• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

איציק עובדיה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
greenguy אמר:
לא מספיק מה שהוא עשה עם סבע,עכשיו סיפור אצילי.
איזה איש מאוס הלוואי שילך ביחד עם שחר
בן אדם שכונה

תסלח לי, אבל אני סקפטי.
לאורך הדרך שמענו שאלי אוחנה התגלה בחלום, שהרב חזה מה נכון, ששחר לא התקשר ושבכר לא רצה אותו ועכשיו שעובדיה התקטנן על סעיפים (שלא ברור מה הם ואולי הם קריטיים).
אני לא מחזיק מעובדיה בשום צורה, אבל צריכים להיות ביקורתיים גם כלפי המסרים שיוצאים מסוכנים ומקורבים ולא רק כלפי המועדון.

lemmacantor אמר:
מה עשה איתם? שחר שלח אותו להעיף את סבע מקסימום. אצילי אדם הזוי. עובדיה שכפ"צ מושלם. אל תדאגו שחר ימצא לכם עוד 100 כאלה.

אין שום שכפ״צ בעולם שיגרום לי לא להאשים את שחר או לרצות שהוא יעוף.

הוא זה שאחראי על משא ומתן נכון ?

מה שקרה עם ברוניניו קרה כבר יותר מדי בעבר

כל עובד שלא משתפר לאורך זמן הולך הביתה
אז קדימה די שחררו אותנו ממנו

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=534389

''ואז איציק התקשר''.

איציק עובדיה - מקבל ההחלטות במועדון.

''מנכ''ל''.

לפני כשבוע איציק עובדיה התקשר והציע להחזיר את טומי ציציאושווילי לקבוצת הנוער ולהיות חריג גיל", סיפר נציגו של השחקן שבעונה שעברה בקבוצת הנוער הירוקה דווקא הועדף על ינון פיינגזיכט.

"בחנו את האופציה הזו, והחלטנו להישאר בהפועל כפ"ס. אבל אז ביום שלישי בשעה 22:00 אני מקבל טלפון מאיציק עובדיה שאומר לי שקורנו גמר את העונה והם שוקלים להחזיר את טומי לסגל של הבוגרים

וואו זה מדהים. לפעמים באמת נגמרות לי המילים אבל הפעם אין לי באמת מה להגיד.
רק שימות וכמה שיותר מהר ובסבל הכי גדול שיש. בן שרמוטה

חשבתי שהוא לא מעורב בהחלטות המקצועיות והוא רק ממנכל

מדהים בעיניי אגב שבשיא חלון העברות מנכ''ל מכבי חיפה מתקשר לסוכן של שחקן ספסל בקבוצה בליגה לאומית ומציע לו לחזור להיות חריג גיל בנוער.

איזה מעורבות מרשימה

עדיין לא הבנתי למה החזירו אותו אם הוא לא ברמה של הרכב בכפר סבא אפילו.

lemmacantor אמר:
עדיין לא הבנתי למה החזירו אותו אם הוא לא ברמה של הרכב בכפר סבא אפילו.

זה חדש לך שהם מקבלים החלטות בשליפה מהמותן מתוך פאניקה?

רק מכבי אמר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=534389

''ואז איציק התקשר''.

איציק עובדיה - מקבל ההחלטות במועדון.

''מנכ''ל''.

רק אל תאשימו את ליאור אחר כך
הוא רק בובה על חוט,אין לו סיי

הוכחה חזקה לכמה נזק גיוס לא מתאים בעמדה בכירה יכול לגרום לאורך שנים לארגון

Apoc אמר:

ככה זה כל המנכ"לים של שחר. אולי עובדיה קיבל יותר דריסת רגל בחלק מקצועי. 30 ומשהו שנים בענף שחר עדיין שוחה בחרא וקבוצות שרק עלו ליגה עושות לו בית ספר.
לא חושב שקיים עוד בעלים כזה. כל המתעללים בקבוצות שלהם נמצאים בענף פחות זמן ממנו.

lemmacantor אמר:
Apoc אמר:

ככה זה כל המנכ"לים של שחר. אולי עובדיה קיבל יותר דריסת רגל בחלק מקצועי. 30 ומשהו שנים בענף שחר עדיין שוחה בחרא וקבוצות שרק עלו ליגה עושות לו בית ספר.
לא חושב שקיים עוד בעלים כזה. כל המתעללים בקבוצות שלהם נמצאים בענף פחות זמן ממנו.
מעניין אותי אם זה בכלל חולף לו בראש שהשנה 3 קבוצות עם חצי תקציב ממנו, כולל אחת שרק עלתה מהליגה לאומית עושה לו בית ספר.

אם בכלל מבצעים איזה ישיבה עם עובדיה ורפאלוב נניח, אם זה בכלל עולה, אם הוא מבקש מהם הסברים.

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
Apoc אמר:

מעניין אותי אם זה בכלל חולף לו בראש שהשנה 3 קבוצות עם חצי תקציב ממנו, כולל אחת שרק עלתה מהליגה לאומית עושה לו בית ספר.

אם בכלל מבצעים איזה ישיבה עם עובדיה ורפאלוב נניח, אם זה בכלל עולה, אם הוא מבקש מהם הסברים.

לדעתי זה לא נחשב כישלון בעיניו, הוא כבר אמר הרבה פעמים שכסף לא מבטיח הצלחה.
הוא מעדיף להשאר "שפוי" כלכלית, תארים/הישגים מבחינתו זה רק בונוס.
אני לא רואה דרך אחרת להסביר את ההתנהלות שלו (מלבד הקונספירציות שהוא נכשל בכוונה).

חזרה
למעלה