ברור שלא, חייב 6. אבל החלון סגור ואכלנו אותה.היה אבוד עד ההמהפך שלנו, שמתי לב שאזולאי ירד טיפה אחורה וזה הקל עליו קצת. לאורך זמן זה לא קישור שאפשר להסתדר עליו
הקבוצה חייבת לעבור לשחק עם 2 קשרים אחוריים בפריסה ולא עם קשר אחורי אחד ומעניין כמה זמן ייקח לבכר להבין את זה.היה סביר.
אי אפשר להכניס אותו לתפקיד שהוא לא עשה ולא יודע לעשות ולקוות שיהיו פלאים.
הוא לא 6 בודד. לא היה ולא יהיה.
אפשר לשחק איתו כאחד מצמד אחוריים(לצד עלי נניח), או כ-8 לצד קשר אחורי אחר.
דבר אחד ברור - הוא ואזולאי זה לא עובד מספיק טוב, זה לא מספיק איכותי.
כולם יודעים ומבינים את זה חוץ מליאור וברק..
נניח שבכר יבין את זה בקרוב, מי יהיו שני הקשרים האחוריים האלה?הקבוצה חייבת לעבור לשחק עם 2 קשרים אחוריים בפריסה ולא עם קשר אחורי אחד ומעניין כמה זמן ייקח לבכר להבין את זה.
הוא מנסה כל פעם לאלתר עם כניסה של מגן לאמצע כשאנחנו עם הכדור כדי לעזור שם ולעשות התאמות כאלה ואחרות אבל זה פשוט לא עובד.
2 מירין לוי, אזולאי ועלי מוחמד.נניח שבכר יבין את זה בקרוב, מי יהיו שני הקשרים האחוריים האלה?
2 מירין לוי, אזולאי ועלי מוחמד.
אנחנו היום משחקים עם קשר אחורי בודד ומעליו 2 עשיריות. אין לך אף שחקן בסגל שיכול להחזיק קישור לבד (ולמען האמת, בכל הליגה יש רק את ונטורה שמסוגל לעשות את זה), בכל שאר הקבוצות המשחק הרבה יותר מאוזן.
עם כל הכבוד לונטורה שאני מאוד מאוד מחזיק ממנו, שיחקו מעליו שנה שעברה אליאל פרץ וקנגוואה. במכבי ת''א עכשיו הביאו את קניקובסקי שמאזן להם לגמרי את המשחק ב8. בהפועל ת''א יש את פלקאו וקרייב ביחד. גם בבית''ר ניסו את אינו לבד ב6 וראו שזה לא עובד ועכשיו מנסים לחזק את זה.
בכר גם מנסה לעשות התאמות כאלה ואחרות (להכניס מגן לאמצע, 3 בלמים וכו') אבל זה פשוט לא מספיק ולא מספיק מתואם.
אני גם הייתי שוקל ברצינות לנסות לעבור לשלישיית אמצע חזקה (3 מעלי, ירין, אזולאי, רטנר ודון) ולהעביר את ברוניניו שמאלה כדי לשלוט מאוד במשחק ולא להיות חשוף להתקפות של היריבה ולנצל את האיכות של ברוניניו וברזאו כדי לנצח משחקים אבל אני לא רואה את זה קורה.
אני חושב שחסר לך קשר אחורי אמיתי אם אתה רוצה לשחק כדורגל מודרני.2 מירין לוי, אזולאי ועלי מוחמד.
אנחנו היום משחקים עם קשר אחורי בודד ומעליו 2 עשיריות. אין לך אף שחקן בסגל שיכול להחזיק קישור לבד (ולמען האמת, בכל הליגה יש רק את ונטורה שמסוגל לעשות את זה), בכל שאר הקבוצות המשחק הרבה יותר מאוזן.
עם כל הכבוד לונטורה שאני מאוד מאוד מחזיק ממנו, שיחקו מעליו שנה שעברה אליאל פרץ וקנגוואה. במכבי ת''א עכשיו הביאו את קניקובסקי שמאזן להם לגמרי את המשחק ב8. בהפועל ת''א יש את פלקאו וקרייב ביחד. גם בבית''ר ניסו את אינו לבד ב6 וראו שזה לא עובד ועכשיו מנסים לחזק את זה.
בכר גם מנסה לעשות התאמות כאלה ואחרות (להכניס מגן לאמצע, 3 בלמים וכו') אבל זה פשוט לא מספיק ולא מספיק מתואם.
אני גם הייתי שוקל ברצינות לנסות לעבור לשלישיית אמצע חזקה (3 מעלי, ירין, אזולאי, רטנר ודון) ולהעביר את ברוניניו שמאלה כדי לשלוט מאוד במשחק ולא להיות חשוף להתקפות של היריבה ולנצל את האיכות של ברוניניו וברזאו כדי לנצח משחקים אבל אני לא רואה את זה קורה.
אם אינו קשר אחורי גם מוחמד קשר אחורי.בקבוצות שהזכרת יש קשר אחורי אמיתי נטו שזה התפקיד שלו.
אצלנו אף אחד מהם הוא לא קשר אחורי אמיתי (ומוחמד לא כשיר רוב הזמן). אז תיקח שני 8 ותשים אותם אחורה, אני בספק אם זה
ישפר משמעותית את ההגנה, אבל זה בטוח יפגע בהתקפה.
בלי קשר אחורי אמיתי שום אילתור לא יעבוד, אולי שלישיית אמצע חזקה תעזור קצת אבל אז ברוניניו יהיה באגף ושם הוא פחות מועיל.
מסכים עם כל מה שאמרת.אני חושב שחסר לך קשר אחורי אמיתי אם אתה רוצה לשחק כדורגל מודרני.
כזה שמנקה התקפות ומחלץ כדור ומוביל ישר להתקפה מהירה.
אפשר לשחק עם נגד 8 הגנתית עם 2 מתוך קשרי ה8 שלנו. זה יכול להיות יותר טוב. לדעתי זה יפגע גם בהתקפה. אבל ספציפית תחת בכר זה בעייתי כי זה פשוט לא הסגנון שהוא מכיר. תראה את המשחקים שלנו מ2020-2023. הוא תמיד שיחק עם הקשר השני מאוד למעלה, אפילו עם לביא בזמנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!