ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא לוקה מאוד בצד ההגנתי. גם אתמול הוא שבר נבדל בצורה מאוד אגרסיבית במהלך שכמעט הוביל לגול שלהם (כדור ארוך)כובע קש אמר:עלה בסדר גמור אתמול.
הוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו
Shocking4U אמר:הוא יכול לשחק רק בדקות שהמשחק גמור, אני מאוד מפחד ממנו ולא סומך עליו הגנתית במשחקים חיים ונראה שגם הצוות. העמדה היחידה ששווה לנסות אותו בה זה בשלושה בלמים כמגן כנף ימין במשחקים שאנחנו צריכים לתקוף יריבות כמו שקטמון התבנקרו, עם בואי כבלם ימני שדוחף למעלה ונכנס לאמצע.
בכל מקרה אני משתחרר ממנו בסוף העונה ומחפש מגן ימני מחליף אחר. אולי שווה לנסות במחנה אימונים לראות איך גטאצ׳ו.
רז מאיר היה שחקן לא מזיקHulk אמר:לא צריך לחפש בכוח, הוא בינוני אבל עדיף על מגנים כמו ינון אליהו ורז מאיר שהיו מחליפים פה בקבוצות אלופות
רז מאיר לפני הפציעה שלו היה מגן לגיטימי לגמרי, איפה הוא ואיפה זסנו. איזה שטויותHulk אמר:לא צריך לחפש בכוח, הוא בינוני אבל עדיף על מגנים כמו ינון אליהו ורז מאיר שהיו מחליפים פה בקבוצות אלופות
KevinDurant אמר:רז מאיר לפני הפציעה שלו היה מגן לגיטימי לגמרי, איפה הוא ואיפה זסנו. איזה שטויותHulk אמר:לא צריך לחפש בכוח, הוא בינוני אבל עדיף על מגנים כמו ינון אליהו ורז מאיר שהיו מחליפים פה בקבוצות אלופות
ב2 אליפויות הראשונות הוא היה שחקן הרכב די לגיטימי. שיחק 5,000 דק' בשנתיים וזה עוד אחרי שהוא נפצע בירך באליפות השנייה ונעדר להמון זמן ומאז לא חזר לעצמו.Kandaurov אמר:KevinDurant אמר:רז מאיר לפני הפציעה שלו היה מגן לגיטימי לגמרי, איפה הוא ואיפה זסנו. איזה שטויותHulk אמר:לא צריך לחפש בכוח, הוא בינוני אבל עדיף על מגנים כמו ינון אליהו ורז מאיר שהיו מחליפים פה בקבוצות אלופות
רז מאיר היה מגן לגיטימי? אני באמת לא זוכר. זוכר אותו בעיקר כסותם חורים בשמאל או ימין, לא יודע להגבייה ואת המשחק מול חדרה בחוץ ב 22/23 שלא ירד להגנה אחרי איבוד שלו ובכר די מחק אותו מאז.
זסנו תמיד היה נראה לי כאחד שיש לו תקרה לקבל זימון לנבחרת פה ושם.