• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק יבוא אקספרס מטורקיה VS. ייצוא דליקטס לטורקיה (רבע גמר הגביע, משחק ראשון)

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
לא יאמן שיש כאלה שמכרו שגוני נאור יותר טוב מקארצב

מי?
ממה שזכור לי אתה מאלה שדחפו לזה שיגיע לפה, לא לעניין זה שתוך שניה מהרגע שהגיע הוא הפך משחקן שהיית שמח לראות מגיע לפה לשחקן שאתה מת שיעוף
אתה מתבלבל. אמרתי שהוא נחמד לרוטציה. אני רציתי את קארצב

אתה מתבלבל, לרצות שיגיע זה לרצות שיגיע, הרי משחקים כאלה זה משחקים ששחקני רוטציה משחקים.
לעבור מלרצות שיגיע ללרצות שיעוף תוך משהו כמו 80 דקות זה הזייה ופסיכי לגמרי גם בסטנדרטים ההזויים שלך.

ראיתי זקנות חוצות את הכביש יותר מהר מהזמן שלוקח לשרי לעשות פעולה עם הכדור

אני עדיין חושב שגוני הוא פוטנציאל גדול ואחלה רכש למצב שבו נטע נשאר/ הוא לא זה שצריך להיכנס לנעליים שלו. אני עדיין סבלני אבל זה קשה לצפיה

למי שחשב שג'אבר כשיר..
אבל באיזה סרט מוחמד לא עולה? כמה אפשר להתעלם מזה שאנחנו בכלל לא שולטים בכדור?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
מי?
ממה שזכור לי אתה מאלה שדחפו לזה שיגיע לפה, לא לעניין זה שתוך שניה מהרגע שהגיע הוא הפך משחקן שהיית שמח לראות מגיע לפה לשחקן שאתה מת שיעוף

אתה מתבלבל, לרצות שיגיע זה לרצות שיגיע, הרי משחקים כאלה זה משחקים ששחקני רוטציה משחקים.
לעבור מלרצות שיגיע ללרצות שיעוף תוך משהו כמו 80 דקות זה הזייה ופסיכי לגמרי גם בסטנדרטים ההזויים שלך.

אני דיברתי על גוני כשנטע היה חלק מהקבוצה עוד בקיץ. לא כמחליף של נטע ולא כשחקן בכיר.

dyarok אמר:
למי שחשב שג'אבר כשיר..
אבל באיזה סרט מוחמד לא עולה? כמה אפשר להתעלם מזה שאנחנו בכלל לא שולטים בכדור ולא מנצחים מאבקים?

צריך בסוף המשחק לראות גמה מאבקים ניצחנו. מרגיש שאנחנו מפסידים בכל מאבק פיזי על הכדור.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אני דיברתי על גוני כשנטע היה חלק מהקבוצה עוד בקיץ. לא כמחליף של נטע ולא כשחקן בכיר.

זה לא מעניין אחי אתה רצית אותו פה, אז במשחק גביע הגיוני שלביא היה בחוץ וגוני היה פותח בתור שחקן רוטציה
יש לך קטעים הזויים לגמרי

הדבר הכי מעצבן שכבר כמה משחקים השחקנים הכי מחוייבים זה השחקנים הזרים החדשים

The real Tsepo אמר:
הדבר הכי מעצבן שכבר כמה משחקים השחקנים הכי מחוייבים זה השחקנים הזרים החדשים
אבו פאני עושה טובה שהוא משחק

כרמליסט ירוק אמר:
אגב, מאז השינוי מערך נראים כמו קבוצת כדורגל. השלושה בלמים הזה גומר אותנו

בעיקר נתניה הלכו אחורה לא חושב שזה קשור לשינוי מערך, השחקנים שלנו עדיין מפסידים מאבקים ולא מדוייקים ולא עושים פעולות נכונות בשליש האחרון

Shocking4U אמר:
כמה ג׳אבר כשיר מ1 עד חחחחח
ג'אבר זה בשביל שהאוהדים יחשבו שכולם חוזרים
זה קורה עם כל שחקן שחזר מפציעה

אין לי מושג על מה אתם מדברים גם עכשיו אנחנו נראים כמו הצרות שלי. בדגש על דולב חזיזה

סק ודילן מתייאשים ומנסים להוציא התקפות לבד, זה כמה אין לנו קישור

חזרה
למעלה