נושא שחקן איתן אזולאי

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא עשה כלום חוץ מהבעיטה של הגול( עד הגול היה הכי חלש בדשא).

לא עוזר בבילד-אפ. משאיר את מוחמד הרבה פעמים לבד.

בכל המדדים של קשר באמצע הוא הרבה מתחת למצופה.

צר לי, אני לא מסתנוור מהגול או מאיזה ריצת עמוק פעם במשחק.

הוא לא שווה הרכב. אנחנו לא מספיק טוב ים עם הכדור הרבה בגללו.

צריך אמצע של מוחמד/לוי, או שיישחק את הקשר השלישי (זה אומר להסיט את ברוניניו שמאלה, ואני פחות מתחבר לזה. אבל זה יכול לעבוד במשחקים מסיימים).

צריך אמצע של מוחמד/לוי, או שיישחק את הקשר השלישי (זה אומר להסיט את ברוניניו שמאלה, ואני פחות מתחבר לזה. אבל זה יכול לעבוד במשחקים מסיימים).
הכי גרוע על הדשא עד הגול? באמת?
אזולאי לא שחקן לאליפות אבל יש הרבה בעיות במכבי חיפה לפניו

הכי גרוע על הדשא עד הגול? באמת?
אזולאי לא שחקן לאליפות אבל יש הרבה בעיות במכבי חיפה לפניו
הכי גרוע על הדשא (במכבי). אני עומד על זה.
קשר אמצע הוא השחקן עם הכי הרבה עבודה בדשא, ומטבע הדברים הכי הרבה משמעות.
הוא צריך לעזור הגנה והוא צריך לסייע בהתקפה.
כלומר התפקיד שלו הוא הכי משמעותי כי הוא נוגע בליבת משחק הכדורגל. ועל פי זה צריך לשפוט אותו.

אזולאי עד השער לא עשה שום דבר ברמה ההתקפית. איבד כדורים. לא בא לעזור בניהול המשחק באמצע. לא ברח לצדדים בניסיון לפתח התקפות. לא עשה תנועה לעומק. לא עשה כלום.
לא סייע לשלוט באמצע.

הגנתית? לא עשה דבר. לא בא לדאבלאפ, אין חילוצי כדור, אין חטיפות, כמעט ולא לחץ על הכדור. לא ירד לעזור לבלמים במתפרצות של ק"ש.

המשמעות של קשר אמצע היא קריטית. שאתה לא טוב ההשפעה עצומה, וכשאתה לא טוב ב-2 צידי המגרש, אתה הכי גרוע על הדשא.

אזולאי כבר פה שנה שלישית.
ראינו אותו באמצע עם ג'אבר,
ראינו אותו באמצע עם עלי מוחמד,
ראינו אותו באמצע עם קינדה ז"ל,
ראינו אותו באמצע עם אגבה,
ראינו אותו באמצע עם גוני נאור,
ראינו אותו באמצע עם רטנר,
וראינו אותו באמצע עם ירין לוי,

זה לא נראה טוב עם אף אחד מהם (לא כששיחק 8, וגם במעט ששיחק 6 זה בכלל היה נראה בלהות). עלתה המחשבה שזה גם בגללו?

בעונה שעברה היו לנו 2 ניצחונות גדולים(במשחקים עם משמעות. לא מדבר על גרבז' טיים) שבהם שיחקנו כדורגל טוב.
4-1 על מכבי ת"א.
3-0 על בית"ר ירושלים.

מה המשותף ל-2 המשחקים הללו?
נכון. איתן אזולאי לא שיחק בהם.

מה עוד צריך לקרות, ומי עוד צריך לשחק לידו בשביל שיפנימו שהוא לא שחקן הרכב למכבי חיפה?
הוא השחקן אמצע עם הנתונים הכי חלשים מבין כל קשרי האמצע של הגדולות.
הוא הפרה קדושה החדשה.
נותן גול פעם ב, ומקבל טאבו בהרכב עשרים קדימה.

ההגנה פה נוראית כבר כמה שנים, וזה לא רק בגלל שחקני ההגנה עצמם. זה מתחיל מהאמצע והרכות.
והתקפה? על משחק של הנעת כדור, שליטה במגרש והרגשה שאתה בשליטה אני כבר לא מדבר.

צועקים וצורחים פה שש. שש. שש.
נכון, חסר שש. אבל גם ה-8 לא באירוע בכלל.
הקישור הגדול כאן לא הורכב רק מנטע. היה פה גם את פאני ג'אבר רודריגס ועוד.
התקופה הכי טובה של הקבוצה הזאת מאז האליפויות הייתה הריצה בעונה של דגו עם ג'אבר ומוחמד באמצע. אז כן, אפשר לשחק גם עם 2 קשרים עם אוריינטציה מעט יותר הגנתית.

(גם לונטורה היה את פרץ וקנגוואה. ועכשיו שהלך קנגוואה זה נראה הרבה פחות טוב. 6 זה חשוב, אבל זה לא חזות הכל. אמצע זה מכלול).

אין בושה לשחק עם מוחמד ולוי.
אמורה להיות מספיק איכות בהתקפה.
תן כבר לשלוט במגרש. תן כבר שחקנים שיודעים לשלוט בקצב המשחק, שיודעים לחלץ ולתקל ועושים דברים מעבר ללבעוט מרחוק.

לא הביאו 6? אז לפחות תעשה את ההתאמות ותשחק עם 2 קשרי אמצע שיעזרו לסגל להיראות יותר טוב.

מוחמד ואזולאי זה הקישור שפתח ברוב העונה שעברה (ושיחקו ביחד גם בקדנציה השניה של בכר). זה לא עבד. זה לא עובד. אז להמשיך עם זה? לחזור על אותו דבר ולקוות שהפעם זה ייראה אחרת?

הבעיה שלא היתה לנו איכות בהתקפה עד עכשיו.
וגם עכשיו אני לא בטוח שזה שיש כנף ו10 טובים זה מספיק כדי לוותר על שחקן עם מספרים מהקישור.
החלוצים שלנו מעורבים ב3 שערים בלבד מתוך 9 שכבשנו.
ואם מודדים רק כיבושים המצב עוד יותר גרוע - 1 מתוך 9.
עם נתון כזה, שיש תלות ברורה בקישור להבקעת שערים אי אפשר לוותר כרגע על שחקן כמו אזולאי שיודע להצטרף מקו שני, לאיים מרחוק ולכבוש.
אין לנו שחקן אחר עם האיכויות האלה למעט ברוניניו.
כרגע הוא צריך לפתוח בכל משחק למעט משחקים מול הגדולות.

בדיוק מה שאני אומר,
מסכים מילה במילה

לא מבין על מה אתם מדברים, הוא רץ בלי סוף יורד להגנה ומחלץ גם כדורים, השערים זה לגמרי הדבר הכי קריטי שהוא עושה אבל זה לא עכשיו יובל אשכנזי שזה כל מה שהוא עושה. מבחינתי הוא השתפר מאוד מעונה לעונה והוא כוכב כדורגל לא פחות, אין מה להרוס את המעט שעובד פה.

וכן למרות כל זה הייתה לו מחצית ראשונה פחות טובה והוא צריך 6 אמיתי לידו וכל זה.

אני גם לא מתחבר אליו אבל בדעה שזה הרבה על המאמן גם. הוא בעיקר מתרוצץ כשאנחנו בלי הכדור וזה נובע ממשחק לחץ לא מתואם של הקבוצה, המיקום והתזמון של כל הקבוצה מתי הם אמורים ללחוץ ואיפה גורם לו לרוץ המון סתם ובסוף זה מעייף אותך ומשפיע על המשחק, אין מה לעשות.
אני נוטה להאמין שגם צוות האימון רואה שהוא לא מעורב מספיק בבניית המשחק וכו' ולכן לדעתי זאת הוראה ברורה שהוא יישאר למעלה, ייתן רק לבלמים ולקשר האחורי לעשות את זה.

רק מכבי הסביר מעולה למה אזולאי הוא לא 6 ולא 8.
הוא לא עושה שום דבר שקשר בעמדות הנ''ל צריך לעשות.
לא מיקום, לא תנועה, לא הגנה. לא שליטה בקצב המשחק, לא ניהול משחק.
אתמול בדקות שק''ש הגיעה בקלות לשער שלנו, בלט מאוד החיסרון שלנו בקשרים שיודעים לנהל משחק ולשלוט בקצב

רק מכבי הסביר מעולה למה אזולאי הוא לא 6 ולא 8.
הוא לא עושה שום דבר שקשר בעמדות הנ''ל צריך לעשות.
לא מיקום, לא תנועה, לא הגנה. לא שליטה בקצב המשחק, לא ניהול משחק.
אתמול בדקות שק''ש הגיעה בקלות לשער שלנו, בלט מאוד החיסרון שלנו בקשרים שיודעים לנהל משחק ולשלוט בקצב
6 הוא לא וגם 10 הוא לא. הוא 8. זה שהוא מתופקד כ8 סופר התקפי שכל הזמן למעלה, זה החלטה של המאמן. מבחינת איכויות הוא פיזי ויודע לנהל משחק ולשנות כיוון מצד לצד ויודע לרדת ולחלץ כדורים והוא בהחלט קשר 8. לא יודע מאיפה ההנפצה הזאת שהוא לא 8.

הכי גרוע על הדשא (במכבי). אני עומד על זה.
קשר אמצע הוא השחקן עם הכי הרבה עבודה בדשא, ומטבע הדברים הכי הרבה משמעות.
הוא צריך לעזור הגנה והוא צריך לסייע בהתקפה.
כלומר התפקיד שלו הוא הכי משמעותי כי הוא נוגע בליבת משחק הכדורגל. ועל פי זה צריך לשפוט אותו.

אזולאי עד השער לא עשה שום דבר ברמה ההתקפית. איבד כדורים. לא בא לעזור בניהול המשחק באמצע. לא ברח לצדדים בניסיון לפתח התקפות. לא עשה תנועה לעומק. לא עשה כלום.
לא סייע לשלוט באמצע.

הגנתית? לא עשה דבר. לא בא לדאבלאפ, אין חילוצי כדור, אין חטיפות, כמעט ולא לחץ על הכדור. לא ירד לעזור לבלמים במתפרצות של ק"ש.

המשמעות של קשר אמצע היא קריטית. שאתה לא טוב ההשפעה עצומה, וכשאתה לא טוב ב-2 צידי המגרש, אתה הכי גרוע על הדשא.

אזולאי כבר פה שנה שלישית.
ראינו אותו באמצע עם ג'אבר,
ראינו אותו באמצע עם עלי מוחמד,
ראינו אותו באמצע עם קינדה ז"ל,
ראינו אותו באמצע עם אגבה,
ראינו אותו באמצע עם גוני נאור,
ראינו אותו באמצע עם רטנר,
וראינו אותו באמצע עם ירין לוי,

זה לא נראה טוב עם אף אחד מהם (לא כששיחק 8, וגם במעט ששיחק 6 זה בכלל היה נראה בלהות). עלתה המחשבה שזה גם בגללו?

בעונה שעברה היו לנו 2 ניצחונות גדולים(במשחקים עם משמעות. לא מדבר על גרבז' טיים) שבהם שיחקנו כדורגל טוב.
4-1 על מכבי ת"א.
3-0 על בית"ר ירושלים.

מה המשותף ל-2 המשחקים הללו?
נכון. איתן אזולאי לא שיחק בהם.

מה עוד צריך לקרות, ומי עוד צריך לשחק לידו בשביל שיפנימו שהוא לא שחקן הרכב למכבי חיפה?
הוא השחקן אמצע עם הנתונים הכי חלשים מבין כל קשרי האמצע של הגדולות.
הוא הפרה קדושה החדשה.
נותן גול פעם ב, ומקבל טאבו בהרכב עשרים קדימה.

ההגנה פה נוראית כבר כמה שנים, וזה לא רק בגלל שחקני ההגנה עצמם. זה מתחיל מהאמצע והרכות.
והתקפה? על משחק של הנעת כדור, שליטה במגרש והרגשה שאתה בשליטה אני כבר לא מדבר.

צועקים וצורחים פה שש. שש. שש.
נכון, חסר שש. אבל גם ה-8 לא באירוע בכלל.
הקישור הגדול כאן לא הורכב רק מנטע. היה פה גם את פאני ג'אבר רודריגס ועוד.
התקופה הכי טובה של הקבוצה הזאת מאז האליפויות הייתה הריצה בעונה של דגו עם ג'אבר ומוחמד באמצע. אז כן, אפשר לשחק גם עם 2 קשרים עם אוריינטציה מעט יותר הגנתית.

(גם לונטורה היה את פרץ וקנגוואה. ועכשיו שהלך קנגוואה זה נראה הרבה פחות טוב. 6 זה חשוב, אבל זה לא חזות הכל. אמצע זה מכלול).

אין בושה לשחק עם מוחמד ולוי.
אמורה להיות מספיק איכות בהתקפה.
תן כבר לשלוט במגרש. תן כבר שחקנים שיודעים לשלוט בקצב המשחק, שיודעים לחלץ ולתקל ועושים דברים מעבר ללבעוט מרחוק.

לא הביאו 6? אז לפחות תעשה את ההתאמות ותשחק עם 2 קשרי אמצע שיעזרו לסגל להיראות יותר טוב.

מוחמד ואזולאי זה הקישור שפתח ברוב העונה שעברה (ושיחקו ביחד גם בקדנציה השניה של בכר). זה לא עבד. זה לא עובד. אז להמשיך עם זה? לחזור על אותו דבר ולקוות שהפעם זה ייראה אחרת?
אני מסכים.

אני חושב שהוא מסוגל לעשות יותר בדברים שאתה אומר אבל הכניסו לו לראש ש8 חייב לתת מספרים וגולים ובישולים ועומק ותנועות וכו ואז הוא רץ קדימה וכשהוא במאבקים כבר אין לו אוויר והוא בכל מקום במגרש אבל בפועל בשום מקום.

יש פעמים שהוא מקבל הוראה להישאר יותר מאחורה ולהיות יותר אחראי ואז רואים שיפור אצלו, אבל שאתה רואה שהוא משחק ליד החלוץ וכל הזמן מחפש תנועות מקו שני במקום לבוא ולנהל את המשחק ולהיות ליד מוחמד ולעזור לו זה די ברור שזה הוראה של המאמן

חזרה
למעלה