hezildo
אגדת מועדון
הנזק הוא בעיקר תדמיתי, מבחינת איך אנחנו נראים ואיך מתייחסים אלינו, כאילו שאנחנו סמרטוט. וגם יש רעש בקהל בגלל כל הסיפור הזה.אם אנחנו לא מתמודדים על כלום אז מה איכפת לך לעזאזל שנגרם נזק?
הנזק הוא בעיקר תדמיתי, מבחינת איך אנחנו נראים ואיך מתייחסים אלינו, כאילו שאנחנו סמרטוט. וגם יש רעש בקהל בגלל כל הסיפור הזה.אם אנחנו לא מתמודדים על כלום אז מה איכפת לך לעזאזל שנגרם נזק?
המועדון לא הוציא הודעה. שים לב להבדל בין זה שהוציאו הודעה רשמית של המועדון נגיד על הדיווח של צנציפר על בכר לבין זה שהם מתדרכים כתבים מטעם ״גורם במועדון״אבל המועדון הוציא הודעה על זה
מה אתה רוצה כל יום הודעה חדשה
הכל פה זה עבודה של סוכנים ובחישה של אלמוג כהן
צודק הייתי בטוח שהוציאוהמועדון לא הוציא הודעה. שים לב להבדל בין זה שהוציאו הודעה רשמית של המועדון נגיד על הדיווח של צנציפר על בכר לבין זה שהם מתדרכים כתבים מטעם ״גורם במועדון״
לא יודע לגבי הנזק התדמיתי שאתה מדבר עליו. בהנחה שהוא קיים אני בעדו, זה נזק ליענקל'ה בסופו של דבר, זה משרת את המטרה שלנו.הנזק הוא בעיקר תדמיתי, מבחינת איך אנחנו נראים ואיך מתייחסים אלינו, כאילו שאנחנו סמרטוט. וגם יש רעש בקהל בגלל כל הסיפור הזה.
זה צריך להיות עניין נטו של עלות תועלת.לא יודע לגבי הנזק התדמיתי שאתה מדבר עליו. בהנחה שהוא קיים אני בעדו, זה נזק ליענקל'ה בסופו של דבר, זה משרת את המטרה שלנו.
לגבי רעש בקהל זה משהו שהיה קיים תמיד במכבי חיפה. למדנו לחיות עם זה. זה לא משנה מי יבוא ומי ילך תמיד יתפסו על משהו. אצילי שכב עם קטינה, אצילי שר נגד מכבי חיפה, תמיר כהן אמר שגם הם היו מנצחים את המילואים של מנצ'סטר, אשתו של סבע כואבת על מוות משני הצדדים וכו'.
ושוב אתה טוען (כנראה בצדק) שהעונה הזאת ריקה מתוכן ואין פה כלום להלחם עליו. אז מה כבר הביג דיל שיהיה רעש בקהל ובעיה תדמיתית?
בכל מקרה דיי ברור שמכירה שלו לבית"ר זה כניעה לרצון שלו לקבל שחרור לשם - בלי קשר לזה שזה לא יהיה בסכום רציני כי לא משלמים שם מיליונים על שחקנים.
תמיד יש אוהדים שבוחרים בדרך הכניעה. גם עם אלירן עטר, גם עם סבע, גם עם אצילי וכדומה. אני תמיד הייתי בעד להלחם נגד. נגד הקהל, נגד השחקנים כשהם פועלים נגד האינטרסים של המועדון, וכדומה. זה עניין של בחירה.
יפה אז או שיביאו שחקן ברמת המוניטין של ירין לוי ומעלה, או שימשיכו לברבר את עצמם בשבוע שנשאר לחלון ואז יסתמו.זה צריך להיות עניין נטו של עלות תועלת.
לא יודע לגבי הנזק התדמיתי שאתה מדבר עליו. בהנחה שהוא קיים אני בעדו, זה נזק ליענקל'ה בסופו של דבר, זה משרת את המטרה שלנו.
לגבי רעש בקהל זה משהו שהיה קיים תמיד במכבי חיפה. למדנו לחיות עם זה. זה לא משנה מי יבוא ומי ילך תמיד יתפסו על משהו. אצילי שכב עם קטינה, אצילי שר נגד מכבי חיפה, תמיר כהן אמר שגם הם היו מנצחים את המילואים של מנצ'סטר, אשתו של סבע כואבת על מוות משני הצדדים וכו'.
ושוב אתה טוען (כנראה בצדק) שהעונה הזאת ריקה מתוכן ואין פה כלום להלחם עליו. אז מה כבר הביג דיל שיהיה רעש בקהל ובעיה תדמיתית?
בכל מקרה דיי ברור שמכירה שלו לבית"ר זה כניעה לרצון שלו לקבל שחרור לשם - בלי קשר לזה שזה לא יהיה בסכום רציני כי לא משלמים שם מיליונים על שחקנים.
תמיד יש אוהדים שבוחרים בדרך הכניעה. גם עם אלירן עטר, גם עם סבע, גם עם אצילי וכדומה. אני תמיד הייתי בעד להלחם נגד. נגד הקהל, נגד השחקנים כשהם פועלים נגד האינטרסים של המועדון, וכדומה. זה עניין של בחירה.
אם החשש הוא שהשחקנים יבינו שאפשר ללחוץ אותנו למכור אותם ככה, למכור זה לא הפתרון.אני מסכים איתך שצריך להלחם אבל אני לא חושב שבמקרה הזה זה שווה את זה, ירין לא נותן לנו כלום מבחינה מקצועית כרגע (ולדעתי גם בעתיד).
הנזק התדמיתי הוא גם מבחינת יחס של שחקנים למועדון, גם שחקנים מבינים שאנחנו לחיצים ואפשר לנצל את זה.
באופן כללי פיחות במעמד שלנו מקשה על הבאת ישראלים בכירים.
לגבי רעש הקהל, אולי זה באמת פחות קריטי.
אם החשש הוא שהשחקנים יבינו שאפשר ללחוץ אותנו למכור אותם ככה, למכור זה לא הפתרון.
2.5 מיליון יורו מהקיץ הבאאז למה המועדון לא מודיע באופן חד-משמעי שהוא לא למכירה?
הוא לא תורם לנו כלום מבחינה מקצועית, הוא לא רוצה באמת להיות כאן, כל הרעש סביבו מפריע למערכת, יש פה מדיניות שלא מחזיקים שחקן בכוח,
אז שימכרו אותו. דרך אגב, יש לו סעיף שחרור בחוזה?
לא יודע למה המועדון עושה דברים שעושה ומה המדיניות שלו. לא חושב שמישהו באמת מבין.אז למה המועדון לא מודיע באופן חד-משמעי שהוא לא למכירה?
הוא לא תורם לנו כלום מבחינה מקצועית, הוא לא רוצה באמת להיות כאן, כל הרעש סביבו מפריע למערכת, יש פה מדיניות שלא מחזיקים שחקן בכוח,
אז שימכרו אותו. דרך אגב, יש לו סעיף שחרור בחוזה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!