נושא שחקן יילה בטאי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
היה חייב לתת את הגול במחצית הראשונה.

הנטייה שלו לצהובים מיותרים (ולעיתים לאדומים, עיינו ערך המשחק מול ריינה בעונה שעברה) מוגזמת. הוא חייב להירגע. בטח כשאין לו מחליף ראוי בסגל.

בבסיס שלו הוא מגן מצויין, בטח ביחס לליגה שלנו.
אין ספק שהוא פתח רע מאוד את העונה אבל כמו שאני אומר על הרבה שחקנים אחרים, קשה לשפוט אותו כשבכר הוא המאמן.
אתמול הוא הופקר לא פעם ולא פעמיים לבד מול וארלה ורביבו, אין שום מגן בארץ שיכול לשמור על שניהם, בפעמים שבאו לעזור לו זה היה נראה יותר טוב.
מה שכן מבחינה התקפית הוא כן הצליח להגיע למצבים שלו אבל חירבן אותם כל פעם מחדש שזה בא לרעתו.

בבסיס שלו הוא מגן מצויין, בטח ביחס לליגה שלנו.
אין ספק שהוא פתח רע מאוד את העונה אבל כמו שאני אומר על הרבה שחקנים אחרים, קשה לשפוט אותו כשבכר הוא המאמן.
אתמול הוא הופקר לא פעם ולא פעמיים לבד מול וארלה ורביבו, אין שום מגן בארץ שיכול לשמור על שניהם, בפעמים שבאו לעזור לו זה היה נראה יותר טוב.
מה שכן מבחינה התקפית הוא כן הצליח להגיע למצבים שלו אבל חירבן אותם כל פעם מחדש שזה בא לרעתו.
מסכים.
לדעתי גם התפקיד הזה של להיות על כל הקו בלי כנף פוגע בו. במקום לשחק בשיטה פשוטה ממציאים את הכדורגל עם שחקנים בעמדות מוזרות

מסכים.
לדעתי גם התפקיד הזה של להיות על כל הקו בלי כנף פוגע בו. במקום לשחק בשיטה פשוטה ממציאים את הכדורגל עם שחקנים בעמדות מוזרות
עם הסגל הקיים אי אפשר לגבש הרכב בלי 2-3 שחקנים בעמדות מוזרות.

מרגיש לי שזה שחקן שאם היה מגיע לפה בעונות הטובות של המועדון הוא היה בפער המגן הכי טוב בליגה. כרגע הוא בעיקר נבלע בבינוניות מינוס של הקבוצה.

חזרה
למעלה