• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

יש להם אולקוס נגד יש להם אלקולקין - נושא משחק רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אלופת הגרבז טיים.

המשחק היום הזכיר לי תקופות אפלות שהיינו מגיעים למחזור האחרון ואיזה סלליך גנרי היה עושה גול ועוד מהלך טוב, והיינו נכנסים לדיון האם הוא צריך לקבל הארכת חוזה.

מדהים כמה לא היינו רלוונטיים לשום מאבק העונה. לא מדבר על אליפות אפילו אירופה לא היינו בכיוון.

רק מכבי אמר:
אלופת הגרבז טיים.

המשחק היום הזכיר לי תקופות אפלות שהיינו מגיעים למחזור האחרון ואיזה סלליך גנרי היה עושה גול ועוד מהלך טוב, והיינו נכנסים לדיון האם הוא צריך לקבל הארכת חוזה.

מדהים כמה לא היינו רלוונטיים לשום מאבק העונה. לא מדבר על אליפות אפילו אירופה לא היינו בכיוון.
מחר כותרות על אגבה נתן חומר למחשבה, אולי כדאי להשאיר את סטוארט, אין סיבה שגבאי וקאני לא יכולים להיות חלוצים בעונה הבאה

אין לו נושא, אז כותב כאן.

ניב גבאי עם וייבים של דין דוד.
את דוד ניסו בהתחלה בקו שמאל תקופה מסוימת, וגם גבאי מבלה שם. אבל שניהם חלוצים.
מהירות וסיומת טובה אבל לא מאוד "חכמים" בכדורגל שהם משחקים(לזכות גבאי ייאמר שהוא עוד צעיר).

אשמח לראות אותו מושאל לקבוצה בליגת על.

רק מכבי אמר:

מהירות וסיומת טובה אבל לא מאוד "חכמים" בכדורגל שהם משחקים(לזכות גבאי ייאמר שהוא עוד צעיר).

עוד במשחק הראשון שלו מול הגרמנים הוא הזכיר לי את דינדה.
חייב להיות מושאל בעונה הבאה

רק מכבי אמר:

בעיקר חייב לשפר את הפיזות שלו. לא סתם שני השערים שלו באו ממהירות על שטח, ללא מאבק פיזי.

אני גם מקווה שיושאל כי זה עוד לא שם ואי אפשר לרוץ בעונה הבאה עם שני חלוצים מהנוער (הוא וגרימברג).

קשה מהמעט שראינו ממנו להבין אם צריך לצאת להשאלה בליגת העל או בלאומית, אבל אנחנו רואים שלרוב, שחקני נוער שממהרים להשתלב בליגת העל לא מקבלים דקות ונתקעים בקריירה.

חזרה
למעלה