ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:הוא כמו דון, לא תורם לנו כלום, בטח לא בתור 6 לבד בלי עזרה.
רק מכבי אמר:hezildo אמר:הוא כמו דון, לא תורם לנו כלום, בטח לא בתור 6 לבד בלי עזרה.
אי אפשר להגיד שהוא לא תורם.
הוא יודע להשתחרר מלחץ, והוא יודע להניע כדור.
הוא לא מספיק אינטנסיבי ואגרסיבי כ-6 זה ברור לכולם.
אתה חייב לידו שחקן באותו קו, ושחקן שישלים אותו.
להפיל עליו את האמצע לבד זה גם פוגע בו וגם פוגע בנו.
הם פושעים כי או שאתה כולל ומוכר אותו ומביא מישהו שיכול לשמש כ6 בודד סטייל ונטורה, או שאתה מביא ליד ירין לוי שחקן שישחק איתו כ-2 שישיות ותהפוך להיות מרכז שדה חזק.
בסוף לא עשו את זה ולא את זה. וזאת החלטה של עונה.
גועל נפש, אלא לא אוהדים. כמו מחלה שתוקפת את הגוף מבפנים, מזכיר לי את הסיטואציה שהייתה עם סבע גם.מצד אחד הצדדים הגיעו להסכם, והופ. הסוכנים שלו משהים את החתימה על ההסכם החדש.
מצד שני הקללות שהוא ואבא שלו ממשיכים לקבל זה כבר חולני.
מכר ראה לי וידאו מהיציע במשחק מול סכנין, לא היה הרבה קהל בכלל, והקללות היו מאוד בולטות.
באים לעסק של האבא ומקללים. חולי נפש.
ברמה המקצועית - מול סכנין הוא היה בסדר גמור. חלק מהפעולות:
אגב, שימו לב איך בדקה 01:08 בסרטון שומעים בבירור את הקללות לעבר ירין לוי.
המועדון יכול להמשיך ללחוץ שיחתום, אבל כל עוד הסוכנים שלו אומרים לו אל תחתום הוא לא יחתום.
כך או כך, סאגה מעייפת שפוגעת בו ובנו.
אין שום בעיה עם זה מהצד שלו, אני לא מבין למה הוא יוצא "הרע". המועדון התנהל מולו בצורה הכי גרועה שאפשר וחתם על חוזה גרוע, אם יש קבוצה שתממש אותו בסכום הזה, שיהיה לו בהצלחה."סוכנו של השחקן גלעד קצב סירב להגיב על כך שהחוזה של ירין לוי עדיין לא נחתם" אומר הכל על המצב שלו. כרגע הסעיף שחרור של ה-2.5 מיליון אירו עדיין בתוקף
זה מרדיו חיפה
סבע, קנדיל, שון, אצילי...גועל נפש, אלא לא אוהדים. כמו מחלה שתוקפת את הגוף מבפנים, מזכיר לי את הסיטואציה שהייתה עם סבע גם.
אנשים שבאים למגרש כדי לקלל שחקנים שלנו ולפגוע בקבוצה
ברורסבע, קנדיל, שון, אצילי...
לא חסרות דוגמאות לשחקנים שאכלו מרור מהקהל ללא קשר ליכולת המקצועית שלהם.
בכלל, לשרוק בוז לשחקן בקבוצה זה אקט רע שרק פוגע בכולם. הסיטואציה היחידה שבעיני זה מתקבל על הדעת היא רק אם שחקן ״מוכר״ במכוון.
לגיטימי לגמרי, במקומו הייתי עושה אותו דבר עד שאני מקבל את מה שרוצה."סוכנו של השחקן גלעד קצב סירב להגיב על כך שהחוזה של ירין לוי עדיין לא נחתם" אומר הכל על המצב שלו. כרגע הסעיף שחרור של ה-2.5 מיליון אירו עדיין בתוקף
זה מרדיו חיפה
אני לא מצדיק את הקללות והיה ברור שאחרי מה שאירע אז באימון פתיחה של בית"ר ירושלים תהיה פה בעיה. אבל בוא, הוא מגיע אחרי שהיה בבית"ר לא באיזו קבוצה עם אוהדים נהדרים שרק מעודדים כל הזמן. בבית"ר כשמצליחים אז הכל טוב והם מרימים את כולם. והוא הגיע אחרי שנתיים טובות של המועדון, ניגודי אלינו. אגב בבית"ר לא היו לו את כל ההבטחות שהוא מקבל מההנהלה שלנו. אבא שלו גם מקלל אוהדים בקבוצות בפייסבוק. לא צריך ללכת אחד על קו ורוד והשני על שחור, יש גם באמצע. מלבד היכולת מבחינה אישיותית הוא לא יכול להצליח אצלנו, הוא לא אצילי ולא סבע מבחינת חוזק נפשי ועוד שמים עליו משקולות. אחד הבעיות הכי גדולות שלנו שהשחקן הזה נמצא כל הזמן בפרונט וזה בגלל התנהלות מפגרת של המועדון.מצד אחד הצדדים הגיעו להסכם, והופ. הסוכנים שלו משהים את החתימה על ההסכם החדש.
מצד שני הקללות שהוא ואבא שלו ממשיכים לקבל זה כבר חולני.
מכר ראה לי וידאו מהיציע במשחק מול סכנין, לא היה הרבה קהל בכלל, והקללות היו מאוד בולטות.
באים לעסק של האבא ומקללים. חולי נפש.
ברמה המקצועית - מול סכנין הוא היה בסדר גמור. חלק מהפעולות:
אגב, שימו לב איך בדקה 01:08 בסרטון שומעים בבירור את הקללות לעבר ירין לוי.
המועדון יכול להמשיך ללחוץ שיחתום, אבל כל עוד הסוכנים שלו אומרים לו אל תחתום הוא לא יחתום.
כך או כך, סאגה מעייפת שפוגעת בו ובנו.
אגב אין עליו הצעות וזה בכלל לא מפתיע אותי. הדיבורים עליו כעל איזה כישרון על כשבפועל הוא היה שחקן ספסל בבית"ר לא עושים רושם על אף אחד. אני אגיד את זה שוב: כל עוד הוא לא מחויב ולא חותם בקבוצה על התנאים שהציעו לו, גם אם אין עליו הצעה בסעיף שחרור, אני מנסה לדחוף לבית"ר גם תמורת מיליון וחצי יורו ומחתים קשר שש זר שקצת יאזן אותנו. הטעות פה היא עדיין של המועדון כמובן שהעליהום של התקשורת על ההשאלה לבית"ר עושה את שלה ופועלים לפי זה ולא לפי צרכים מקצועיים. כרגע אני באמת לא מזהה אצלו שום תכונה שאני אגיד בזה הוא טוב. המספרים שלו בבית"ר גם כששיחק כ-8 לא ממש מרשימים וכבר הבנו ש-6 הוא לא. משום מה נראה שמנסים לדחוף אותו ולקדם אותו בכוח, כאשר מנגד הוא לא באמת רוצה, אז הגיע הזמן שהדבילים אצלנו יחתכו את העניין הזה כבר כי ההתעסקות הזאת כבר מעייפת.אין שום בעיה עם זה מהצד שלו, אני לא מבין למה הוא יוצא "הרע". המועדון התנהל מולו בצורה הכי גרועה שאפשר וחתם על חוזה גרוע, אם יש קבוצה שתממש אותו בסכום הזה, שיהיה לו בהצלחה.
גם אם הוא היה מוריד את הסעיף ונניח תגיע קבוצה בכירה שתשים עליו 3-4 מיליון יורו, אני לא אתפלא אם היו מוכרים אותו גם ככה.
מה זה לא מחויב ולא חותם על התנאים שהציעו לו. יש לו חוזה, הוא לא חייב לחתום על חוזה חדש שהוא חושב שפוגע בתנאים שלו.אגב אין עליו הצעות וזה בכלל לא מפתיע אותי. הדיבורים עליו כעל איזה כישרון על כשבפועל הוא היה שחקן ספסל בבית"ר לא עושים רושם על אף אחד. אני אגיד את זה שוב: כל עוד הוא לא מחויב ולא חותם בקבוצה על התנאים שהציעו לו, גם אם אין עליו הצעה בסעיף שחרור, אני מנסה לדחוף לבית"ר גם תמורת מיליון וחצי יורו ומחתים קשר שש זר שקצת יאזן אותנו. הטעות פה היא עדיין של המועדון כמובן שהעליהום של התקשורת על ההשאלה לבית"ר עושה את שלה ופועלים לפי זה ולא לפי צרכים מקצועיים. כרגע אני באמת לא מזהה אצלו שום תכונה שאני אגיד בזה הוא טוב. המספרים שלו בבית"ר גם כששיחק כ-8 לא ממש מרשימים וכבר הבנו ש-6 הוא לא. משום מה נראה שמנסים לדחוף אותו ולקדם אותו בכוח, כאשר מנגד הוא לא באמת רוצה, אז הגיע הזמן שהדבילים אצלנו יחתכו את העניין הזה כבר כי ההתעסקות הזאת כבר מעייפת.