Undertheknife
שחקן החודש
ארור מי שהביא אותו לכאן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
nirm1234 אמר:מעניין אותי מה יקרה קודם, הקהל ישרוק לו בוז או שדגו יחליט לבד להוריד אותו לספסל.
Smile אמר:nirm1234 אמר:מעניין אותי מה יקרה קודם, הקהל ישרוק לו בוז או שדגו יחליט לבד להוריד אותו לספסל.
הקהל יגמור אותו קודם.
Apoc אמר:לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
אם שוער אדיר היה יכול לעצור לפחות אחד? מן הסתם כנראה שכן. אולי את הראשון איכשהו עם תגובה יותר חזקה של היד, אולי את השני עם תגובה יותר מהירה ועבודת רגליים נכונה, לא יודע.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
כשהוא יהיה אשם יראו את זה בבירור, והוא עוד יהיה אשם.
מבחינתי אני בעד כיוף מלכתחילה אז מה שיגרום לו לשחק זה טוב.
אבל קחו בחשבון שכל הנאצות שהוא סופג וההאשמות לא יעזרו לו לביטחון והוא כן הולך לפתוח את העונה בליגה אצלנו בשער.
Apoc אמר:לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
אם שוער אדיר היה יכול לעצור לפחות אחד? מן הסתם כנראה שכן. אולי את הראשון איכשהו עם תגובה יותר חזקה של היד, אולי את השני עם תגובה יותר מהירה ועבודת רגליים נכונה, לא יודע.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
אבל קחו בחשבון שכל הנאצות שהוא סופג וההאשמות לא יעזרו לו לביטחון והוא כן הולך לפתוח את העונה בליגה אצלנו בשער.
הקטע זה לא רק העצירות זה מה הוא משרה על שחקני ההגנה, ההרחקות כדורים שלו משדרות פאניקה,אמרו שיש לו משחק רגל טוב אתמול זה היה חובבניApoc אמר:לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
DelPiero אמר:אני מתגעגע כל-כך לג׳וש.
אני די בטוח שאת הגול הראשון הוא היה עוצר. הוא לקח כמה כדורים כאלה שנה שעברה.
עצירה כזאת מלהיבה את ההגנה, נותנת דרייב ותקווה ואולי המומנטום של המשחק לא היה משתנה.
עד השער שלהם הם התקשו להגיע לשער שלנו וזה הכניס אותם למשחק מכלום.
אני באמת לא חושב שיש שום ערך מוסף בהרכבה שלו, כי ה״נסיון״ שלו לא שווה לנו שקט בהגנה, הצלות, או נקודות.
greenguy אמר:הקטע זה לא רק העצירות זה מה הוא משרה על שחקני ההגנה, ההרחקות כדורים שלו משדרות פאניקה,אמרו שיש לו משחק רגל טוב אתמול זה היה חובבניApoc אמר:לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
זה לא שוער שיביא לך נקודות או שיציל אותך ששחקן ההגנה טועה ורואים את זה על שחקני ההגנה. ברור שההפסד אתמול הוא לא נטו עליו וכל ההגנה והקישור היו מחפירים אבל שוער משרה ביטחון ואת זה אין לנו. לא לקהל ולא לשחקנים
זה שדגו בובה ולא דורש שידרוגים אנחנו נאכל הרבה קש השנה