נושא שחקן ירין לוי

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לשים אותו ביציע למשך כל העונה
מבחינתי שידפקו לו את הקריירה
שיבין איזה טעות הוא עשה שבגיל הכי קריטי שלו בקריירה הוא מבלה את העונה ביציע

‏עבודה טובה של הקצבים שעובדים שעות נוספות כדי שלשנוא ולמאוס בירין לוי יהפוך להיות קונצנזוס בכל הקהל של מכבי חיפה ולא רק נחלתם של הקופים

‏עבודה טובה של הקצבים שעובדים שעות נוספות כדי שלשנוא ולמאוס בירין לוי יהפוך להיות קונצנזוס בכל הקהל של מכבי חיפה ולא רק נחלתם של הקופים
אז שיחליף סוכנים. קשה לחדוב על סוכן גרןע יותר לשחקן מכזה שמפריע לו לשחק.

לא רואה איזה שחקן באר שבע או ביתר יכולים להביא לנו במקומו. המהלך היחיד זה לקבל כסף, להשאיל את דון ולהביא במקומו קשר 6.
ואז יהיה לנו 6 זר, עלי, רטנר ואזולאי, והקשר החמישי יהיה עמית ארזי (אולי גם ליאור קאסה).
אם עמית ארזי מספיק טוב להיות קשר חמישי פה, אז זה מהלך מצוין שגם מדלל את העמדה ונותן יותר דקות לרטנר.

כל הדיבור סביבו רק מראה לאיזה שפל הגענו.
גם כשהמועדון מוציא הודעה שהוא לא הולך לשום מקום התקשורת ממשיכה בשלה.
שייצא לתקשורת יגיד שהוא ירוק ויגמור את האירוע (ברור לי שזה לא יקרה)

הכתבה בספורט 5 שאין עיסוק בעתידו ושמנסים להוריד מסדר היום את ההתעניינות מהקבוצות הגדולות בשחקן זה כאילו התעוררנו לעולם בו מכבי חיפה זו הפועל חיפה ואנחנו מועדון קטן שרק מנסה שלא יקחו לו את השחקנים. כזה מביך.

אין לי ספק שהכל מגיע מהכיוון של השחקן שישב וחשב על זה עם הסוכנים שלו והחליט רגע אחרי שכן חתם במכבי חיפה, שהוא לא אוהב את ההתנהלות ואת זה שהוציאו אותו במחצית נגד מכבי תל אביב ולא נתנו לו לשחק דקה אחר כך נגד פ"ת, אז הוא מבין שבקושי נשאר לו זמן לעזוב והפעיל את כל הכיוונים וכל התותחים. אין לי גם ספק שהמועדון עצמו כרגיל לא בא עם החלטה סגורה ונעולה לגביו והחתים אותו מתוך גחמה וכעת הם גם מנסים להבין אם הם רוצים שהוא ישאר או לא. הכל פה מבולגן, הכל כאוס.

כתבתי לגבי הדיווחים על גאנדלמן שזה חייב להיות תוצר של שחקן שבדרך החוצה והיום גולדשטיין מפרסם שרוצים קשר אחורי ושחקן הגנה.

לא אופתע אם המועדון בוחן טרייד על שחקן הגנה וכסף שישמש לגאנדלמן, בתמורה ללוי שעושה יותר מדי רעש.

המועדון פשוט לא יכול לדברר כרגע ששוקלים להיפרד ממנו כי אין לנו קשר אחר שסגור פה וכי צריך לסחוט את מה שאפשר להוציא עליו.

מה גם שאם זה יפול, חשוב לשדר שהמועדון רצה ורוצה את לוי כשחקן משמעותי.

אפשר לחשוב מי הוא בכלל עם כל הקרקס הזה שיש סביבו. שחקן חלש מאוד שגם בביתר לא הרשים יותר מדי ונופח תקשורתית מסיבה לא ברורה. אין הבדל בינו לבין אביאל זרגרי לדוגמה

שימו לב שבניגוד למקרים שבהם המועדון הכחיש דברים דרך הערוצים הרשמיים שלו, למשל כשפורסמה איזו אמירה שלילית על איציק, שהוא לא רצה את אצילי או משהו בסגנון, או כשצנציפר פרסם בזמנו ששוקלים לפטר את בכר, הפעם המועדון מוציא אמירות עמומות וחצאי הכחשות. וגם זה לא דרך הערוצים הרשמיים, אלא דרך כתבים ותחת הכסות של "גורם במכבי חיפה". אפילו שם אתה לא באמת רואה פסילה מוחלטת של הרעיון.
אני חושב שהם כן מוכנים לעשות עליו עסקה. לדעתי הם מבינים שהשחקן לא באמת רוצה להיות פה, ושאם אפשר להוציא מזה עסקה שתשרת את האינטרסים של המועדון, יכול להיות שזה עדיף על פני עוד עונה אחת שכנראה גם לא תהיה טובה במיוחד מבחינתו, ובסופה הערך שלו עלול לרדת.
אני חייב להודות שבאופן אישי אני פחות מתחבר לפרסונה של ירין לוי, גם ברמה האישית וגם המקצועית. מעבר לזה, אני חושב שהעובדה שבנו עליו ברמה שאני משוכנע שהם לא הביאו קשר אחורי זר נטו בגלל החזרה שלו והרצון לתת לו את הבמה, היא טעות חמורה שפוגעת גם בקבוצה וגם בירין לוי עצמו.
אם הם יכולים להגיע לעסקה שבה נקבל מאחד המועדונים שרוצים אותו שחקנים שבאמת יכולים לתרום לנו, אז לפחות לדעתי צריך לשקול את זה בחיוב.

אבל שימו לב לסיפא: שחקנים שיכולים לתרום לנו. לא זסנו, לא סילבה קאני ולא שלומי אזולאי הקשר בזמנו. זה אומר גם שחקנים שיכול להיות שמבחינת הקבוצות שלהם בכלל לא ריאלי לעשות עליהם טרייד, אבל זאת כבר לא הבעיה שלנו.
מב"ש הייתי מבקש את אליאל פרץ, שבמילא מסיים חוזה בסוף העונה ולכן לכאורה הם בעמדה יותר נוחה לנהל עליו מו"מ, ואת בלטקסה שיכול לסגור לנו פינה גם כמגן שמאלי וגם כבלם. לא הייתי פוסל גם את חמודי כנעאן, שאני מאוד מחזיק ממנו, לא ממש מתחבר לו בב"ש ונראה שהוא גם לא מתאים לדרישות של קוז'וך.
מבית"ר הייתי מבקש את ירדן כהן ומוזי, או את עדי יונה וירדן כהן.

בכל מקרה, אסור לתת לקרקס הזה להימשך. אם מכבי חיפה אכן לא מוכנה לנהל מו"מ על ירין לוי, היא צריכה לצאת בהודעה חד משמעית שהשחקן תחת חוזה ושאין שום כוונה למכור אותו לקבוצה בישראל.
במקביל, צריך להבהיר גם לסוכנים שלו ולסביבה הקרובה שלו שהמשך הטרלול התקשורתי לא יוביל לשחרור שלו וגם לא יתרום למעמד המקצועי שלו בקבוצה שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו. שיזכרו שסעיף השחרור שלו הוסר, ושכמו שיש הסכם ג'נטלמני שלפיו ימכרו אותו לחו"ל תמורת הסכום הנכון, אפשר גם לחזור מההסכם הג'נטלמני אם רואים שהצד השני לא מתנהל בצורה הגונה.
ובאותה נשימה, לקבוצות כמו בית"ר צריך להבהיר שאם הן ממשיכות לדבר בפומבי על שחקן שנמצא תחת חוזה במכבי חיפה, גם למכבי חיפה יש כלים להגיב. בין אם זה להתחיל להעמיד הצעות אטרקטיביות לשחקנים המובילים שלהן ובין אם, במקרה של פנייה אסורה בפועל לשחקן תחת חוזה, לפעול גם במישור המשמעתי מול הגורמים הרלוונטיים.

או שעושים עסקה שטובה למכבי חיפה, או שסוגרים את הסיפור הזה אחת ולתמיד. מה שאי אפשר זה להמשיך עם הקרקס הזה כל הקיץ.

שימו לב שבניגוד למקרים שבהם המועדון הכחיש דברים דרך הערוצים הרשמיים שלו, למשל כשפורסמה איזו אמירה שלילית על איציק, שהוא לא רצה את אצילי או משהו בסגנון, או כשצנציפר פרסם בזמנו ששוקלים לפטר את בכר, הפעם המועדון מוציא אמירות עמומות וחצאי הכחשות. וגם זה לא דרך הערוצים הרשמיים, אלא דרך כתבים ותחת הכסות של "גורם במכבי חיפה". אפילו שם אתה לא באמת רואה פסילה מוחלטת של הרעיון.
אני חושב שהם כן מוכנים לעשות עליו עסקה. לדעתי הם מבינים שהשחקן לא באמת רוצה להיות פה, ושאם אפשר להוציא מזה עסקה שתשרת את האינטרסים של המועדון, יכול להיות שזה עדיף על פני עוד עונה אחת שכנראה גם לא תהיה טובה במיוחד מבחינתו, ובסופה הערך שלו עלול לרדת.
אני חייב להודות שבאופן אישי אני פחות מתחבר לפרסונה של ירין לוי, גם ברמה האישית וגם המקצועית. מעבר לזה, אני חושב שהעובדה שבנו עליו ברמה שאני משוכנע שהם לא הביאו קשר אחורי זר נטו בגלל החזרה שלו והרצון לתת לו את הבמה, היא טעות חמורה שפוגעת גם בקבוצה וגם בירין לוי עצמו.
אם הם יכולים להגיע לעסקה שבה נקבל מאחד המועדונים שרוצים אותו שחקנים שבאמת יכולים לתרום לנו, אז לפחות לדעתי צריך לשקול את זה בחיוב.

אבל שימו לב לסיפא: שחקנים שיכולים לתרום לנו. לא זסנו, לא סילבה קאני ולא שלומי אזולאי הקשר בזמנו. זה אומר גם שחקנים שיכול להיות שמבחינת הקבוצות שלהם בכלל לא ריאלי לעשות עליהם טרייד, אבל זאת כבר לא הבעיה שלנו.
מב"ש הייתי מבקש את אליאל פרץ, שבמילא מסיים חוזה בסוף העונה ולכן לכאורה הם בעמדה יותר נוחה לנהל עליו מו"מ, ואת בלטקסה שיכול לסגור לנו פינה גם כמגן שמאלי וגם כבלם. לא הייתי פוסל גם את חמודי כנעאן, שאני מאוד מחזיק ממנו, לא ממש מתחבר לו בב"ש ונראה שהוא גם לא מתאים לדרישות של קוז'וך.
מבית"ר הייתי מבקש את ירדן כהן ומוזי, או את עדי יונה וירדן כהן.

בכל מקרה, אסור לתת לקרקס הזה להימשך. אם מכבי חיפה אכן לא מוכנה לנהל מו"מ על ירין לוי, היא צריכה לצאת בהודעה חד משמעית שהשחקן תחת חוזה ושאין שום כוונה למכור אותו לקבוצה בישראל.
במקביל, צריך להבהיר גם לסוכנים שלו ולסביבה הקרובה שלו שהמשך הטרלול התקשורתי לא יוביל לשחרור שלו וגם לא יתרום למעמד המקצועי שלו בקבוצה שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו. שיזכרו שסעיף השחרור שלו הוסר, ושכמו שיש הסכם ג'נטלמני שלפיו ימכרו אותו לחו"ל תמורת הסכום הנכון, אפשר גם לחזור מההסכם הג'נטלמני אם רואים שהצד השני לא מתנהל בצורה הגונה.
ובאותה נשימה, לקבוצות כמו בית"ר צריך להבהיר שאם הן ממשיכות לדבר בפומבי על שחקן שנמצא תחת חוזה במכבי חיפה, גם למכבי חיפה יש כלים להגיב. בין אם זה להתחיל להעמיד הצעות אטרקטיביות לשחקנים המובילים שלהן ובין אם, במקרה של פנייה אסורה בפועל לשחקן תחת חוזה, לפעול גם במישור המשמעתי מול הגורמים הרלוונטיים.

או שעושים עסקה שטובה למכבי חיפה, או שסוגרים את הסיפור הזה אחת ולתמיד. מה שאי אפשר זה להמשיך עם הקרקס הזה כל הקיץ.
אני חושב שמה שהם ינסו זה לתפור כסף ואת עמדת המגן השמאלי, ואז להביא קשר אחורי ישראלי, אולי את גאנדלמן ששיחק שם בעבר.

אם מביאים את גנדלמן אין בעיה למכור את ירין לmls או משהו
אבל בתוך הליגה בשום מחיר לא, בטח לא לבית״ר
שאין אפילו מה לקחת מהם ואין להם כסף

אם מביאים את גנדלמן אין בעיה למכור את ירין לmls או משהו
אבל בתוך הליגה בשום מחיר לא, בטח לא לבית״ר
שאין אפילו מה לקחת מהם ואין להם כסף
אם היה לו הצעה מהmls הוא כבר היה עוזב.

הסוכנים שלו לא הצליחו לייצר לו הצעות ועכשיו עושים רעש ובלגן בתקשורת על כלום ושום דבר.

עשו אותו דבר עם מלמד

אם היה לו הצעה מהmls הוא כבר היה עוזב.

הסוכנים שלו לא הצליחו לייצר לו הצעות ועכשיו עושים רעש ובלגן בתקשורת על כלום ושום דבר.

עשו אותו דבר עם מלמד
הדיבור היה שהוא לא רוצה ללכת ל-MLS

להגיד לו שיביא הצעה של 3-4 מיליון אם הוא לא מביא מבחינתנו שישאר ביציע.
תמכתי בזה שלא צריך לקלל אותו אבל לדעתי מדובר בבן זונה גדול

חזרה
למעלה