• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן איתן אזולאי

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
מתאקלם בקבוצה לאט לאט
לא מצליח להבין את התפקוד שלו במחצית הראשונה בעיקר באגף שמאל בהתקפה, מההנפצות שפחות מובנות לי

ובבקשה שלא יהיה מאלה שרבים עם שופטים ואוכלים על זה צהובים

נראה שהוא יכול לתת לנו את מה שהיינו מקבלים מפאני
אבל בואו נתן לו עוד כמה משחקים ונראה

Apoc אמר:
מתאקלם בקבוצה לאט לאט
לא מצליח להבין את התפקוד שלו במחצית הראשונה בעיקר באגף שמאל בהתקפה, מההנפצות שפחות מובנות לי

אתה חושב על צהובים, אותי מפחיד לחשוב כמה אדומים הוא יקבל על שטויות

מעניין מה ההוראות שקיבל.
חשבתי שיעזור לעלי באמצע אבל יותר מתנהג כמו יובל אשכנזי לצערי.

GreenGirl אמר:
Apoc אמר:
מתאקלם בקבוצה לאט לאט

אתה חושב על צהובים, אותי מפחיד לחשוב כמה אדומים הוא יקבל על שטויות

לא יודע למה אתם נתפסים אליו.
קיבל צהוב מאוד גבולי בשלב מוקדם בגלל סירוטה בכלל, ואז שמר על עצמו יפה עד שהוחלף. אבו פאני במשחק כזה מורחק עד דקה 30.
חוץ מזה, כולה שחקן בן 22, ונותן תרומה מאוד יפה למשחק שלו. אני מופתע כמה הוא מעורב במשחק ההתקפה

Apoc אמר:
מתאקלם בקבוצה לאט לאט

זה הוראה של בכר. גם עשה את זה בעבר עם ג׳אבר. לדעתי זה טעות ושניהם הלכו לאיבוד עם התפקוד הזה.

אני אישית מ2 משחקים עוד לא הצלחתי להבין מיזה אזולאי
ברמה המאוד כללית רואים שיש משהו שמזכיר כדורגלן
אבל לא הבנתי אותו עדיין

כרגע לדעתי ג׳אבר יותר טוב…
אבל טוב שיש שחקן כזה בסגל, יש לו הרבה איכויות

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
מתאקלם בקבוצה לאט לאט

זה הוראה של בכר. גם עשה את זה בעבר עם ג׳אבר. לדעתי זה טעות ושניהם הלכו לאיבוד עם התפקוד הזה.

הוראה של בכר חד משמעית. הוא אוהב לעשות את זה עם אחד הקשרים האמצעיים, בזמנו גם אילץ את נטע לעשות את זה. הבעיה שאם זה לא מותרגל טוב זה מוביל לבורות באמצע. לטעמי בגלל הניסיון שלו לעשות את זה עם ג'אבר במשחק הראשון בקונפרנס עפנו מאירופה כי לא היה חיפוי מספיק טוב באמצע.

אני מחזיק ממנו ובינתיים לדעתי הוא לא נותן כלום. מאבד כדורים בקלות מדי, לא מספיק פיזי, לוקה מאוד בפס האחרון. חייב להיכנס לקצב.

Shocking4U אמר:
אני מחזיק ממנו ובינתיים לדעתי הוא לא נותן כלום. מאבד כדורים בקלות מדי, לא מספיק פיזי, לוקה מאוד בפס האחרון. חייב להיכנס לקצב.

נראה בעיקר כבד בשונה משחקני ה6 ו8 שהיו לנו בשנים האחרונות כמו נטע, פאני, והיום עלי וגאבר שמשחקים די מהר עם הכדור ומאוד דינמים, הוא פשוט מאט את קצב המשחק. לדעתי חייב להוריד קצת במשקל גם.

הוא לא באמת 6. גם פאני בגדול לא באמת היה 6 קלאסי אבל איכשהו בכר בעונה האחרונה הצליח להפוך אותו לכזה.
האמת שלא ממש התרשמתי ממנו עד עכשיו.

shayhagai אמר:
הוא לא באמת 6. גם פאני בגדול לא באמת היה 6 קלאסי אבל איכשהו בכר בעונה האחרונה הצליח להפוך אותו לכזה.
האמת שלא ממש התרשמתי ממנו עד עכשיו.

אבל הוא גם לא באמת 8 הוא לא מספיק דינמי להיות 8 והוא לא מספיק הגנתי להיות 6.

הוא מאוד דינמי... ואחלה שחקן בתור 8, מהטובים בארץ

הוא 8 והוא צריך עוד להתפתח ולשפר את העבודה שלו במערך החדש. מעבר לכניסה מהספסל לעומת ההרכב, יתכן שגם המעבר ל-4-3-3 של בכר מה-3-5-2 משפיע על איך שהוא נראה במגרש.

הוא יותר מתאים לדעתי כ8 לצד 6. כלומר במערך של דאבל פיבוט כשיש לו חופש לרוץ קדימה ולהצטרף. אם בכר יתפקד אותו כמו שהוא מתפקד את ג׳אבר כשהוא חצי מהזמן רץ כמעט כחצי שחקן כנף אז הוא ילך לאיבוד.

בכר ניסה לשחק אתו כג'וקר על סיסוקו וב20 דק' הראשונות מבחינה הגנתית הוא סגר אותו לגמרי ואח''כ שספגנו והיינו צריכים יותר ליזום "נתקענו" אתו ב10 שזה ממש לא התפקיד שלו.

חזרה
למעלה