DelPiero מכונת תארים 1/10/22 #4 יישש מגיע להם זונות! באו לכסח ולהרוס, יש דברים שלא משתנים אצלהם. דן גלזר הזה חתיכת מניאק הטובים ניצחו ובסטייל כל הכבוד לדינדה. הוא רואה צהוב ונדלק מלךךך
יישש מגיע להם זונות! באו לכסח ולהרוס, יש דברים שלא משתנים אצלהם. דן גלזר הזה חתיכת מניאק הטובים ניצחו ובסטייל כל הכבוד לדינדה. הוא רואה צהוב ונדלק מלךךך
D Daniel123 חבר בבורד 1/10/22 #8 סוף סוף ניצחון חלק ומשכנע עליהם ולא כמו ה 3:2 שיצאתי מאושר מהמשחק הזה אבל לא מסופק .
Apoc יו״ר הבורד 1/10/22 #13 כובע קש אמר: משחק חד צדדי לגמרי, זיינו אותם לחץ להרחבה... האמת שכן. כבר 12 שנים אני לא זוכר משחק שהם לא מגיעים בכלל למצב נגדנו. מאז ה2-0 עם הצמד של חמד אם אני זוכר נכון
כובע קש אמר: משחק חד צדדי לגמרי, זיינו אותם לחץ להרחבה... האמת שכן. כבר 12 שנים אני לא זוכר משחק שהם לא מגיעים בכלל למצב נגדנו. מאז ה2-0 עם הצמד של חמד אם אני זוכר נכון
S shayhagai שחקן החודש 1/10/22 #16 הגרמנים היו מהיותר גרועים שראיתי אותם אבל היו כל כך הרבה משחקים שהם היו נוראיים וניצחו אותנו איזה 1:0 מגעיל... וואו כמה מרגש היה הניצחון הזה
הגרמנים היו מהיותר גרועים שראיתי אותם אבל היו כל כך הרבה משחקים שהם היו נוראיים וניצחו אותנו איזה 1:0 מגעיל... וואו כמה מרגש היה הניצחון הזה
Judokan פסל מחוץ לאיצטדיון 1/10/22 #17 איפה מאמן ההגנה המהולל איביץ' עם קווי ההגנה הבלתי פריצים שלו? ספרו לי עוד על יכולותיו המהוללות. איזה כיף. לא יכול היה להיות יותר מתוק מזה
איפה מאמן ההגנה המהולל איביץ' עם קווי ההגנה הבלתי פריצים שלו? ספרו לי עוד על יכולותיו המהוללות. איזה כיף. לא יכול היה להיות יותר מתוק מזה