• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אז אין קוואדרופל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כובע קש אמר:
מאכזב מאוד אבל כל עוד האליפות שלנו כל השאר על הזין, קונה כל עונה לקחת אליפות ולהפסיד בגמר גביע
מצטער, לא יכול לקנות להפסיד כל עונה בגמר הגביע... אבל מסכים חד משמעית שגביע בלי אליפות זה פרס ניחומים ואליפות בלי גביע זה עונה הרבה יותר מוצלחת

MH13 TILL I DIE אמר:
כובע קש אמר:
מאכזב מאוד אבל כל עוד האליפות שלנו כל השאר על הזין, קונה כל עונה לקחת אליפות ולהפסיד בגמר גביע
מצטער, לא יכול לקנות להפסיד כל עונה בגמר הגביע... אבל מסכים חד משמעית שגביע בלי אליפות זה פרס ניחומים ואליפות בלי גביע זה עונה הרבה יותר מוצלחת

ברור שהקצנתי בכוונה אבל הנקודה היא שאליפות זה התואר החשוב וגביע זה בונוס

Daniel123 אמר:
לא מיצינו כבר את כל החגיגות ?
ובנינו למי יש מצב רוח לחגוג אחרי ההפסד הזה ?
היו צריכים לארגן חגיגות פעם אית כמו שצריך ולא 800 חגיגות . כל הריגוש כבר יצא .

שמישהו אחד עם אינטלגנציה מינימלית במועדון הזה יעצור את החרפה הזאת ויפסיק להפוך אותנו לקבוצה כל כך מביכה. תפסיקו להתאמץ בלחגוג ותהיו ווינרים כבר, תפסיקו להכריח אותנו להיות מאושרים מהעונה ה״אדירה״ הזאת, תחגגו אליפות בקלאס ותפנימו שחצי השנה האחרונה היא דבר שאסור שיקרה יותר. נועה קירל לא תעלים את זה

חזיזוש אמר:
Daniel123 אמר:
לא מיצינו כבר את כל החגיגות ?
ובנינו למי יש מצב רוח לחגוג אחרי ההפסד הזה ?
היו צריכים לארגן חגיגות פעם אית כמו שצריך ולא 800 חגיגות . כל הריגוש כבר יצא .

שמישהו אחד עם אינטלגנציה מינימלית במועדון הזה יעצור את החרפה הזאת ויפסיק להפוך אותנו לקבוצה כל כך מביכה. תפסיקו להתאמץ בלחגוג ותהיו ווינרים כבר, תפסיקו להכריח אותנו להיות מאושרים מהעונה ה״אדירה״ הזאת, תחגגו אליפות בקלאס ותפנימו שחצי השנה האחרונה היא דבר שאסור שיקרה יותר. נועה קירל לא תעלים את זה

חזיזוש 💚

השיא היה לדעתי עם נטע לביא בהפסד לת"א שלקח את המיקרופון ואמר " אף אחד לא יצחק עלינו " .
אני פוחד שלא נהפוך להיות הפועל ת"א בכל הקשור ללוזריות ונחיתות .

קצת מאכזב להפסיד גביע ככה ובמיוחד שהיתה הזדמנות טובה לקחת דאבל (וקוואדרופל), אבל זה לא כל כך נורא.
סך הכל היתה עונה טובה מאוד, לקחנו אליפות, הגענו לשלב בתים באירופה (קיבלנו בית קשה ולא עשינו בושות), הגענו
לגמר גביע מול הסגנית וגם שם הפסדנו רק בפנדלים. אי אפשר להתלונן אחרי עונה כזאת.

אותי לא מעניינות החגיגות. אם בא לי אני אצא למסיבה או מועדון. כל העידוד והסחוניה הגברית לא מדבר אלי. רוצה לנצח. לא בשביל לחגוג. לא בשביל משהו. בשביל לנצח.
היה נחמד אם הקבוצה היתה ככה. תרצו לנצח. לא בשביל הקהל, לא בשביל לרצות ולא בשביל חגיגות. לנצח כי שונאים להפסיד

חזי להתלונן אי אפשר
אבל אני אישית לא יודע אנך אפשר לחגוג היום
נראה לי מאולץ ולא ספונטני, אבל זה אני.

hezildo אמר:
קצת מאכזב להפסיד גביע ככה ובמיוחד שהיתה הזדמנות טובה לקחת דאבל (וקוואדרופל), אבל זה לא כל כך נורא.
סך הכל היתה עונה טובה מאוד, לקחנו אליפות, הגענו לשלב בתים באירופה (קיבלנו בית קשה ולא עשינו בושות), הגענו
לגמר גביע מול הסגנית וגם שם הפסדנו רק בפנדלים. אי אפשר להתלונן אחרי עונה כזאת.

חזרה
למעלה