ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
shayhagai אמר:הגיע הזמן להתחיל להריץ את רז מאיר שאמרו שהוא כבר עושה אימונים מלאים..
Ganjot אמר:shayhagai אמר:הגיע הזמן להתחיל להריץ את רז מאיר שאמרו שהוא כבר עושה אימונים מלאים..
כן, בצד שמאל אולי.
מה אתה רוצה ממנו? נתן אחלה משחק הגנתי וגם עזר הרבה להתקפה לעומת סאן החלש.
עקיפות נורמליות, נתחיל מזה.Judokan אמר:Ganjot אמר:shayhagai אמר:הגיע הזמן להתחיל להריץ את רז מאיר שאמרו שהוא כבר עושה אימונים מלאים..
כן, בצד שמאל אולי.
מה אתה רוצה ממנו? נתן אחלה משחק הגנתי וגם עזר הרבה להתקפה לעומת סאן החלש.
במה הוא עזר להתקפה? הוא חור שחור לכדורים בדיוק כמו סאן. כל ההגבהות שלו חסרות טאץ' ברמה מפחידה.
לא יכול לחכות כבר שרז מאיר יפטור אותנו מהפלסטר הזה
Judokan אמר:רז מאיר אולי לא כוכב, אבל כמגן מחליף הוא מעולה.
הוא יודע לבצע עקיפות ולרווח את האגף שלו. משחק ההתקפה באגף שלו עם אצילי נראה טוב, והיה צריך כמה חודשים עם אלפונס כדי להבין ולהעריך את רז.
שחקן שמודע לחסרונות שלו ולכן מחפש יותר לשחק על הקרקע מאשר בהגבהות.
לינון אליהו אין שום דבר מזה. העקיפות שלו לא חכמות, הוא נתקע עם כדורים כשהוא מקבל אותם ומחפש על אוטומט להעיף הגבהות לשום מקום.
RakMaccabi31 אמר:הופעה ממש טובה. נראה לי נס ציונה עשו עליו הכי הרבה עבירות
עצם זה שעלה לו השוק בסוף מראה על העבודה הקשה שהוא נתן
כל הכבוד ילד
Rmc אמר:RakMaccabi31 אמר:הופעה ממש טובה. נראה לי נס ציונה עשו עליו הכי הרבה עבירות
עצם זה שעלה לו השוק בסוף מראה על העבודה הקשה שהוא נתן
כל הכבוד ילד
איזה ילד חחח.. הוא בן 28.
אבל כן היה לו משחק לא רע
הוא ממש לא היה מגן מחליף בפתח תקוה. הוא היה בורג מרכזי בקבוצה שלהם. הוא בא נטו על תקן רז מאיר עד שיחזור מפציעה. עכשיו יש לנו שני רז מאירים, אחד לימין ואחד לשמאלshayhagai אמר:הוא היה מגן מחליף במכבי פתח תקווה נו.
יש למשהו ספק שעשו ג'סטה לסוכן או לאבא של השחקן?
שלא תבינו לא נכון. אין לי בעיה שמחליטים שבתור מגן שלישי מביאים שחקן מרמה בינונית מינוס מינוס. אבל אל תהפכו את זה לכישרון שעוד שנייה פורץ. הוא עוד דקה פורץ לשנות ה 30 לחייו
shayhagai אמר:הוא היה מגן מחליף במכבי פתח תקווה נו.
יש למשהו ספק שעשו ג'סטה לסוכן או לאבא של השחקן?
שלא תבינו לא נכון. אין לי בעיה שמחליטים שבתור מגן שלישי מביאים שחקן מרמה בינונית מינוס מינוס. אבל אל תהפכו את זה לכישרון שעוד שנייה פורץ. הוא עוד דקה פורץ לשנות ה 30 לחייו