ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא חושבbenrey אמר:מישהו פה חושב שהיינו לוקחים פה אליפות אחת ב3 שנים האחרונות אם רק היה מוחלף ג'וש בניצן?
benrey אמר:מישהו פה חושב שהיינו לוקחים פה אליפות אחת ב3 שנים האחרונות אם רק היה מוחלף ג'וש בניצן?
זה לא שהוא אשם בגול, פשוט שוער טוב יותר לוקח את זה.Judokan אמר:מעניין אותי אם מישהו בפורום היה מדמיין להאשים את אדליי בגול של סק. כי זה כמעט אחד לאחד הגול הראשון מהמשחק בשוויץ
Ganjot אמר:זה לא שהוא אשם בגול, פשוט שוער טוב יותר לוקח את זה.Judokan אמר:מעניין אותי אם מישהו בפורום היה מדמיין להאשים את אדליי בגול של סק. כי זה כמעט אחד לאחד הגול הראשון מהמשחק בשוויץ
הוא פוט לא מסוגל לקחת כלום, זה בובה שלובשת כחול שעומדת ברחבה.
ועוד גול היום שכמובן יגידו ״שלא באשמתו״.
מיקום של ליצן שחוב שהוא צריך לעמוד בנקודת הפנדל בזמן שתוקפים אותנו.. מיקום כל כך גרוע של שוער לא ראיתי הרבה זמן.
Judokan אמר:Ganjot אמר:זה לא שהוא אשם בגול, פשוט שוער טוב יותר לוקח את זה.Judokan אמר:מעניין אותי אם מישהו בפורום היה מדמיין להאשים את אדליי בגול של סק. כי זה כמעט אחד לאחד הגול הראשון מהמשחק בשוויץ
מיקום של ליצן שחוב שהוא צריך לעמוד בנקודת הפנדל בזמן שתוקפים אותנו.. מיקום כל כך גרוע של שוער לא ראיתי הרבה זמן.
ברור שזה לא באשמתו. עכשיו אתה כבר באמת הולך למחוזות ההזיה ולחפש אותו על כל דבר
Ganjot אמר:Judokan אמר:Ganjot אמר:זה לא שהוא אשם בגול, פשוט שוער טוב יותר לוקח את זה.
ברור שזה לא באשמתו. עכשיו אתה כבר באמת הולך למחוזות ההזיה ולחפש אותו על כל דבר
לך תראה את העמידה שלו.
שוב, שוער טוב יותר לוקח את זה.. משפתי לא מקבל את זה.
Apoc אמר:התרגלתי לזה שההגנה שלנו מפקירה ואנשים במקום לזהות את הבעיה ולהצביע עליה כמו שצריך, מחפשים אשמים שהם תרגלו מראש איך לכעוס עליהם.
כשמביאים שוער כמו איתמר ניצן בודקים אותו בציציות ובכל דבר קטן מחפשים לראות מה הקשר שלו לאירוע, במיוחד כשהוא בעמדת השוער שהיא גם ככה עמדה מאוד ביקורתיתJudokan אמר:Apoc אמר:התרגלתי לזה שההגנה שלנו מפקירה ואנשים במקום לזהות את הבעיה ולהצביע עליה כמו שצריך, מחפשים אשמים שהם תרגלו מראש איך לכעוס עליהם.
בול. הגול הזה הוא תולדה של סגירה איטית ולא נכונה של סק. לניצן יש בדיוק 0 אחריות פה.
זו בדיוק האירוניה של הגול הראשון שהבקענו היום - קופי של השער שספגנו בשוויץ. אבל אחרי פסטיבל ההאשמות של ניצן, אני רוצה לראות מישהו מספר שזה גול באשמת אדליי.
ממש ממש קשה לכל שוער לקחת כדור בנגיחה עוצמתית מ5 מטר. אפילו כשהכדור לידו והוא נגע בו.
רק מכבי אמר:אין לו חלק בשער. היה סביר וערני.
ועדיין, כשרואים את אחוז השערים בהתייחס לכמות הבעיטות לשער, זה מאוד לא מחמיא לשוער.
מה שכן, דווקא משחק הרגל שלו במשחקים האחרונים פחות טוב. אני מצפה לקצת יותר. כי כן יש לו את התכונה הזאת.
Judokan אמר:רק מכבי אמר:אין לו חלק בשער. היה סביר וערני.
ועדיין, כשרואים את אחוז השערים בהתייחס לכמות הבעיטות לשער, זה מאוד לא מחמיא לשוער.
מה שכן, דווקא משחק הרגל שלו במשחקים האחרונים פחות טוב. אני מצפה לקצת יותר. כי כן יש לו את התכונה הזאת.
אחוז השערי ביחס לכמות בעיטות זה נתון סטטיסטי עם 0 משמעות, לא מבין מה יש להסתכל על זה.
זה נתון שלא לוקח בחשבון את האיכות היחסית של המצבים מולו, אז מה זה שווה בדיוק?
הסטטיסטיקה במקרה הזה מחזקת את מה שהעין רואהרק מכבי אמר:Judokan אמר:רק מכבי אמר:אין לו חלק בשער. היה סביר וערני.
אחוז השערי ביחס לכמות בעיטות זה נתון סטטיסטי עם 0 משמעות, לא מבין מה יש להסתכל על זה.
זה אומר שהשוער לא מצליח לייצר כמעט שום עצירה, אם כל בעיטה שנייה זה גול.
מבלי לנתח את כמות המצבים. אבל זה די בבירור מראה שהוא לא מספק עצירות.
KevinDurant אמר:הסטטיסטיקה במקרה הזה מחזקת את מה שהעין רואהרק מכבי אמר:Judokan אמר:אחוז השערי ביחס לכמות בעיטות זה נתון סטטיסטי עם 0 משמעות, לא מבין מה יש להסתכל על זה.
זה אומר שהשוער לא מצליח לייצר כמעט שום עצירה, אם כל בעיטה שנייה זה גול.
מבלי לנתח את כמות המצבים. אבל זה די בבירור מראה שהוא לא מספק עצירות.
הוא שוער לא טוב, מן הסתם שהוא יהיה בתחתית הסטטיסטיקות לשוערים