ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dsgreen4 אמר:נראה שהוא אוהב לצרוח על ההגנה ולעשות דרמות בכל התקפה כמעט.
בנוסף הוא ממש אוהב את הפוזות ולזנק סתם גם אם הכדור לאמצע השער והוא יכול לקלוט אותו בעמידה.
מקווה שזה משהו שמאמן השוערים ינסה לתקן אצלו.
קשה מאוד לתקן שוער בגיל 36dsgreen4 אמר:נראה שהוא אוהב לצרוח על ההגנה ולעשות דרמות בכל התקפה כמעט.
בנוסף הוא ממש אוהב את הפוזות ולזנק סתם גם אם הכדור לאמצע השער והוא יכול לקלוט אותו בעמידה.
Judokan אמר:dsgreen4 אמר:נראה שהוא אוהב לצרוח על ההגנה ולעשות דרמות בכל התקפה כמעט.
טוב מאוד שהוא צועק על ההגנה. כמות השטויות שנעשו סביבו במשחק הייתה פשוט קיצונית.
אין שום בעיה בשוער שמתקשר כל הזמן עם ההגנה.
עשה את העבודה שלו כמו שצריך היום.
dsgreen4 אמר:נראה שהוא אוהב לצרוח על ההגנה ולעשות דרמות בכל התקפה כמעט.
להפך, היה עדיף שהכל יתפוצץ עכשיו ושישחררו אותו, מה עדיף שהוא יתחיל לחרבן כשיגמר החלון?רק מכבי אמר:אני מסתכל על זה בצורה הפוכה.
אני שמח שהוא יחסית סביר בינתיים, והקהל מתחיל קצת לבלוע את זה.
אם היה טועה פה בהתחלה, הקהל היה מחפש אותו כל שני וחמישי, ומקלל, הוא מספיק חם עליו, ולפחות היכולת הסבירה כרגע מרגיעה את זה ולא מונעת דרדור בנושא.
וגם מבחינתו - בסוף שוער בלי ביטחון זה הדבר הכי גרוע שיש.
Jerry אמר:להפך, היה עדיף שהכל יתפוצץ עכשיו ושישחררו אותו, מה עדיף שהוא יתחיל לחרבן כשיגמר החלון?רק מכבי אמר:אני מסתכל על זה בצורה הפוכה.
אם היה טועה פה בהתחלה, הקהל היה מחפש אותו כל שני וחמישי, ומקלל, הוא מספיק חם עליו, ולפחות היכולת הסבירה כרגע מרגיעה את זה ולא מונעת דרדור בנושא.
ג'וש כהןרק מכבי אמר:Jerry אמר:להפך, היה עדיף שהכל יתפוצץ עכשיו ושישחררו אותו, מה עדיף שהוא יתחיל לחרבן כשיגמר החלון?רק מכבי אמר:אני מסתכל על זה בצורה הפוכה.
אין לך שוער על המדף.
זה או או כיוף.
מעדיף כרגע שקט בעמדה בהתחלה לפחות, ההתחלה היא סופר חשובה עם מאמן וצוות חדש.
צריך להיכנס בצורה כמה שיותר טובה ושקטה.
אם עוד חודשיים ניצן יתחיל לחרב, שיקפיצו את כיוף.