Apoc
יו״ר הבורד
KevinDurant אמר:באמת שוער מביך וזה עוד שהוא לא טעה עדיין
חחחח בדיוק
חכה שנתחיל לקבל עליו גולים מה יילך פה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dsgreen4 אמר:KevinDurant אמר:באמת שוער מביך וזה עוד שהוא לא טעה עדיין
מה זה לא טעה?
הגול היום 50 אחוז עליו. אחד הצילומים הגדולים שראיתי.
היה לו גול כזה גם באחד ממשחקי האימון השנה שבעטו לו מה-16 והוא לא ניסה אפילו לזנק
dsgreen4 אמר:KevinDurant אמר:באמת שוער מביך וזה עוד שהוא לא טעה עדיין
מה זה לא טעה?
היה לו גול כזה גם באחד ממשחקי האימון השנה שבעטו לו מה-16 והוא לא ניסה אפילו לזנק
חכה שתראה מה זה שהוא טועהdsgreen4 אמר:KevinDurant אמר:באמת שוער מביך וזה עוד שהוא לא טעה עדיין
מה זה לא טעה?
אני חושב שבכל 4 המשחקים הרשמיים עד כה יש לו הצלה אחתGanjot אמר:מה הסיכוי לפתוח עם דהן או גרשון בשער?
מעדיף הכל רק לא הוא
באמת לא מצליח להבין את ההתעקשות עליו, כמה כיוף יהיה פחות טוב ממנו? בבעיטה היחידה שלהם לשער הוא קיבל גול, ובכמעט גול עצמי הוא סתם טייל על הקו.
מעדיף שאם שוער עושה כאלה טעויות זה יהיה ילד בן 20 שיכול להתפתח וזה השכר לימוד שלו להמשך, מאשר שוער בן 36 שמיום ליום רק נראה גרוע יותר.
KevinDurant אמר:גם מעבר לנושא המקצועי, הוא פאניקר מטורף וכל פעם שבועטים לשער או הכדור נכנס לרחבה זה התקף לב, מזכיר לי את התקופות של חיימוב
הייתי באצטדיון שבוע שעבר במשחק נגד המלטזים והקהל קרא בשם שלו ולקח לי איזה חצי דקה - דקה לעכל שהוא אשכרה השוער שלנו.Apoc אמר:KevinDurant אמר:גם מעבר לנושא המקצועי, הוא פאניקר מטורף וכל פעם שבועטים לשער או הכדור נכנס לרחבה זה התקף לב, מזכיר לי את התקופות של חיימוב
כל פעם שהפריים עליו בכל שלב במשחק בלי קשר לכלום זה נראה כאילו הוא צריך הנשמה