lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
גם אין טעם למנות מנכ"ל חדש. מכרו את המועדון וזהו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MH13 TILL I DIE אמר:מי לעזאזל ממנה אחד שהחריב את ת"א ולקח להם כמה עונות עם גולדהאר להשתקם מהנזקים שלו למנהל מקצועי?????
בסדר אתה בעד עובדיה,בעד שחר. לא בשביל משהו אבל כנראה אתה אוהב בינוניות ומטה.מייקל בן חמו אמר:מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי
ואין גילוי נאות, אני לא מכיר אותו.
מייקל בן חמו אמר:מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי
הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו אמר:אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
אני מבין את התסכול אבל מספיק בוגר בשביל לא לחפש בכח אשמים. עוד לא מצאתי את הקשר בין איציק עובדיה להרכבים, לסגל ולאוירה בחדר ההלבשה.
המועדון נותן לקבוצה את כל התנאים להצליח וזה בזכות בעלי תפקידים כמו עובדיה. תנאים טובים בהרבה ממה שיש בטבריה, הפועל ירושלים, נתניה וסכנין.
אף אחד לא יודע אם עובדיה היה מעורב בבחירת השחקנים או המאמן. אם התבקש לכך - אני משוכנע שעשה כמיטב יכולתו, אבל לא בזה הוא נמדד. לא הוגן לשפוט אותו בנושא הזה.
Shocking4U אמר:הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו אמר:אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
אני מבין את התסכול אבל מספיק בוגר בשביל לא לחפש בכח אשמים. עוד לא מצאתי את הקשר בין איציק עובדיה להרכבים, לסגל ולאוירה בחדר ההלבשה.
המועדון נותן לקבוצה את כל התנאים להצליח וזה בזכות בעלי תפקידים כמו עובדיה. תנאים טובים בהרבה ממה שיש בטבריה, הפועל ירושלים, נתניה וסכנין.
אף אחד לא יודע אם עובדיה היה מעורב בבחירת השחקנים או המאמן. אם התבקש לכך - אני משוכנע שעשה כמיטב יכולתו, אבל לא בזה הוא נמדד. לא הוגן לשפוט אותו בנושא הזה.
adoram אמר:מייקל בן חמו אמר:מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי
אם באמת היה אכפת לך ממכבי, אז הנושא הזה היה אמור לגרום לך לבכות, לא לצחוק.
Shocking4U אמר:הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו אמר:אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
מייקל בן חמו אמר:Shocking4U אמר:הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו אמר:אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
חוץ מדעתך על הראיונות, שלא מעניינת, אין לי שום סיבה לחשוב שיש לך מושג על מה אתה מדבר.
אתה לא יודע איזה סמכויות הוא לקח או התבקש לקחת ואיך הוא "התנהל בפועל". לי זה נשמע כמו "לא נעים לדבר על רפאלוב, הוא גדל במכבי ולא בעריית רחובות, אז נדביק מה שאפשר למנכ"ל. יש לו רקע בכדורגל והוא ישראלי. זה חייב להיות הוא"