• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן איתמר ניצן

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Jerry אמר:
רק מכבי אמר:
Jerry אמר:
להפך, היה עדיף שהכל יתפוצץ עכשיו ושישחררו אותו, מה עדיף שהוא יתחיל לחרבן כשיגמר החלון?

אין לך שוער על המדף.
זה או או כיוף.
מעדיף כרגע שקט בעמדה בהתחלה לפחות, ההתחלה היא סופר חשובה עם מאמן וצוות חדש.
צריך להיכנס בצורה כמה שיותר טובה ושקטה.
אם עוד חודשיים ניצן יתחיל לחרב, שיקפיצו את כיוף.
ג'וש כהן

זה לא תלוי בקבוצה.
אם הוא יחזור להיות רלוונטי, הוא יהיה פה.
בלי קשר אם ניצן יהיה טוב רע או בינוני.

אליאור אמר:
לא יודע מה איתכם אבל אני עדיין בשוק שהוא פה.

מסכים, גם הוא וגם אורי דהן
הזוי לראות אותם לובשים ירוק

רואה הרבה תגובות שמבקרות אותו גם אחרי המשחק היום, ואני בכנות לא מצליח להבין למה.

הגול זו פשלה של ההגנה בלבד - חזיזה שאיבד את שועה להגבהה, גולדברג שלא יצא לשמור על קריאף ונתן לו להקפיץ ברחבה, ופיירו וסונדגרן שסגרו את פריידיי באופן מביך.

גם האירוע לפני כן שיצא אל הכדור ברחבה והעיף אותו - אולי לא נראה הכי יפה וחלק אבל בסוף מנע משחקן של בית"ר לקבל הזדמנות להגבהה מחדש לרחבה.

באמת שזה משחק שבו אי אפשר להגיד עליו שום דבר, לטוב ולרע, כי הוא לא באמת נדרש לעשות משהו.

Judokan אמר:
רואה הרבה תגובות שמבקרות אותו גם אחרי המשחק היום, ואני בכנות לא מצליח להבין למה.

הגול זו פשלה של ההגנה בלבד - חזיזה שאיבד את שועה להגבהה, גולדברג שלא יצא לשמור על קריאף ונתן לו להקפיץ ברחבה, ופיירו וסונדגרן שסגרו את פריידיי באופן מביך.

גם האירוע לפני כן שיצא אל הכדור ברחבה והעיף אותו - אולי לא נראה הכי יפה וחלק אבל בסוף מנע משחקן של בית"ר לקבל הזדמנות להגבהה מחדש לרחבה.

באמת שזה משחק שבו אי אפשר להגיד עליו שום דבר, לטוב ולרע, כי הוא לא באמת נדרש לעשות משהו.

אמת, ג'וש מקבל את אותו גול גם כן.
מניח שיהיו לא מעט מקרים שאפשר יהיה לבקר את ניצן על ההופעות שלו, היום זו לא אחת מהן.

Judokan אמר:

אני משונאיו הגדולים אבל לדעתי הגול עליו.

מה שכן, לא מרגיש שהוא משרה ביטחון ולחץ על ההגנה ואתה רואה הרבה ששחקנים נמנעים להחזיר לו כדורים אחורה ושהוא ישר מעיף אותם.

לג'וש יש משחק רגל פחות טוב משלו לדעתי ועדיין הרגיש הרבה יותר בטוח בכל המובנים

רק מכבי אמר:
https://twitter.com/talke23/status/1682853671095107584?t=AZfjogsT2AN4hijAZuwf-g&s=19

תמונה שמבהירה בעיקר כמה הסגירה של סונדגרן מביכה

הגול לא עליו
לא שזה משנה משהו, הוא לא מתאים לפה בכל מקרה

הוא שוער ששולט בצורה מאוד רעה ברחבה שלו. אתם יכולים להתעלם אבל זאת תהיה בעיה שתחזור על עצמה פעם אחר פעם.

Shocking4U אמר:
הוא שוער ששולט בצורה מאוד רעה ברחבה שלו. אתם יכולים להתעלם אבל זאת תהיה בעיה שתחזור על עצמה פעם אחר פעם.
אף אחד לא מתעלם מזה ואפילו אמרנו את זה בבירור, זה לא אומר שהגול הזה ספציפית עליו

טוב הוא יכול לעלות לנו ביוקר העונה.

אני מקווה שאלברמן יושב חזק על גוש, ואם לא, אז שיתן את הקרדיט לכיוף

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
https://twitter.com/talke23/status/1682853671095107584?t=AZfjogsT2AN4hijAZuwf-g&s=19

תמונה שמבהירה בעיקר כמה הסגירה של סונדגרן מביכה
זה לא חוכמה להביא תמונה ולא את במהלך כולו. השוער טייל שם ברחבה בבלבול עוד הרבה לפני

אף פעם לא ראיתי שוער שלא מזנק לכדורים שנבעטים לפינה

אני פשוט לא מצליח לקלוט שהוא אשכרה השוער שלנו.
בושה! בושה! בושה!

ואלו המשחקים הטובים שלו חברים. אתם עדיין לא יודעים איך הוא נראה ביום רע

חזרה
למעלה