נושא שחקן יאיר מרדכי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ישאילו אותו בחזרה לק"ש בינואר, או בעוד 3 שבועות בערך לפני שיגמר החלון?

צריך לשחק יותר. בעולם מתוקן הוא משחק לפני סדריק דון שצריך להיות מושאל.

בלי קשר, הוא יכול וצריך לעלות במקום ברוניניו לעמדת ה-10. ואם בכר לא ייתן לברוניניו לנוח, אז זה יקרה כאילוץ ולא מבחירה.

הייתי רוצה לראות אותו במקום חורה כמה משחקים בצד שמאל, וגם כמחליף לברוניניו כשצריך.
לא ברור למה בכר מחק אותו. אחלה שחקן.

זה מצחיק שאנחנו רק במחזור הראשון של הליגה וכבר אנשים אומרים שבכר מחק אותו.
יש עונה ארוכה עם הרבה פציעות, הוא יקבל את הדקות שלו (ואני לא יודע אם הוא מספיק טוב).
נכון לגביו ולגבי כל השחקנים שלא שותפו

זה מצחיק שאנחנו רק במחזור הראשון של הליגה וכבר אנשים אומרים שבכר מחק אותו.
יש עונה ארוכה עם הרבה פציעות, הוא יקבל את הדקות שלו (ואני לא יודע אם הוא מספיק טוב).
100%

הוא יותר שחקן 10 בסגנון שלו (שהוסט לאגף כמו שעושים להרבה עשיריות) וכשעוברים ל3 בלמים הוא לא יכול לשחק על הקו אלא רק ב10 שכרגע ברוניניו תפס לחלוטין.

בגלל זה הוא משחק פחות בניגוד למחנה (ששם ברוניניו לא היה כשיר)

100%

הוא יותר שחקן 10 בסגנון שלו (שהוסט לאגף כמו שעושים להרבה עשיריות) וכשעוברים ל3 בלמים הוא לא יכול לשחק על הקו אלא רק ב10 שכרגע ברוניניו תפס לחלוטין.

בגלל זה הוא משחק פחות בניגוד למחנה (ששם ברוניניו לא היה כשיר)
אם כבר ההבאה שלו הייתה צריכה להיות הסנונית להשאלה/עזיבה של סדריק דון. הוא יכול לשחק בכל התפקידים שדון לכאורה טוב בהם (חוץ מ8) שזה כנף שמאל או 10. הייתי שמח לראות את כל הדקות של סדריק דון בכנף שמאל וב-10 הולכות ליאיר מרדכי ואת כל הדקות שלו ב-8 הולכות לנבות רטנר

אם כבר ההבאה שלו הייתה צריכה להיות הסנונית להשאלה/עזיבה של סדריק דון. הוא יכול לשחק בכל התפקידים שדון לכאורה טוב בהם (חוץ מ8) שזה כנף שמאל או 10. הייתי שמח לראות את כל הדקות של סדריק דון בכנף שמאל וב-10 הולכות ליאיר מרדכי ואת כל הדקות שלו ב-8 הולכות לנבות רטנר
בדיוק. אם כבר החלטתם להישאר עם פדראו אז בשביל מה להשאיר את דון כשיש את מרדכי ורטנר?
ככה שר להביא גם 6 וגם כנף.

חזרה
למעלה