נושא שחקן ירין לוי

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
למכור, הייתי בטוח שכבר יהיה שקט בגזרה אחרי שהוא חתם על הארכת החוזה, אבל כולה משחק אחד לא שיחק ושוב מדליפים שהוא רוצה לעזוב, כנראה מגיע מהצד שלו. די כבר עם הבדיחה הלא מצחיקה הזאת

אין לי בעיה שישב בספסל הוא ממש לא באנקר מבחינתי.
אבל רטנר לא טוב ממנו (אגב נכנס רע מאוד היום)
שניהם נראים לא מספיק טוב.
סביב שניהם יש הרבה לחץ מבחוץ.
שניהם כנראה יקבלו יותר דקות משמגיע להם לפי דעת המאמן (וגם מלמד).

היה ילד ושר אחרי לחץ של הקהל הביתר, הקהל שלנו כמו גנון. למי זה תורם כל האגו הזה?

בגדול הקהל סולח למי שטוב
סלחו לסבע ( הרוב ) ושריקות הבוז הפסיקו
שכחו לבנאדו שברח לכסף של גיידאמק וחזר
רוסו בפרוויקט העגלקטיקוס
אצילי כמובן

בקיצור כמה משחקים טובים והכל יהיה בסדר… השאלה אם זה יקרה

גם ב"ש רוצה אותו
לא באשמתו ואולי כן, אבל זה כמו סרטן בקבוצה. גם שחקן בינוני במקרה הטוב וגם כל הזמן יש דיבורים סביבו
מוכר וזהו, חלאס

מה שקורה זה בדיוק מה שחלק מהאנשים פה כולל אני הזהירו ממנו בתחילת הקיץ:
הם לא יביאו 6 כי הם בונים עליו ואז לקראת סוף החלון הוא ינסה לעזוב ואתה תדפק מכל הכיוונים

למכור זה תקדים מסוכן מאוד, הקבוצות האחרות יבינו שאפשר להפעיל לחץ על המועדון דרך פרסומים באתרים ושמהר מאוד פה הקהל מתהפך על השחקן ולמועדון לא נשאר ברירה אלא להכנס למו״מ.
גם אם ישב 3 ביציע אסור למכור

מה שקורה זה בדיוק מה שחלק מהאנשים פה כולל אני הזהירו ממנו בתחילת הקיץ:
הם לא יביאו 6 כי הם בונים עליו ואז לקראת סוף החלון הוא ינסה לעזוב ואתה תדפק מכל הכיוונים
אתה מדבר על 6, כאילו מגן שמאלי טבעי יש פה וקיצוני שמאלי ברמה יש פה
שום דבר מהתפקידים האלה אין כאן

למכור זה תקדים מסוכן מאוד, הקבוצות האחרות יבינו שאפשר להפעיל לחץ על המועדון דרך פרסומים באתרים ושמהר מאוד פה הקהל מתהפך על השחקן ולמועדון לא נשאר ברירה אלא להכנס למו״מ.
גם אם ישב 3 ביציע אסור למכור
אין לו כאן עתיד כי כל ההתנהלות בנושא שלו הייתה דפוקה מלכתחילה. ברגע שהמועדון המפגר הזה מקבל החלטות לפי הרדיו והתקשורת זה אומר הרבה מאד. בכללי כל הסיטואציה מולו היה ברור שתוביל לפיצוץ

חזרה
למעלה