• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק יש פתח לתקווה - אין קצה לייאוש. מכבי נוסעת למושבה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מעולם בכל ההיסטוריה של המספר עשורים שאני אוהד של מכבי חיפה לא התעניינתי פחות בקבוצה ובמה היא תעשה. יכול להודות בפה מלא שלא מעניין אותי עם כמה נק' נסיים העונה ואם נרד ליגה או לא. המשחקים לא מעלים בי טיפה קטנה של רגש. לא מכיר לא את השחקנים האלה ולא את המועדון הזה. עשו לי גמילה מכדורגל ישראלי.

Apoc אמר:
מעולם בכל ההיסטוריה של המספר עשורים שאני אוהד של מכבי חיפה לא התעניינתי פחות בקבוצה ובמה היא תעשה. יכול להודות בפה מלא שלא מעניין אותי עם כמה נק' נסיים העונה ואם נרד ליגה או לא. המשחקים לא מעלים בי טיפה קטנה של רגש. לא מכיר לא את השחקנים האלה ולא את המועדון הזה. עשו לי גמילה מכדורגל ישראלי.
מסכים איתך זאת לא הקבוצה שלי, ככה לא נראית מכבי חיפה אני סיימתי איתם עד ששחר יעוף

Apoc אמר:

הרבה כאן איתך באותה הדעה.
אפשר לראות את זה גם בחוסר פעילות בפורום ובחוסר חשק להיכנס לפה לפני/אחרי משחקים ולהגיב.
שוקל להחשיך את הפורום ולשים פה איזה יענקלך בענק

כי כל בר דעת מבין שהבעלות בשלבי גסיסה. כמו גם קריירת האימון של בכר.

חזרנו לעונה הכי גרועה של העשור השחור.
חבל שהפגרה נגמרה.

מתחילים לנרמל פה את המצב וזה רק מראה כמה המועדון על סף מוות קליני
משהו פה חייב להשתנות (בעלות) וכמה שיותר מהר!

אני עדיין מאמין שמכירת המועדון לא תעזור ורק פירוק והתחלה מחדש בליגה ג' יכולים להציל משהו... אבל תמיד טוב לקוות שבעלים חדש יביא את השינוי

MH13 TILL I DIE אמר:
אני עדיין מאמין שמכירת המועדון לא תעזור ורק פירוק והתחלה מחדש בליגה ג' יכולים להציל משהו... אבל תמיד טוב לקוות שבעלים חדש יביא את השינוי

ברגע שהבעלות תתחלף והמועדון לא יתנהל כמו שכונת מקורבים אנחנו נהיה על הגל.

Smile אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

ברגע שהבעלות תתחלף והמועדון לא יתנהל כמו שכונת מקורבים אנחנו נהיה על הגל.
אני חושש שיעקב שחר יעדיף שנתגעגע אליו מאשר למכור למישהו שיהיה בעלים יותר טוב

חזרה
למעלה