ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:הכי קל בעולם:
לשחרר- יובאנוביץ', סק, סטיוארט, בנסון, דון, פדראו ואגבה.
משאיר - בטאי וקורנו.
מהישראלים - לשחרר את סוף, קאסה, קאני, זסנו, אוחנה וחזיזה.
עמדות לחיזוק - בלם זר שישחק לצד אמיר/שטייפמן, קשר 6, 2 שחקני כנף, 10 וחלוץ.
Smile אמר:Daniel123 אמר:הכי קל בעולם:
משאיר - בטאי וקורנו.
את יובאנוביץ לא צריך לשחרר הוא מסיים השאלה
קורנו לא נחשב זר..
מהישראלים לשחרר את קאסה, למה?
KevinDurant אמר:אני חושב שהדומינו הכי משמעותי שלנו העונה יהיה ירין לוי.
אם הוא מגיע אני מאמין שלא יביאו קשר אחורי זר וזה יפנה עמדות של זרים למקומות אחרים.
אם ננסה להיות ריאליים רגע, אז יש לנו את בטאי, דון ובנסון שיישארו בוודאות ו9,10 זרים שיגיעו בוודאות
עושה רושם שגם בלם זר יהיה בוודאות מה שמשאיר לנו עוד 2 משבצות של זרים.
אגב, משהו שלא מספיק מדברים עליו זה אם ירמקוב עוזב בקיץ וגלזר לא חוזר לארץ, אני לא אתפלא אם יביאו שוער זר במקומו כי אני לא רואה שום אפשרות אחרת.
אני אישית כן מחזיק מגורה וחושב שהוא מספיק טוב להיות בהרכב אבל צריך לייצר שם עוד תחרות ובימין יש לנו את הזר אבל לדעתי הוא לא ברמה וגם שם יצטרכו למצוא פתרון.
בקיצור, עושה רושם שיש לנו 6 משבצות סגורות של זרים (בטאי, בלם, דון, בנסון, 10, 9). ה2 משבצות הנותרות תלויות בירמקוב וירין לוי לדעתי.
Daniel123 אמר:Smile אמר:Daniel123 אמר:הכי קל בעולם:
משאיר - בטאי וקורנו.
את יובאנוביץ לא צריך לשחרר הוא מסיים השאלה
קורנו לא נחשב זר..
וואלה צודק, שכחתי שקורנו כבר אחד משלנו.
לגבי קאסה, לא ראיתי ממנו כלום וזה נראה כמו עוד פלופ שהגיע אלינו מהפועל ירושלים.
KevinDurant אמר:אני חושב שהדומינו הכי משמעותי שלנו העונה יהיה ירין לוי.
אם הוא מגיע אני מאמין שלא יביאו קשר אחורי זר וזה יפנה עמדות של זרים למקומות אחרים.
אם ננסה להיות ריאליים רגע, אז יש לנו את בטאי, דון ובנסון שיישארו בוודאות ו9,10 זרים שיגיעו בוודאות
עושה רושם שגם בלם זר יהיה בוודאות מה שמשאיר לנו עוד 2 משבצות של זרים.
אגב, משהו שלא מספיק מדברים עליו זה אם ירמקוב עוזב בקיץ וגלזר לא חוזר לארץ, אני לא אתפלא אם יביאו שוער זר במקומו כי אני לא רואה שום אפשרות אחרת.
אני אישית כן מחזיק מגורה וחושב שהוא מספיק טוב להיות בהרכב אבל צריך לייצר שם עוד תחרות ובימין יש לנו את הזר אבל לדעתי הוא לא ברמה וגם שם יצטרכו למצוא פתרון.
בקיצור, עושה רושם שיש לנו 6 משבצות סגורות של זרים (בטאי, בלם, דון, בנסון, 10, 9). ה2 משבצות הנותרות תלויות בירמקוב וירין לוי לדעתי.
Smile אמר:Daniel123 אמר:Smile אמר:את יובאנוביץ לא צריך לשחרר הוא מסיים השאלה
קורנו לא נחשב זר..
וואלה צודק, שכחתי שקורנו כבר אחד משלנו.
לגבי קאסה, לא ראיתי ממנו כלום וזה נראה כמו עוד פלופ שהגיע אלינו מהפועל ירושלים.
איך תראה ממנו הוא גמר את העונה עוד לפני שהתחילה
אני לא חושב שאתה טועה אבל יש פה 2 נקודות חשובות:רק מכבי אמר:דוראנט דיבר על הדומינו, אני אגיד כאן מה הדומינו שלי, וזה כנראה דל"פ רציני בקרב רוב האוהדים:
דעתי היא שלא צריך להביא 10 זר (אלא אם כן מוצאים שחקן שהוא גדול על הליגה וכנראה זה לא יקרה).
הגיע הזמן להיפטר מהאשליה הזאת של ה-10, ולהבין שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להביא שחקן כזה. אין הרבה שרי שמוכנים לבוא לכאן (ועוד בעונה בלי אירופה) וישראלי איכותי בעמדה הזאת לא היה לנו עשרים שנה(למעט המנהל המקצועי).
לא סתם חלק גדול מהקבוצות היום לא משחקות ככה יותר. לנסות שוב ללכת על שחקן שהוא לא מספיק איכותי בעמדה הזאת(אוחנה) /לא באמת 10 קלאסי(נהואל), זה סתם עוד נפילה של זר. ולנסות לבנות קבוצה סביב עמדה בעייתית.
אגב, מזכיר שגם שרי עצמו בתחילת הקדנצייה לא שיחק באמצע, אלא בימין. רק לאחר הדעת אצילי דברים השתנו.
רוצה לומר, אפשר לחיות גם בלי שחקן 10.
להערכתי, המערכת, ובעיקר ברק התרגלו לזה יותר מידי.
אז מה כן? אין בושה לשחק עם שלישיית קישור חזקה באמצע. יש פה כמה שחקני אמצע מעניינים בסגל, ואליהם צריך לצרף 2 שחקני אמצע, בדגש על קשר זר יצירתי שיכול לתת אימפקט בבניית המשחק, ובתרומה במספרים.
בקונסטלציה מסוימת, גם רטנר יכול לשחק את השחקן הקדמי יותר בשלישיית קישור חזקה.
אם הייתה אפשרות להביא את פאני. זה היה מצוין. פאני + זר קשר 6. כשפאני/רטנר יכולים לשחק את הקדמי מבין שלישיית הקישור. כשיש את מוחמד/אזולאי/קאסה זה די והותר.
גם נטע כ-6 ולהביא זר נוסף לקישור היה יכול מצוין. אבל שוב אלו דברים לא ריאלייים.
לכן צריך להתמקד בקשר יצירתי שיכול לתרום מספרים. אולי לעבור לשחק עם 2 שמיניות חזקות, ולא עם 6 כמו שהתרגלנו לשחק.
מרכז המגרש הוא הלב של הקבוצה. שימו שם את הכסף. תראו את ריאל מדריד מתרסקת מאז שאיבדו את קרוס ומודריץ', תראו את ב"ש שהפכה מקבוצת פלייאוף תחתון לאלופה בזכות שחקני האמצע - ונטורה וקאנגווה(כאמור, גם ב"ש משחקת בלי 10).
יש דרכים להתגבר על העניין של ה-10. זה לא צריך להיות טאבו. לא צריך לשרוף ים של כסף ושוב ליפול.
עוד נקודה - כשאתה לא מגביל את עצמך עם ה-10 אתה מייצר הרבה יותר גמישות מבחינת מערכים. לרוב ה-10 לא יודע לשחק משהו אחר.
אני פסימי בעניין. אני יודע שהם כן רוצים את ה-10 סטייל ברוניניו וכו. אבל לא אומר נואש. אולי דווקא המשחקים האחרונים יגרמו להם לסוויץ'.
הקבוצה שלו מקום 4 כרגע במאבק על מקום שלישי שמוביל לפלייאוף צ׳מפיונס והוא הקפטן. הוא לא יחזור.benrey אמר:מחזיר את שרי גם בגיל 38 בתור שחקן/קפטן/עוזר מאמן/מדליק מנגל, הבן אדם מגנט להצלחות ולא חשוב הגיל, וזה לא שאני חושב שצריך להחזיר את כל הכוכבים מליגת האלופות, הוא משהו אחר ולא רק מקצועית