ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
1.00Nirgreen אמר:מה היחס לספסול פרגונדה של גאבר?
דווקא יש סיכוי שקורנו יעלהApoc אמר:ג'אבר וקורנו שניהם על הספסל וסיכוי טוב ששניהם לא יעלו ממנו
נראה לי שנבהלו מהפציעה של ג׳וש אז בפאניקה החזירו את כיוף ולגבי זערורה ברגע שזרגרי וגוני חתמו וג׳אבר חוזר אז הוא התייתר מבחינת הצוות המקצועי. לדעתי זה יותר על אלברמן כמנהל המקצועי מאשר על המאמן.Judokan אמר:ניהול סגל ברמה של אשפה מהבילה
Shocking4U אמר:נראה לי שנבהלו מהפציעה של ג׳וש אז בפאניקה החזירו את כיוף ולגבי זערורה ברגע שזרגרי וגוני חתמו וג׳אבר חוזר אז הוא התייתר מבחינת הצוות המקצועי. לדעתי זה יותר על אלברמן כמנהל המקצועי מאשר על המאמן.Judokan אמר:ניהול סגל ברמה של אשפה מהבילה
הם על עמדת שחקן הקישור על הספסל. ואם אתה רוצה לרדת לרזולוציה של עמדה מדוייקת אז ג׳אבר יושב אחד לאחד על המשבצת שלו.Judokan אמר:Shocking4U אמר:נראה לי שנבהלו מהפציעה של ג׳וש אז בפאניקה החזירו את כיוף ולגבי זערורה ברגע שזרגרי וגוני חתמו וג׳אבר חוזר אז הוא התייתר מבחינת הצוות המקצועי. לדעתי זה יותר על אלברמן כמנהל המקצועי מאשר על המאמן.Judokan אמר:ניהול סגל ברמה של אשפה מהבילה
זה בכלל לא אותן עמדות, מה הקשר? זערורה לא מתחרה עם זרגרי על העמדה.
ואלברמן לא מחזיר שחקן בלי שזה יהיה מתואם עם בכר
תעדכן אם הוא צועק יש כשאנחנו סופגים כמו מול ב״ש בעונה שעברהSaTla אמר:להקשיב לשרף הלא מובן![]()