותית אחת בכל המשחקים ששיחק.

גם הגנתית הוא לא וואו.
צריך עוד להשתפשף

הוא יהיה חייב להשתפר התקפית כדי להיות שחקן משמעותי במכבי חיפה

לא התאמן עם הבוגרים כי יש משחק גביע לנוער. איזה מועדון של מטומטמים

ימריא עם בנבחרת הצעירה להונגריה לצמד המשחקים מול הנבחרת המקומית + בוסניה.

לא רואים ממנו שום דבר התקפי. ההפך הוא מסרס את כל בניית המשחק דרך צד שמאל.

גורה החזיק התקפית אגף שלם לבד כששיחק.

ינון הרבה יותר קרוב לבלם מאשר למגן מודרני.

חייב לנחות כאן מגן זר.

כמו עם רטנר, ניפחו אותו מעבר לפרופורציה ועושים לו עוול. הדיבור על זה שלא יביאו לו מגן זר בכיר על הראש זה רק מראה כמה המועדון חולה וטיפש

לא מאשים אותו, אבל פעמיים העונה הזאת התחרבנה כשקורנו נפצע.
פעם אחת אחרי מכבי תא חוץ ואז הפסדנו לנתניה בבית + רצף תיקו של בכר, ועכשיו שוב (נפלע לדעתי אחרי ההפסד 4-1 לנתניה)

אין לי כוח לבדוק אבל לדעתי יש לנו גג 2 נצחונות עם פיינגזיכט.

חזרה
למעלה